הלכתי לראות סרט בקולנוע לפני שלוש - שלוש וחצי שנים והיה זמן אז הסתובבנו בקניון וראיתי חנות חרוזים נכנסתי ושאלתי על החוגים שלהם ואז באתי לחבר שהיה לי ואמרתי לו או שאנחנו טסים לחול השנה או שאני לוקחת לי חוג חריזה מה הוא יגיד?? מן הסתם... מה יותר זול
סתם... פשוט לא היתה לו ברירה
בכל אופן ככה זה התחיל נכנסתי לחוג של החנות הכרתי שם מדריכה מדהימה שנהיינו חברות טובות והתחלנו לחרוז יחד מאז אני בחיידק הזה
חברה טובה של לקחה קורס חרוזים ואני ממש לא התחברתי אחרי שראיתי מה שהיא עושה והיא הביאה לי תרשימים אמרתי אין סיכוי. ואז היא עשתה צמיד משגע ואמרתי גם אני רוצה כזה. ואז התחלתי ללמוד ממנה, אחרכך לקחתי קורס, אחרכך מספרים וחוברות והיום אני ממציאה המון דברים לבד ומאלתרת.
מתעסקת בכל סוגי האמנות. חיפשתי תחום שהוא פחות נפוץ והגעתי לטבעות בחרוזים. היום רואים את זה יותר אבל פעם זה היה ממש נדיר. הכל למדתי מהאינטרנט, יש המון שרטוטים בהמון אתרים ככה שלא צריך קורס. ואיך שהתחלתי כבר נדבקתי בחיידק.
אני חובבת ספרי אומנות מכל הסוגים ובאחת מישיטוטי לפני כמה שנים נתקלתי בספר על תכשיטים מחרוזים ונדלקתי עסקתי בזה כשעה ועזבתי לאונות אחרת - ציירתי על עץ, מפיות, שזירת פרחים וכו, ועכשיו שיש את הפורום הזה נראה לי שאני חוזרת לחרוזים
לפני מליון שנה בערך עירית שחר העבירה מפגש חריזה אצל ים כחול, הייתי סקפטית ולא חשבתי שיהיה לי כוח או סבלנות אבל עובדה, התמכרתי... אח"כ התחלתי לסרוג חרוזים ומאז השמיים הם הגבול.