מבזקון חשוב-מה קורה כשמאשפזים חולה

פנטזי1

New member
גם שמאשפזים חולה אלצהיימר במוסד שכן מוכר

ביטוח לאומי מפסיק את קצבת הסיעוד בטענה שהם משלמים רק עבור חולה שנמצא בבית.ברגע שהכנסנו את אבי למוסד(באופן פרטי אך במוסד מוכר ובפיקוח משרד הבריאות) הפסיקו לא את הקצבה .

פנטזי 1

לביטוח לאומי יש מוסדות לחולים סיעודים והם משתתפים בחלק מההוצאות. אני כותבת לך מניסיון, אני רציתי להכניס את בעלי למוסד עברתי את כל הפרוצידורה דרך משרד הבריאות,משרד הרוחה וביטוח לאומי הגשתי את כל הניירת שבקשו . אחות קופת חולים מילאה טפסים מיוחדים , עובדת סוציאלית מלאה גם כן טפסים .הגשתי טפסים ממחלקת ניירולוגית זכרון בבילינסון אשר בדקה את בעלי את כל החומר הזה שלחתי לביטוח לאומי.לאחר מכן התיק הזה עבר למשרד הבריאות ודרכם קבלתי את הקוד שהוא אישור כניסה למוסד. הייתי רק צריכה לבחור מוסד שהוא בפיקוח משרד הבריאות .אך לבסוף הילדים שלי החליטו שעוד מוקדם להכניסו למוסד (בית אבות) והתפשרנו על עובד זר . אתמול קבלתי את העובד מנפאל ואני מקוה שהוא יהיה לי לעזר כי בעלי אינו מתפקד לבד.שמחתי לעזור אני מקוה שהכל ברור. אביבה

פנטזי 1

שכחתי לציין שביטוח לאומי משתתף בהוצאות של עובד זר וגם כניסה לבית אבות. שהחולה מוכר כחולה סיעודי ושאינו מסוגל להתרחץ, להתלבש ולאכול לבד.וכמובן מעל גיל 67. אביבה.

למעלה