אוקי אהממ

../images/Emo220.gifאוקי אהממ

לא כולכם יודעים לשרשר וזה מחרפן!!! כי לא תמיד מבינים!! אז בכמה מילים... אם אתם רוצים להגיב להודעה שלי... אז אתם לוחצים על תגובה מהירה אלא אם אתם רוצים להוסיף כל מני דברים ואז הוספת תגובה! ואממ נגיד שאממ מישו הגיב...לי... ואתם רוצים להגיב לו... אז אאתם לוחצים אפה שהוא הגיב ב-תגובה מהירה או שהוספת תגובה! ואם אתם לא רוצים להגיב לו אלא להגיב לי אז אתם לוחצים על מה שאני כתבתי!!! הבנתם?!והנה משו שתראו ותבינו! (סורי על זה שאני עצבנית כאילו אני לא...אבל זה פשוט מחרפן העניין הזה שלא כולם יודעים לשרשר נכון...וכאילו אממ לא תמיד אפשר להבין למי זה...הבנתם?)

../images/Emo220.gif../images/Emo207.gifאממ

זה קשה לחשוב מה לכתוב לא יכולה יותר לסבול! רק רוצה לתת לך חיבוק חיבוק חם! וגם קנפי כאילו דניאלוש המאמוש(XD) וול דע אוהבות ומוסרות לכל אחד ממכם
חם חם ומתוק מתוק... ושתדעו ש...ש...ש... ברי... מיוחד לך! אתה לא עונה לי ולדניאלוש .... רענן... אתה כזה נחמד!! [email protected] אומר/ת: רענן? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: הוא קצת נבהל נראלי רענן אומר/ת: כה רענן אומר/ת: מה בנות..? [email protected] אומר/ת: ברי מדבר איתך? רענן אומר/ת: סתם משעמם ליייי [email protected] אומר/ת: כי הוא שונא אותנו!! [email protected] אומר/ת: לכולנו.. רענן אומר/ת: לא ברי תמיד מסנן אל תיבהלו קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ברי לא עונה לנו [email protected] אומר/ת: ברי שונא אותנו!!! קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: כהה [email protected] אומר/ת: שנה כבר שאנחנו שולחות 200 הודעות... קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: זה מאוד עצוב קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: המון!!!!! [email protected] אומר/ת: ואנחנו רושמות המון המון המון שטויות... רענן אומר/ת: =] [email protected] אומר/ת: והוא לא עונה [email protected] אומר/ת: ואפילו בכינו על זה! [email protected] אומר/ת: קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: בכינו המון והוא עדיין לא ענה קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: איי [email protected] אומר/ת: מה איי? קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: טוב בעיקר שאתה פה ^^ רענן אומר/ת: אל תהיו עצובות.. [email protected] אומר/ת: אוו [email protected] אומר/ת: איזה נחמד [email protected] אומר/ת: קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: רק אם הוא ישנא אותנו אז נהיה עצובות! רענן אומר/ת: הוא לא מתכוון הוא פשוט נשאר מחובר שהוא לא על המחשב קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: הוווווווווו ^^ [email protected] אומר/ת: רענן אתה כזה נחמד! [email protected] אומר/ת: חח רענן אומר/ת: קנפי [קראש] הרוקר אומר/ת: ראסמי! XDD חח ולורל...אתה אתה אתה... אנחנו לא מדברות איתך!!! לא לא לא אל תבין אותנו לא נכון1!! פשוט אין לנו איך חוץ מפה בפורום!!! אממ.....אז אנשים לכולכם!!
1!חם חם חם ולך קקטוס!!!אני ודניאלוש המאמוש חייבות לפוצץ אותך מכות... מאמי?!אע?מה עובר עליך?!

קנפי

New member
:))))

כןן אני רוצה חיבוק!!!!
בריי! תענה לנו כברר! אררר אל תשנא אותנו :} רענן יא חמוד ^^ ולורל כן בדיוק מה שכתבת דורעע.. אנחנו לא יכולות לדבר איתך! אתה לא מוסיף אף אחד :p [הייתי חייבת להוסיף את זה ^^]
לקקטוס - כן אנחנו חייבות לך מכות XD אין מאמי ! יש כפרע :p

קנפי

New member
כי כולם פה חארות!

סתםסתם נו אל תקחו ללב :} פשוט תגיבו לנו ^^

סופי 777

New member
ועוד משהו

אתן צריכות לדעת שלא פותחים הודעה כל שנייה..וגם כל ההודעות שלכן כמעט לא קשורות לפורום,ללהקה. אז תנסו לצמצם כי הפורום הה מזה מבולגן,אתן סתם עושות בלגן למנהל והוא צריך לסדר את זה ותאמינו לי זה קשה. :\

../images/Emo220.gifארר איתך!

=/ זאת שוב דורין=] אני אצל שירב כפרע עליה!! מי לוב3>>> אע גם את מי לוב...דניאלוש המאמוש3>XD

קנפי

New member
מי לוב דורעעע 3333>

וגם את זאתהה השקסעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!

למעלה