אלבום על הכוונת
- פינה חדשה

shani judd

New member
../images/Emo220.gif אלבום על הכוונת ../images/Emo220.gif - פינה חדשה

אז ככה, בכל חודש יבחר אלבום מסויים של אליס ועליו ינתנו שאלות שתצטרכו לענות :) מכוון שאין לאליס כל כך הרבה אלבומים, הפינה הזאת תהיה חודשית. אז נתחיל, (וד"א אין לי מושג למי לתת את הקרדיט, ראיתי את זה בהרבה פורומים..) האלבום הראשון יהיה Facelift פייסליפט הוא אלבומה הראשון של אליס אין צ'יינס ששוחרר ב21 לאוגוסט 1990. [מזכיר לכם משהו?] את האלבום הפיק דייב ג'רדן והוא הוקלט באולפן לונדון ברידג'(סיאטל) ובאולפן קפיטול רקורדינג(הוליווד). והשאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?
האם יש לך את הדיסק בבית?
|אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא:
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?
ציון לדיסק (מאחד עד עשר):
הערות לסיום: שיהיה בהצלחה.

Aline In Chains

New member
וול וול..

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? כן. האם יש לך את הדיסק בבית? לא. |אם לא, למה לא? חרגול בסנדליים. השיר האהוב עלייך בדיסק: Love, Hate, Love , סאנשיין, וי דיי יאנג. שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: I Know Somethin' (Bout You) , וגם סי אוף סוראו..:S השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: לאב הייט לאב. האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: כן,למה לא.. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? בטח אני ארכוש מתישהו.. ציון לדיסק (מאחד עד עשר): 8 וחצי. הערות לסיום: נשכתי תלשון
.

123

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? רק ארבעה שיש באוסף האם יש לך את הדיסק בבית? לא |אם לא, למה לא? כי לא מוכרים אותו בשום מקום עלךי אדמות

Alice108

New member
../images/Emo23.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? אהא. האם יש לך את הדיסק בבית? יס
השיר האהוב עלייך בדיסק: Love, Hate, Love שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: We Die Young.. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: Love, Hate, Love האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: מאוד ציון לדיסק (מאחד עד עשר): 9.6 הערות לסיום: מאוד קשה להשיג את הדיסק - מתי שרואים--> קונים!!
ותתחדשו

../images/Emo9.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? בהחלט. האם יש לך את הדיסק בבית? אהא
אם לא, למה לא? - השיר האהוב עלייך בדיסק: אני חייבת לבחור אחד?
הממ.. Sunshine/Love, Hate, Love. מצטערת, בלתי אפשרי
שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין כזה. אולי Sea of Sorrow שנמאס לפעמים.. אבל אני אוהבת גם אותו:) השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: Bleed The Freak/Love, Hate, Love האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: בהחלט! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? - ציון לדיסק (מאחד עד עשר): 10. אני מתה עליו, מה אני אעשה
הערות לסיום: יום נעים

shirbowie

New member
../images/Emo24.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?לא האם יש לך את הדיסק בבית?לא |אם לא, למה לא?הוא היחיד שעוד אין לי,אני מחפשת אותו להשלים את האוסף :] השיר האהוב עלייך בדיסק:מאן אין דה קופסא שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:עוד לא מכירה את כולם.. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא:מאן אין דה בוקס,ובליד דה פריק האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:כה למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?אני ממליצה לעצמי לרכוש אותו :] ציון לדיסק (מאחד עד עשר):8 הערות לסיום:אוף נפלתם על היחיד שאני לא מכירה טוב

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? יאפ האם יש לך את הדיסק בבית? לא |אם לא, למה לא? לא יודעת השיר האהוב עלייך בדיסק: איש בקופסה, לאב הייט לאב
שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: ווי דיי יאנג השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: לאב הייט לאב#!% האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: דה למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? נראה לי ציון לדיסק (מאחד עד עשר): 10 הערות לסיום: כןכן

