מחפשים עבודה

חדשה-מחפשת עבודה

היי, הפנו אותי דרך אחד מחדרי הצ'אט לפורום פה :) אני בת 22 ורוצה לעזוב את מקום עבודתי ולהתחיל לעבוד מהבית... אם מישהי/ו יוכלים להדריך אותי מה לעשות ולמי לפנות אני מאוד ישמח, מצפה לתשובה ממכם... ומקווה למצוא משהו ... תודה...

מחפשת עבודה , בכל תחום!!!

שלום אנשים! כמו שכולם יודעים קשה היום למצוא עבודה. ולכן אני פונה אליכם, אם תוכלו לעזור בכל דרך שהיא אני נורא אעריך את זה. מחפשת עבודה בכל תחום , עדיף באזור הדרום...

ganotb

New member
היי לכם ושאלה-איך מוצאים

עבודה מהבית. ז"א נגיד כל אתרי האינטרנט שמציעים עבודה מהבית נראים לי עבודה בעיניים... אז איך מוצאים משהו טוב? יצא מבולבל מקווה שהבנתם..

SevenEleven

New member
שאלה נאיבית..

יש מצב למצא עבודה באינטרנט בתרגום עברי-אנגלי או אנגלי עברי? שתי השפות ברמת שפת אם..

היי שמיים שקופים ../images/Emo13.gif

ראשית ברוכה הבאה לפורום שלנו ... השאלה שלך מאוד כללית ...ספרי לנו מה הוא תחום העיסוק שלך ... יש מגוון של עבודות שאפשר לעזות בבית ... למשל : 1. הדפסות סטודנטים או התקשרות עם משרד מסויים , עו"ד , או כל גורם הזקוק לשירותי הדפסה... 2. עיצוב אתרים 3. פתיחת חוג בית 4. טיפול בילד ו/או קבוצת ילדים הכל תלוי במה את עוסקת ...כאן בפורום יש מגוון רחב של עוסקות ובעלי עסקים מהבית ...מעצבות בגדים , תכשיטים ...מדפיסות ועוד...

eliga

New member
עבודה

אלכס שלום, אני לא יכולה להשאיר לך את פרטיי כאן מפני שזה נוגד את החוקים אבל כנסי בבקשה לכרטיס שלי ושילחי לי מייל עם פרטיפ להתקשרות איתך. גם אני מהדרום ואולי אוכל לעזור לך. רונית.

האיטרת

New member
לא כל מי שיודע שתי שפות ברמת שפת אם

יכול גם לתרגם. אם את מרגישה שיש לך כישרון בתרגום, נסי לפנות לאחת החברות הגדולות, כגון חבר המתרגמים, ותציעי את שירותיך. בהצלחה מתרגמת אנגלית <> עברית העובדת מהבית באושר אך לא בעושר.

owolf10

New member
הצעת עבודה

הצעה שמתאימה לך אם את בעלת יכולת ללמוד ולהפנים, ליצור קשר טוב עם אנשים.הדרכה וליווי צמודים לאורך כל הדרך. צרי קשר לאי-מייל [email protected], השאירי טלפון להתקשרות ו... בהצלחה. ניתן להכנס גם לאתר הבית: www.icclever.com

buzy2

New member
מציאת עבודה מהבית

איך מתקשרים למשרד כדי לדעת אם הם רוצים הדפסות? הרי אי אפשר לטלפן לכל משרד. היום שלחתי בפקס קורות חיים ל- כ- 10 הוצאות לאור, האם זו השיטה לדעתכם?

גם אני פעלתי ופועלת כך

שולחת כל כמה ימים הצעות להדפסה למשרדי עו"ד ורו"ח, להוצאה לאור וכל מי שנראה לי שיכול להיות מעוניין בהדפסות. אני עוקבת אחרי מקומונים ובודקת פרסומים של בעלי משרדים קטנים ומציעה להם שירותי הדפסה וגם שירותי משרד כפרילנס. מתוך מאות פניות שאני שולחת אני מוצאת מקסימום 2 עד 3 מתעניינים ומתוכם אחד גם מזמין עבודה. ברוב הפעמים מזמין העבודה לא חוזר. לפעמים אותו מזמין עבודה מפנה אליי אחרים. לא קרה לי שקיבלתי תלונות על העבודה שלי כי כל פעם שהעירו לי מיד תיקנתי בלי להתווכח. לעיתים נדירות התעקשתי שישלמו לי על תיקונים. נכון שזה מעצבן שעובדים קשה כדי לשווק ולפרסם רק כדי לקבל לקוח או שניים שלא בהכרח יחזרו, אבל בגלל שיש ריבוי בהצעות להדפסה ומעט מאוד דורשים, זה המצב.

eliga

New member
בקשה לתעסוקה מהבית

היי שמיים, אני חושבת שיש לי מה להציע לך בתחום העבודה מהבית (לא מין) כמובן!!! אנא צרי עימי קשר דרך המייל שלי: [email protected] שיהיה לך המשך יום נפלא מלא אהבה, רונית.

יש לי הצעת עבודה לאנשים מאזור מרכז

רק אם אתם רציניים לגבי זה פנו אליי במסר ואני אחזור אליכם. הרבה חיוכים :) אמיר

אולי לא מהמרכז , אבל בכל זאת...

היי, קראתי את הודעתך ושמתי לב שהיא מיועדת לאנשים מהמרכז. אני לא מהמרכז אבל מאוד רוצה ומעוניינת לעבוד, אז אם תחשוב לנכון לענות לי, אני אשמח... אני עדיין אופטימית

היי

קודם כל, תודה שענית. אני מקרית גת, ואני יודעת שזה נשמע כמו קללה, אבל זה מה שיש. אם זה מתאים , אשמח אם תענה לי.

רחוק מדי בשבילי

אני לא יוכל להכשיר אותך ולהשקיע בך מספיק זמן בגלל המרחק.

הצעת עבודה

היי, האמת אני מכירה מס' חברות MLM, אך כזו שהיא ללא מכירות!ללא מלאי! ללא החזקת סחורה מיותרת! ללא התחייבות! עם השקעה מיזערית! זו לא חברת MLM רגילה!!! צור קשר. פרטים נוספים תמצא ב-

למעלה