על התגלית שגיליתי אתמול

daldan

New member
../images/Emo22.gif ../images/Emo32.gif על התגלית שגיליתי אתמול

אתמול אחה"צ גילית שהעולם נקי!!!! זה נשמע מצחיק אבל זו בדיוק היתה התחושה שלי כשיצאתי אתמול מהאופטיקה עם זוג המשקפיים החדש והראשון שלי. איזה שינוי!!! אז מסתבר שכבר מזמן הייתי צריכה משקפיים אבל דחיתי ודחיתי עד שזה הפך להיות בלתי נסבל, וזהו אני אבו-ארבע עכשיו, ואתם יודעים מה? זה אפילו יפה לי... יואב חשב שזה נורא מצחיק וכל פעם שהוא הסתכל עליי הוא ממש צחק מהמשקפיים שלי (טוב הוא כבר רגיל מאבא שלו)

yaelia

New member
תתחדשי

ועצה מ
מזה שנים רבות - אל תשכחי לנקות את העדשות, פן העולם יחזור להיות לא ברור מהר מאוד.

מעיןבר

New member
מזדהה...

אני מאוד אוהבת לקנות משקפיים חדשות
דווקא בפעם האחרונה (לפני שבועיים, אחרי שהקודמות נשברו ללא תקנה) יצאתי קצת לא מרוצה כי הן לא "יושבות" כמו שצריך ואין לי זמן לגשת שיסדרו לי את זה

nonaa

New member
ברכות על ה-../images/Emo132.gif

Welcome to the club ... (אני לא מסתובבת בבית עם משקפיים, וכשאני שמה אותם - נגה יודעת שאנחנו יוצאים החוצה לטייל ...
)

isidora

New member
ככה בדיוק גמני הגדרתי את זה

בפעם הראשונה שעשו לי משקפיים הייתי בת 8... מצחיק ששתינו חשבו אותו דבר - איך העולם נקי.

איזה אומץ!

אני יודעת שאני זקוקה למשקפיים, מודעת ומכירה בכך אבל פוחדת פחד מוות לפתח תלות במסגרות ובזכוכיות. נוח לי לראות מטושטש כנראה. יום אחד אני אפקח את העינים ואראה את העולם, כשאאזור מספיק אומץ..

אלינה12

New member
תתחדשי!

מוכרת לי ההרגשה, כשפעם ראשונה עשיתי עדשות פתאום גיליתי כמה דשא ירוק וכל העולם זוהר. תחושה נפלאה.

למעלה