מבזקונים

לא שחל אלא קשב לב

אני ורעייתי מנויים של שחל. עשיתי את המינוי אחרי התקף לב קשה שעברתי לפני כשנתיים. הוספתי גם את אשתי שאין לה בעיות לב, אך יש לה אלצהיימר שבאותו זמן עדיין לא הוגדר אצלה. לכן המבזק הקפיץ אותי אלא שלאחר עיון בכתבה של YNET מסתבר שטעית. החברה שמספקת שירות גם לחולי אלצהיימר היא קשב-לב, אבל מקריאת תגובות קוראים אינני בטוח אם מדובר בחברה אמינה. בכל מקרה אני קשור עם שחל לחוזה של שנתיים שיסתיים בינואר 08 וגם מצבה של אשתי מאפשר לי לחכות. אני מקוה שעד ינואר יהיה מידע נוסף, ואלי חברות נוספות יילכו בעקבות קשב-לב. איך שלא יהיה המבזקון מועיל ועל כך
. יעקב

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifקהילה תומכת בגבעתיים

יענקלה, חכה עם חידוש החתימה לשחל ולכל החברות. יש בגבעתיים קהילה תומכת משלמים רק 100 שח לחודש ומקבלים צרור שרותים כולל אמבולנס עם רופא תיקונים קלים בבית ומועדון יום ועוד דברים. צריך לברר. אולי בעיריה בשרותים החברתיים. לי זה נודע אתמול, אני חברה בקהילה כזו בנווה מונוסון וזה מעולה.

הקהילה בגבעתיים

אני חבר בעמותה ומזה 3-4 חודשים משתתף בפגישות החודשיות בגבעתיים. לא שמעתי על שרותים נלווים מטעם קבוצת התמיכה אך קבלתי מידע רב ערך ואני צריך גם להרעיף שבחים על אהובה מנהלת הפורום. כרגע אני רוצה להתרכז בנושא אישור להעסקת עובד/ת זרה. המצב של אשתי היה מלחיץ מאד עד לפני כשנתיים אבל השתנה מאד לטובה (בניגוד לירידה איטית בזכרון) כך שלמעט ההכרח להיות איתה כמעט כל הזמן, לא לוחץ לי לקבל במהירות עזרה. לפי מה ששמעתי בפורום בגבעתיים, האישור ניתן לשנתיים, כך שבדעתי לפעול לקבלת האישור בלי לבקש מיד עזרה. יש לי קשר מהפניה הקודמת שלי עם חברת כ"א שקשורה עם קופ"ח מאוחדת ואחרי שאקבל אישור אפנה אליהם ואתייעץ בעניין המיידיות. ושוב
מקרב
. יעקב

אסתרס

New member
אתה מערבב שני נושאים

קהילה תומכת זה לא קבוצת צמיכה מטעם העמותה. זה משהו אחר.זה גם לא פורום, אל תשלולו על הסף, לך לברר אודות הקהילה התומכת. אני חוזרת ואומרת, אל תנסה ללכת בדרכים שהיית בהם ונכשלת, אני מציעה לך ללכת בדרך הכי נכונה לקבלת הערכה פסיכוגריאטרית, אשר "האגודה" חייבת לקבל אותה , זו עצתי לך. אסתר

למעלה