תוצאות סופיות סופיות

../images/Emo22.gifתוצאות סופיות סופיות

אתה בריא לחלוטין, טפו טפו טפו,
אין סימנים בחזה גם אחרי בדיקה שניה ו2 פיענוחים (באסותא ותה"ש) אין סימני קליטה בכלל גם באיזור אחר שהוחשד כנגוע, מבחינת הרופאה- אני קובע תור רק לעוד 4 חודשים! איזה כיף ואושר אמיתי מאחל בריאות ואושר לכולם

מיכלי56

New member
איזה יופי ../images/Emo57.gif

בשורות טובות. שומעים את אנחת הרווחה עד כאן
שנשמע עוד כאלה והרבה. מזל טוב

מיליתו

New member
כן| ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif איזה יופי

רק בשורות טובות!!! גם אני מתחילה בקרוב לקבוע תורים במרווחים של חצי שנה ויותר....

../images/Emo140.gifאיזה יופי

מאחלת לך לקבל תשובות טובות כאלה שוב ושוב, במהלך כל חייך!!! אילת.

yaldasukar

New member
ברוך ה' יום יום!!! ../images/Emo6.gif

בס"ד ממש ממש ממש מ מ ש שמחה בשבילך, יוני!!!
איזה יופי!!! עכשיו רק נשאר לשתות "לחיים"
להגיד "הגומל"
לדגול באורח חיים בריא עם המון שום, ירקות וספורט
ולהמשיך לחיות את החיים
- אבל עם הרבה יותר הנאה והערכה לכל רגע ורגע
תעשה חיים ושיהיה ב
ובשעה טובה!
כל הכבוד לך גבר גבר
אני גאה בך מאוד ומאושרת בשבילך

מיליתו

New member
"הגומל"

מה המשמעות של התפילה הזו? אמרו לי שהיא משמשת לאנשים שניתלון מסערות בים או משהו כזה... אחרי שהבראתי בפעם הראשונה, אמרנו "הגומל" בבית הכנסת השכונתי, אפילו שאמרו לנו שם שזה לא ממש נחוץ. עכשיו, אני מרגישה מוזר להגיד את זה (כי הבראתי מהסרטן, אבל הוא חזר בתוספת עוד בעיות). עכשיו הבראתי שוב מהסרטן, אבל נשארתי עם המון סיבוכים, זה עדין מתאים? סליחה על הבילבול... אני לא ממש דתיה, אבל מדליקה נרות, שומרת כשרות, והולכת למקווה...

yaldasukar

New member
ברכת הודיה לה’ --------->

בס"ד מצורף למטה לינק שמסביר מה זה ומי צריך להגיד את זה.. אני לא מבינה למה אמרו לכם שזה "לא ממש נחוץ"... טוב שעשיתם את זה
נראה לי שאם את עדיין חולה במשהו - אז לא אומרים עדיין הגומל, אלא רק אם נרפאת לגמרי. אבל אני לא בטוחה ואולי מישהו אחר יידע לענות לך על זה
אה, ולא ידעתי שהבראת מהסרטן! (אולי בגלל שלא יוצא לי להיות פה הרבה) איזה יופי נשמה
נכון שיש סיבוכים, אבל אני בטוחה שזה כבר קטן עליך ושבעז"ה הכל יהיה מאחורייך בקרוב
תרגישי טוב ושתהיי לי בריאה

שכחתי לספר לך-אבל בסוף הלכתי לשם...

לקחת את התוצאות... דוקא היה "קל"
והעיקר------- הבשורות מצוינות מאוד, אחרי 2 בדיקות... של גרושר מאסותא, וגם של המפענחים של תה"ש (שכנראה הם פנויים מעבודה בפט כי אין להם מכונה הרבה זמן..)

נאן

New member
../images/Emo140.gif

איזה יופי! רק בריאות ושיהיה רק בשורות טובות

ברוך רופא חולים ../images/Emo140.gif

עכשין הזמן להחלים לחגוג את ההבראה לצעוק לעולם כמה טוב לחיות לאכול נכון לצחוק המון ולחזק את חיסון הגופני וזה תעודת הביטוח שלי שלא לחזור למקום ההוא אכילה נכונה לגוף ולעונה, המון צחוקים היום מתחיל החיים שאחרי באושר וגם בעושר להזמין את הבריאות והאושר חזרה לחיים

yiska11

New member
אמן !!!!!!

ואגב , סבבה לשמוע שאתה בריא !!!!! ושיהיה לך -בריאות , אושר ושמחה - תמיד!

t w i x i t

New member
מצטרפת לברכות של כולם../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

הייתי בטוחה שכבר מזמן היו תוצאות, לא? בכל מקרה מה שחשוב זה שאתה בריא!!!
רק בריאות ותמשיך לבקר פה

למעלה