אז איך עבר עליך

../images/Emo220.gifאז איך עבר עליך

הצום/יום כיפור בלי צום....? אני לא צמתי=/ אני על כדורים=[ אבל אני נסעתי על רולר בכביש המהיר בערך כאילו לא משו רציני בדיוק שתי שניות ואז באה מכונית!ז אני וחברה שלי החלטנו לחזור ליבנה-/ נסענו לנו... אתמול והיום=] זה היה יום כיפור קרוע!!!!!!גם בשיחות שלי עם דניאל!!!וילד בכתה ו' כזה בא כזה..."ילדה את באה לפה הרבה"ואני כזה..."איי זה לא דרך להתחיל עם בחורות!!!!!!!"!XDD ועם מי שנסעתי קוראים לה טל=] ואני כזה...טל תגידי... מה? אבא שלך אופטיקראי? לא... והיד הזה אומר "דווקא לך יבוש!!!!" ואני כזה "אז למה יש לך עניים כאלה יפות?!" זה היה אחד הימי כיפור הטובים ביותר!!!=] ואיך עבר עליכם?!

fatbery

New member
יומיים של..

מאבקים מדלת לדלת..מדחי לדחי! סתםם..היה מעפן..ראיתי סיינפלד כל היום..

punker182

New member
#

ערב יום כיפור היה מגניב.. היום סתם היה משעמם חח.. אני וברי הלכנו לכיכר חחחחח ולא עשינו כלום

../images/Emo220.gifחח כיכר

בכל עיר יש את המקום שניקרא כיכר... ביבנה המקום לעסים והפרחות1 חח אבל בכיפור יש את הכוורת!! הכיכר הכי שווה ביבנה...מי שגר שם קרוב אכל אותה!! שומעים את הזימזומים שם עד הבוקר מ איזה 11 עד 7 בבוקר...כימעט כל התיכון שיל יבנה שם! קששה לעבור שם=/ חח כיכר

code of silence

New member
איך עבר עלי יום כיפור

קודם כל היה לי ברור כבר שאני לא הולכת לצום, ובאמת לא צמתי ולא הלכתי לבית הכנסת, בקיצור ישבתי בבית וחטאתי. ועכשיו לחפירה- יום כיפור שלי התחיל בהתנחלות על הבלוקבאסטר כמובן [כמו בכל יום כיפור] לקחתי שני סרטים, ציידי המחשבות וממנטו [mindhunter וmemento] וגם פרקים של הסדרה [הגאונית] Family guy בערב יום ראשון [כלומר אתמול] אחרי שכולם סיימו את עיסוקייהם , יצאתי החוצה עם חברה והסתובבנו ברחבי ת"א, נמרחנו על הכביש הראשי, והאמת זה היה נחמד. באיזה עוד יום בשנה תהיה לי הזדמנות להמרח על כביש איילון-דרום הא? הגענו עד רמת אביב חזרנו חזרה, ויותר מאוחר ניפגשנו עם הרבה אנשים קרוב לבית הכנסת והקמנו שם התנחלות, ככה התנחלנו על הכביש עד שבסביבות 12 נמאס לי ועליתי הביתה. אין הרבה מה לספר. בדרך הביתה מישהו צעק לי "ילדה את כוסית!" הסתכלתי עליו במבט של "מאיפה נפלת, יצור!" נכון שזה יום כיפור, ונכון שצריך לחפר על החטאים ולהיות נחמדים לעולם, אבל ב12 בלילה שהדבר היחיד שבא לי זה לישון, לצעוק לי שאני כוסית זה לא ממש מה שיגרום לי לשמוח ולצאת במחול. נכון? אז, -כמה מפתיע- הלכתי לישון. היום קמתי די מוקדם , התנחלתי על המחשב עד שחברה באה אלי [שוב], ראינו את memento. סרט מעולה, מומלץ. וזהו, היא הלכה לתפילת כל נידרי ואני נשארתי להמשיך בחטאי בבית. כרגע אני מתבטלת מול המחשב וחושבת על כמה שלא בא לי לחזור מחר לבצפר. בע. אז זהו. כל הכבוד למי שצם, ובכלל כל הכבוד למי שקרא את כל החפירה. קבלו צל"ש, ממני. [שווה, הא?]

אממ היה די קלל

חוץ מיזה שילד אחד מזה קרציה התחיל לזרוק עלי ועל חברות שלי ביציםם בעעעע.. מזל לא פגע ביי =) בקיצור הלכתי ליד מד"א (כל הילדים בקרייה נפגשים שם כל שנה בכיפור מזה סטלה שםם) חזרתי בבוקר והלכתי לישון עד סוף הצום XD

למעלה