סקר הערוצים.. הסקר התחלף בסקר חדש. אז במה בחרתם הצביעו השפיעו וכאן תוכלו להגיד מה בחרתם ולמה,..
S Sckkk New member 7/3/05 #1 ../images/Emo22.gifסקר הערוצים..../images/Emo44.gif הסקר התחלף בסקר חדש. אז במה בחרתם הצביעו השפיעו וכאן תוכלו להגיד מה בחרתם ולמה,..
../images/Emo22.gifסקר הערוצים..../images/Emo44.gif הסקר התחלף בסקר חדש. אז במה בחרתם הצביעו השפיעו וכאן תוכלו להגיד מה בחרתם ולמה,..
H hagut New member 7/3/05 #2 ערוץ שלוש ברוררר בערוץ 6 כבר ראיתי הכל פעמיים ועל הסדרה המצויירת אין מה לדבר בכלל ערוץ 3 שולט!!
H hagut New member 9/3/05 #9 ../images/Emo33.gifעונה 5...../images/Emo10.gif ראיתי את עונות 1,2,3,5 עכשיו את 6 ואת 4 פיספסתייייי אוווווווו
../images/Emo33.gifעונה 5...../images/Emo10.gif ראיתי את עונות 1,2,3,5 עכשיו את 6 ואת 4 פיספסתייייי אוווווווו
ס סופרת צעירה New member 7/3/05 #4 גם וגם למרות שראיתי כבר 3 פעמים בערוץ שש.... (אני לא מתכוונת למציור את המציור אני לא רואה זה דפוק...)
גם וגם למרות שראיתי כבר 3 פעמים בערוץ שש.... (אני לא מתכוונת למציור את המציור אני לא רואה זה דפוק...)
S Sckkk New member 8/3/05 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif בקשר למצויר, גם אני קצת התאכזבתי, אבל נחמד שחשבו על סברינה לילדים!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif בקשר למצויר, גם אני קצת התאכזבתי, אבל נחמד שחשבו על סברינה לילדים!
ס סופרת צעירה New member 9/3/05 #8 כן,אבל.. זה ממש לא דומה לסידרה, למשל (ממה שהבנתי) מי שאמורה להיות כאלו ליבי היא מכשפה... שינית כינוי תתחדשי..
כן,אבל.. זה ממש לא דומה לסידרה, למשל (ממה שהבנתי) מי שאמורה להיות כאלו ליבי היא מכשפה... שינית כינוי תתחדשי..
H hagut New member 9/3/05 #10 ../images/Emo33.gifנכון שינו שם המון דברים וגם הדמויות לא נראות כמו באמיתי (ע"ע הילדה וזלדה )