תמונות נדיייירות שאקירהה במגזין GENTE עם השיער השחור והמהמם שלה
S Shakira paradise New member 19/3/03 #1 ../images/Emo22.gif../images/Emo184.gif תמונות נדיייירות שאקירהה במגזין GENTE עם השיער השחור והמהמם שלה
../images/Emo22.gif../images/Emo184.gif תמונות נדיייירות שאקירהה במגזין GENTE עם השיער השחור והמהמם שלה
R R A P e m E New member 19/3/03 #5 יייייאאאאאאאאאאא אני מתהההה../images/Emo70.gif מאיפה יש לך את התמונות האלה??????????????? תמונות מדהימותתתתתתתת אני בשוקקקקק בחיים לא ראיתי אותןןןןןןןןןןןןןןןןן יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יייייאאאאאאאאאאא אני מתהההה../images/Emo70.gif מאיפה יש לך את התמונות האלה??????????????? תמונות מדהימותתתתתתתת אני בשוקקקקק בחיים לא ראיתי אותןןןןןןןןןןןןןןןןן יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
P perrinat New member 19/3/03 #7 ../images/Emo117.gifנדיררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואוווווווו יפה אלה באמת נדיר, לא ראיתי את התמונות אף פעם (עד עכשיו.... )
../images/Emo117.gifנדיררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואוווווווו יפה אלה באמת נדיר, לא ראיתי את התמונות אף פעם (עד עכשיו.... )
S Shakira paradise New member 19/3/03 #8 ../images/Emo152.gifאין בעד מהההה ../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif