כל חודש סדנת בובות וירטואלית!

../images/Emo22.gifכל חודש סדנת בובות וירטואלית!

כל שעליכם לעשות הוא : לבחור נושא... בעליחיים בני אדם- ילדים...מבוגרים ... תפאורה ואביזרים וכל נושא שנמצא בדימיונכם. אני אצלם ואעלה לפורום את השלבים וההסברים. לכל מי שמעוניין להעלות סדנא אני מוכנה להגיע עם המצלמה ולתעד.........
כך נוכל להפרות אחד את השני ברעיונות ובפתרונים לבעיות שונות ביצירת הבובות. הרעיון בגדול:סדנא פעם בחודש וירטואלית. כל אחד תורם מהידע האישי שלו. מה דעתכם חברים? חג שמח דבוש

מה דעתנו ??../images/Emo132.gif

את
!! איזה כיייףףףףף
אני כרגע בעניני תפאורה אבל כל דבר יהיה אחלה !

חגיתוששששששששששששששש.....

ובכן את צריכה: שלושה קופים פילה פרפר נחש ארוך ומנומר צפרדע תוכי עכביש+קורים [אני ויתרתי על העטלף ...מיותר מבחינתי.] עלים עם זחלים ותפאורת יער ---------------------------- ועכשיו תשאלי...יה איך את יודעת? תשובה תקבלי רק אם תתקשרי אליי.....היום אני ערה עד מאוחרררררררררררררר להית' דבוש אז.........מה בוחרים לסדנא ראשונה?

moranaviv

New member
אשמח להמלצות

שלום חגית, אני מעוניינת בלימודי עיצוב במה בסמינר הקיבוצים ובגלל ששמתי לב שאת בעינייני תפאורה אשמח לדעת יותר פרטים על עולם העיסוק הזה בארץ...אם למדת איפה שהוא ואם יש לך הממלצות תודה, יום טוב

../images/Emo47.gif1000000X+../images/Emo106.gif1000000../images/Emo70.gif

ן-
עלייך. זה מה שאני חושבת! וכשיהיה לי זמן אעלה גם אני סדנה. מבטיחה. אולי אוכל להעלות טווס כמו שביקשת פעם?

דבי כל הכבוד לך על היוזמה.

אני הייתי רוצה סדנה על בובות מוט, איך להפעיל, איזה תפאורה לזה? ועוד בובות כפפה , אני משתמשת בהם הרבה, ולקטנים סדנה לבובות אצבע, מסך ותפאורה מתאימים. אבל החלום הכי גדול שלי, זה תאטרון צלליות, בזה אני צריכה עזרה, איזה סוג מסך? שיהיה קל ונייד, איך לחבר את התפאורה? ומאיזה חומרים להכין את הדמויות שיהיו עמידות? למדתי לפני המון שנים ואני זוקה לריענון. חג שמח

שחרזדה???? מאיפה מתחילים?

בובות מוט ? תפאורה? בובות כפפה? בובות אצבע? תאטרון צלליות? בניית מסך? בהקשר לצלליות להלן קישור לסדנת חנוכה שהייתה. "תאטרון צלליות". בהקשר לבובת כפפה בבקשה "סדנת חילזון" ועכשיו מה? בובות אצבע? חיות ? או משהו אחר? יום נעים דבוש

נגהלי

New member
סדנת החילזון שלך היתה מקסימה

אבל כמו שניסיתי להסביר.... אי אפשר יותר להגיע לשלבי ההכנה, מאחר והקומונה סגורה. הקישור שנתת רק מוביל את התמונה המקסימה של החילזון, אך לא אל שלבי ההכנה. זו הסיבה שביקשתי לבדוק אפשרות להעלות אותה.

אופס!! אני אתקן זאת ואעלה

שוב את התמונות ברגע שיתאפשר לי. תודה נגהלי על ההארה וההערה.
דבוש

מקסימה שכמוך, נתתי רעיונות שיעזרו ל

ואת התחילי מאיפוא שאשת יכולה הכל יעזור לי. המון תודה לך על הכל. מכל מלמדי השכלתי, ומוכנה גם לתת ממה שיש לי.

איזה יופי../images/Emo140.gif מקסים!

אין לי מילים. .......וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כל הכבוד ! שבת שלום דבוש

moranaviv

New member
רעיון מעולה

נשמע מעולה!!!!1רעיון אדיר אני אשמח לראות סדנת תפאורה ובובות של אנשים מבוגרים

למעלה