למה אתן הכי מתגעגעות...?

../images/Emo22.gifלמה אתן הכי מתגעגעות...?

שעשיתן לפני- הלידה??? האמת? אני צנועה.
מתה לישון לילה אחד רצוף, בלי לקום לחמם בקבוק, להחליף טיטול, להכניס מוצץ ועוד...

ילדונט

New member
לאפשרות לקום וללכת

בלי לקחת איתי כלום, בלי לחשוב מתי היא צריכה לאכול, ואם יהיה לה נוח, ואם זה לא יפריע לה לישון.

לצאת ערב אחד לבלות בלי לדאוג

ובלי להתקשר כל חמש דקות לבייביסיטר שזאת בד"כ אמא שלי ולשאול אם הכל בסדר. ד"א עד לא מזמן דאגתי ככה גם לגבי מוריה, אבל נרגעתי מאז הלידה של אריאל.

בעיקר להרגשת החופש ו..לגינסים

לידיעה שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה מתי שאני רוצה .וכן בלי ספק גם לגוף של לפני ההריון .הייה לי גוף ממש יפה וגם כשאני כבר די קרובה במשקל זה ממש אבל ממש לא אותו דבר

ללימודים, לטיולים רק הוא ואני

לדעת שאפשר לצאת מהבית בלי לחשוב שצריך לחזור בשעה מסויימת, או להיות אחראית על מישהו אחר... ועם כל זאת, לא הייתי מוותרת עליהן בחיים. החיים שלי פי מיליון יותר שווים ומעניינים ומלאים איתן

מעיןבר

New member
לאכול ארוחת ערב יחד בשעה סבירה

זה בחלקו קשור גם לזה שהאיש עובד עד שעות מטורפות ולזה שאנחנו גרים כרגע אצל חמותי אז בכלל חסרה לנו אינטימיות...

../images/Emo6.gif אני כבר מצליחה

אבל עד לא מזמן גם מוריה היתה רודפת אחרי לשירותים והייתי כ"כ מתעצבנת כי זה המקום היחיד השקט שאפשר לחשוב בו. מעניין מה יהיה עם אריאל, אני מקווה שמוריה תסכים להעסיק אותו כשאהיה בשרותים.

nikit1

New member
למקלחת ללא הפרעות../images/Emo182.gif

הכי קשה לי עם הפרעות במקלחת... לשנת לילה רצופה, זמן איכות עם האיש שלי, ספונטניות...

Arfilit

New member
לצאת ערב אחד

עם הגבר - רק אני והוא - להיות קצת זוג. וללילה של שינה רצופה.

ילדונט

New member
למה בעצם שלא תצאו?

ובמיוחד שהאפונה מתחילה להתגבר על הסרבנות המצפונית שלה...

Arfilit

New member
אוטוטו

כשהאפונה תחלים כמו שצריך ולקיחת הבקבוק תתבסס קצת - זה מה שנעשה.

dorlim

New member
ואני הכי מתגעגת

לערבים של זוגיות ליכולת לעשות מה שבא ובלי לחשוב יותר מידי (ספונטניות) לעצמאות שלי

lulyK

New member
לכל מיני דברים...

להיות רזה שלא עושה מזה עניין אפילו כי היא לא יודעת שהיא רזה (הרבה לפני ההריון, אבל - מתגעגעת...). להיות מלצרית (זה כנראה מסמל לי את שיא תקופת החופש). לישון שינות ארוכות ונטולות דאגה במיטה מלאת עיתוני סופשבוע

בעיקר../images/Emo1.gif

זה המדהים איך הצרכים הבסיסיים קודמים להכל. לא ישנתי יותר מארבע שעות ברציפות כבר עשרה חודשים! בממוצע מתעוררת אליהם שלוש פעמים בין 23:00-6:00 (לא כולל). יש גם הרבה לילות שלא יוצא לי לישון יותר משעתיים רצוף בין ההתעוררויות... בקיצור לישון!!!!! מתגעגעת לספונטניות, לחוסר דאגה, לגוף שלי.

טיפוטף

New member
אצלי זה מורכב:

מלפני הלידה האחרונה? ליכולת לצאת עם שני הבנים לדברים של גדולים, להשתולל איתם ולשחק איתם כמו קודם, לפני שהיא נולדה, ותפסה כמעט את כל הזמן הואנרגיות. מלפני שכולם נולדו? אוי זה היה כל כך מזמן.... מי רוצה בכלל לחזור לתקופה ההיא? הטיולים בחו"ל שלי ושל בעלי היו הכי כייף. גם אחרי שהם נולדו נסענו כמה פעמים איתם, כייף גדול אבל זה אחרת כמובן. פעם אחת נסענו לחו"ל רק אני ובעלי, כשהגדול היה בן 9 חודשים, דקה לפני שנכנסתי להריון עם אחיו. השארנו אותו אצל ההורים של בעלי. כולם נהנו. הנסיעה היתה כייף אדיר, אין ספק, אבל מצד שני איך שחזרתי אמרתי שאני לא אעשה את זה שוב.

ללקוםבבוקר ולקחת את הזמן שלי

לדעת שאם יש לי למשל משימה ויש לי לצורך העניין שעתיים, אז השעתיים האלו הן שעתיים. ליכולת לצאת בלי משאבה / בקבוקי חלב וגם לזה שהיינו רק זוג. וכמובן לשינה טובה

למעלה