מחר-שישי - מאיה בEXIT

../images/Emo22.gifמחר-שישי - מאיה בEXIT../images/Emo22.gif

מחר , בתכנית EXIT של יום שישי - שתשודר מחר אחה"צ בערוץ 10 בין השעות 18:25-19:25 (לפי מה שמופיע בלוח השידורים) מאיה תתארח בתכנית וכמו כן תבצע את השיר "הלב" , בהופעה חיה , לפי מיטב הבנתי.
לא לשכוח לראות

אני מצטער יערית .. בכל מקרה

את יכולה או לשים הקלטה מראש בוידאו ולצפות בזה כשתצא השבת או שתצרי איתי קשר כשתצא השבת

מאיה הייתה ענקית../images/Emo24.gif

שירי ומלי לוי ראיינו אותה לגבי הדיסק והופעות. גם סבב הופעות רשמי יהיה לפי דבריה .
הדיסק במקום הראשון במכירות היא שרה את ה"לב" בחי בצורה מדהימה עד כמה שהיא דומה לגרסת הסטודיו
פיו , ענק

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אוףףףףף, אני ראיתי את גרשון

ואת הפועל מנצחת את מס אשדוד 1-0. הייתי במשחק והפסדתי את אקזיט...
יש איזה מקום לראות את זה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סלחו לי , זה היה מושלם ...גם היא חייכנית מאוד

maoritzios

New member
אני מוריד את הכובע

כבר אמרתי את זה כמה פעמים ..אבל היום היא הוכיחה את זה סופית... אין על הבחורה הזו בהופעה חיה- שליטה מדהימה בקול שאף עולה על הביצוע בסטודיו. חוץ ממנעד אדיר לכל תו שהיא שרה יש עומק נדיר שאין לאף זמרת בישראל (חוץ משירי מימון). היא יודעת לתת הטעמה ודגש לכל צליל וצליל. מעבר בין טונים ואוקטובות אצלה נראה הדבר הכי פשוט בעולם. אני מאמין שאם ההופעה הייתה במקום קצת יותר רחב ובפריים טיים היא הייתה נותנת שואו גדול יותר. ורק הערה קטנה- יש לה את הנתונים הפיזיים, עם עזרה של סטייליסט אני חושב שהיא יכולה להראות הרבה יותר טוב ובסגנון שיחמיא לה ולגזרתה.

היה ממש יפה !

היא שרה ממש יפה.......והיה נחמד גם לראות את שירי מיימון המדהימה (אולי דואט קטן מתישהו?) *ותודה לרוןרון על ההמלצה !!

היה פשוט מדהים [../images/Emo99.gif].

היה לה ביצוע מרגש, מדהים ופשוט מטריףףףףףףף !! ממש התלהבתי ממנו. נראה כאילו שירי ומאיה חברות או משו- וזה ממש מתחבר, שתיהן מוכשרות למדי
. היא היתה ממש יפה היום ! ובקיצור שיחקה אותה
- רק חבל שלא שרה את "הדלקת כוכב" שלדעתי הוא השיר הכי יפה מהדיסק, אבל זה עוד יגיע.

למעלה