קורסי קיץ

ספר ללימוד עצמי של כימיה 3 יחידות

שלום לכם!!!! אני צריך דחוף ספר שאני יכול ללמוד ממנו את כל החומר ל3 יחידות בכימיה כדי לעבור את המבחן בתל-אביב (לא לקחתי קורס) אם אתם יכולים לעזור בבקשה!!!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orbit219

New member
שאלות למי שעושה קורס בכימיה

שלום לכולם אני לומדת באופן עצמי למבחן בכימיה, עם הספר של מנזורלה, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם למדתם לחץ, והאם צריך את זה למבחן. 2. מה צריך לדעת על נפח, נק' התכה ונק' רתיחה 3. האם בטמפרטורה של החומר למדתם את סקלת טמפרטורה מעשית בינלאומית (נקודה משולשת, נקודה נורמלית...) והאם יש צורך לשנן את זה למבחן. תודה לכל מי שעונה

היי אורביט, גם אני רוצה ללמוד לבד..

הספר הזה הספיק לך בשביל לדעת כל מה שצריך או שהשתמשת בעוד מקורות? מה שם הספר ואיפה משיגים אותו? תודה ובהצלחה לך.....

הספר הזה מספיק לכל הכימיה שלומדים

ברפואה, חוץ מכימיה אורגנית. בשביל קורס הקיץ הוא קצת מורחב, צריך לדעת מה ללמוד ומה לא.

בקשר לטמפ' של החומר

נקודה משולשת וכל מה שקשור באופן מורחב אני למדתי רק בקורס של כימיה פיסיקלית בסמסטר ב' של ביולוגיה, ככה שאני בספק שלומדים את זה בקורס הקיץ, שאמור לתת רק את הבסיס לכימיה, לא יותר מזה.

אמירווש

New member
לאאא

את הקורס הזה עשיתי בשנה שעברה - סקלת טמפ' מעשית בינלאומית בכלל לא צריכים (זה חומר של כימיה פיסיקלית שלא קשורה לקורס), בעקרון תשימי דגש על כל מיני ניסויים שעשו בעבר (היו הרבה שאלות על ניסויים בשנה שעברה כמו למ של ניסוי עלה הזהב או משהו דומה ..) , תלמדי טוב גזים וחישבוי מסות וכו' .. . בהצלחה !

שלום לכם אלו שעשו קורס כימיה בת"א!

יש מצב שאני משיג מכם את החומר של הקורס בכימיה ומצלם אותו? או שתוכלו להגיד לי באיזה ספר השתמשתם אם בכלל? ולטינית... תודה על העצה...

salma4

New member
אני גם מצטרפת לבקשה של "אדון פוז"

בקשר לחומר קורס הכימיה אם זה אפשרי .. אני גם לומדת למבחן הכימיה מ"עקרונות הכימיה" זה ספר מורחב במיוחד יהיה טוב לדעת מה לצמצם ..

בבקשה אם תוכלו לעזור לי

אם משהו עשה את הקורס בכימיה בבקשה תעזרו לי אם תוכלו לומר לי מאיזה ספר אפשר ללמוד את כל החומר או איפה אני יכול להשיג את כל החומר? תודה..........

סבלנות

שאלת את אותה השאלה לפני כמה דקות, תן לאנשים הזדמנות לראות את השאלה ולענות לך אם הם יכולים. זה יכול לקחת כמה שעות ואולי גם יום או יומיים. בקיצור, לנשום עמוק ולחכות בסבלנות, אני בטוחה שישמחו לעזור לך.

תודה על ההרגעה מצטער על הנודניקיות

פשוט התעוררתי מאוחר להתחיל ללמוד ואני מאוד לחוץ... אבל אני אתאזר בסבלנות... תודה, תודה, תודה

itsish

New member
אממ אני לא יודע אם זה יעזור

אבל לבגרות בכימיה 3 יח' למדתי מהספר כימיה- עולם החומר של דליה צ'שנובסקי. הספר מסביר את כל החומר בצורה פשוטה וברורה. בהצלחה!

kontsy

New member
../images/Emo45.gif

אני למדתי מהספר הזה לבד לבגרות, מומלץ ביותר אבל יכול להיות בשיש דברים נוספים בקורס קיץ.

../images/Emo91.gif

כל מי שלא לוקח את הקורס בכימיה אבל כן ניגש למבחן: בד"כ צפדיה (המרצה של הקורס) בקורסים שלו, מפרסם תכנית לימודים מפורטת על מה שנלמד בכל שיעור ושיעור, כולל עמודים מומלצים מספר הלימוד. בנוסף, הוא גם מפרסם את המבחנים שהיו בשנים קודמות בקורסים שלו. אלה הדברים שהכי כדאי להשיג, גם אם לא תצליחו להשיג סיכומים של ההרצאות של הקורס.

למעלה