מלון בבנקוק

../images/Emo22.gifמלון בבנקוק

אני טסה לתאילנד ביום חמישי . ביקשתי מהסוכנת נסיעות שלי רשימה של מלונות בדרגת תיירות טובה ומחיר סביר. ההצעה הכי אטרקטיבית שקיבלתי ממנה הייתה מלון " אסיה " ב - 26$ לזוג. השאלה שלי היא אם המחיר אכן סביר למלון ברמה כזו. בנוסף, מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים בנוגע למלון " סנצורי פארק " ( שהוזכר בפורום לטובה ) כגון - מיקום ומחירים. תודה רבה ויום טוב

aviron

New member
הסנצורי פארק שבאסיה ../images/Emo82.gif

מלון אסיה:ממוקם באיזור "פאייה-תאי". קרוב (מרחק הליכה כ- 5 דקות) ל: "ככר סיאם","מרכז קניות סיאם", "דיסקברי", "MBK" - בתוך ה- MBK נמצא מרכז קניות "טוקיו סנטר" הידוע.. מרכזי קניות אלו לא רק לקניות - משמשים כמרכזי בילויים עם בתי-קולנוע מאד מאד מודרנים בתוכם, מסעדות מקומיות ומסעדות מהרשתות העולמיות הטובות, חביבות והידועות. ("קנטקי פרייד צ´יקן", "מקדונלד", "זיסלר" -{מאד מאד מומלץ}- "פיצה האט" ועוד). לא רק שהמלון (אסיה) קרוב מאד למקומות אלו: המלון "יושב" על תחנה (יש יציאה וכניסה ישר מהמלון)של ה- BTS = ה"סקאיי טריין" - רכבת השמיים. וזה עושה את המלון לאפקטיבי ביותר. (!). הסקאיי טריין משמשת כמובילה ממוזגת ומהירה ביותר בפקקי בנגקוק - שהם רבים, מתישים ומעצבנים. אפשר להגיע איתה לכל המקומות האפקטיביים. כמו אל: "סי-פוד מרקט", "פטפונג", "שוק סוף השבוע" ועוד. המלון: דרגת תיירות טובה. מלון גדול עם לובי ענק ותוסס. המבנה הינו מבנה בן כמה עשרות שנים - לא חדש - אך מתוחזק כראוי. חדרים סבירים, ממוזגים כראוי. בחדר טלפון, TV, ערוץ סרטים בתשלום, מיני-בר . ארוחות הבוקר סבירות. במלון 2 בריכות שחייה. מלון סנצורי פארק: המלון חדש וחדיש. מלון גדול. מדורג כדרגת תיירות טובה+. מפואר. חדרים ממוזגים כראוי, מיני-בר, TV, בריכת-שחייה, לובי מפואר, ארוחות-בוקר סבירות. מיקום: באיזור "פרטונם". לכוון כביש האגרה אל שדה-התעופה, לא רחוק (15 דקות הליכה) מככר הנצחון. מבחינת מיקום - אין ספק שמלון "אסיה" עולה על ה"סנצורי פארק" - ולטעמי זה בעצם מה שחשוב. אני הייתי "הולך" על האסיה . (בשניהם לנתי מספר פעמים). בכל-מקרה: תעשו חיים !!!

aviron

New member
שכחתי לציין ש:

באם "הולכים" על האסיה: יש לבקש מהסוכן/ת שיזמינו עבורכם חדר בצד של "הר הזהב" (!!) ולא בצד החזית הפונה אל תחנת רכבת ה- BTS . וזאת ע"מ להמנע מהרעש של הרכבת.

תודה

תודה רבה על המידע ,זה מש עזר. רק שאלה נוספת אם אפשר - כמה עולה לילה בנסצורי ( בערך.. ) תודה מראש

aviron

New member
לא מכיר מחירים...

מה לעשות - לא משלם העבור לינותיי.. (אני מדריך). אני משער שזה פחות או יותר אותם המחירים - כיוון שמדורגים אותו הדבר. בכל-מקרה: אין כל בעייה לברר במשרד הנסיעות. אל תחששי ואל תתחשבי במיצמוצי-השפתיים העצבניות של סוכנות הנסיעות הקצרות-רוח וסבלנות. זאת זכותך וש"ייקפצו לך" !

למעלה