חברים בארשבעאים,

אני ראיתי את הדיסק הזה לפחות בשלוש חנויות דיסקים בת"א, להלן - האוזן השלישית (זה של קינג ג'ורג', בשינקין לא בדקתי), דיסק סנטר וחוד המחט:) תהנו. ולתשובות- אני מכירה את כל השירים, כי יש לי את הדיס בבית. פעמיים, כי האוסף שלי הוא לא האוסף של אח שלי ולהיפך. והיה יכול להיות לי שלוש פעמים לולא הסיפור העצוב של כיתה ח', שאיבדתי קייס מממממממממלללללללאאאאאאא בדיסקים אדירים (אבל באמת, חוץ מפייסליפט היה גם את הגולדן אנפלאגד של פרל ג'ם, וכל מיני כמו אין יוטרו, שמאז איבדתי ארבע פעמים וקניתי ארבע פעמים). השיר האהוב עלי בדיסק זה It Aint like that, שאותו הייתי רוצה לשמוע בהופעה, כי וואו. וגם כי בסינגלס זה נראה אדיר:) ואחריו We Die Young בגלל הDown Down Down you Rollin הזה, וSea Of Sorrow, שאני מבינה לאט לאט שאני בין היחידים:) שירים שאני פחות אוהבת זה קודם כל Love Hate Love, ואני יודעת שיערפו פה ראשים,או שבעצם אחד- וזה הראש שלי, וSunshine ניצל בגלל הפזמון בלבד, וConfusion. ובטח שהייתי ממליצה. פעם איזה רגאייסט(?)-ג'אזיסט קנה אותו בגללי. ואני מתארת לעצמי שהוא מעלה אבק אצלו במדף עכשיו. ציון לדיסק. אמ. 9. כי 10 שמור לNutshell. סתם,לא. כי 10 שמור לJar Of Files:) הערות לסיום : היה מה זה כיף.

shani judd

New member
טוב, גם אני

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? אהא, כולם האם יש לך את הדיסק בבית? עדיין לא אם לא, למה לא? אין תקציבP: אבל אני באמת מתכננת לקנות אותו השיר האהוב עלייך בדיסק: הרוב שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: put you down השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: i can't remember לאב הייט לאב וסנשיין האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: דיסק חובה! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? בהחלט ציון לדיסק (מאחד עד עשר): 9 הערות לסיום: דיסק ליגה!! ;]]

everynormal

New member
היי הוא שוחרר בתאריך לידה של קרני!!!!

ושנה בדיוק לפני שנולדתי!!! הו קרני אנחנו קדושים!! נולדנו ביום שפייסליפט שוחרר לעולם חחחח

nothingman1

New member
איך זה שלא שמתי לב לזה עד היום?! תודה על

ההארה חח רגע, לא מגיע לי עכשיו להיות אדום בפורום או משהו כזה?

shani judd

New member
אם אתה מתעקש

אין לנו בעיה בקשר לאדום, מתי אתה רוצה את הכאפה?
(יצאתי גרועה..)

nothingman1

New member
כשאני אגיע לב"ש, בעוד שבועיים

קשה לי לדמיין אותך נותנת לי כאפה... אבל אני מוכן לתת לך לעשות את זה, זה נשמע מעניין

everynormal

New member
וואלה?? אתה מגיע עוד שבועיים??

קול!! נעשה מפגש מאפייה של באר שבע

everynormal

New member
קודם כל! סחתיין על היוזמה! =]

והשאלות: האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?כן האם יש לך את הדיסק בבית?כן, מקורי!!! |אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: וואי זאת שאלה מאוד קשה...זה תמיד משתנה, אבל האהובים אלו בעיקר- ווי דיי יאנג, מן אין דה בוקס, סי אוף סוראו, לאב הייט לאב כמובן, סאנשיין, פות יו דאון, ריל ת'ינג ובליד דה פריק אלה הכי אהובים שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:כל מה שלא אמרתי למעלה אלו פחות אהובים השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: שמעתי את כל השירים בהופעה חיה האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: בוודאי! זה אלבום מצויין למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר):10 הערות לסיום: דיסק מצויין, חובה לכל מעריץ של אליס, היכולות הווקאליות של ליין שם מאוד בולטות, ראשוני, עצבני, מעט מטאלי וזהו בקיצור =]

באמת?!?!?! ../images/Emo12.gif

נו, גם אני ראיתי קטעים. פשוט חשבתי שהכוונה בשאלה היא להופעה חיה חיה. [כאילו, באמת חיה.]

למעלה