אלבום על הכוונת

A t z a

New member
../images/Emo220.gifאלבום על הכוונת../images/Emo220.gif../images/Emo80.gif

והפעם...מסתובבים
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : הערות לסיום:

A m 0 s

New member
"את כל המילים.."../images/Emo8.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: יאפ!! האם יש לך את הדיסק בבית: כן... אם לא, למה לא? --- השיר האהוב עלייך בדיסק: זה משתנה... שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: נראה לי שחלק מהאוויר.. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: 1,3,8... למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אההמ... האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: יאפ.. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ------ ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 7.5 הערות לסיום:הפרונט בעטיפה ממש מזעזע (דנה אל תהרגי אותי) אני לא יודע מה איגי חשבה לעצמה באותו רגע...

A t z a

New member
הפרונט ממש מגניב לדעתי../images/Emo80.gif

לגמרי מתאים לאווירת הדיסק. ובכלל,זאת תמונה יפה שלה... יש מצב שזה מה שהיא חשבה כשהיא בחרה את העטיפה. כרגע אני לא אהרוג אותך. אולי עם כלכך הרבה הדגשים זה יחדור לך לשכל
יום טוב.

A m 0 s

New member
אבל למה את כועסת??../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

Peeeach

New member
הוו איזה דיסק יאסלם[=

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: יאפ האם יש לך את הדיסק בבית: יאפ אם לא, למה לא? אמרתי שיש לי לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: דולי פרטון \ להתעטף בעצב לכבודך שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: הפכתי אבן השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: דולי פרטון למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: בערך משיר 4 עד הסוף D: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: בוודאי :) למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 9.5 ! הערות לסיום: אחלה דיסק באמת :)

מסתובבים../images/Emo3.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: אני חושבת שכן..
האם יש לך את הדיסק בבית: כן
אם לא, למה לא? יש לי.. קניתי לא מזמן
השיר האהוב עלייך בדיסק: משחקת עם בובות או ש.. תמיד אוהב תמיד נפגע
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: צריך להסתכל.. אין לי כח לקום
[הפכתי אבן]
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: משחקת עם בובות
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: קמתי
אמן ויהיה להתעטף בעצב לכבודך [אוהבת את שניהם]
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור מה.. זאת איגי
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? אני לא מוצאת את בעדינות רק הוא חסר לי
ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 9
הערות לסיום: הדיסק הכי אהוב עליי של איגי זה לא מחכה יותר לדוור

../images/Emo99.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: זה מהזה משתנה, באמת.
כרגע הכי מתאים לי מסתובבים ואמן ויהיה. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: אין לי מוווושג. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: הכל?
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 9 וחצי. הערות לסיום:

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק: מסתובבים שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: מסתובבים למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כולם חוץ מתאת"נ ומשחקת עם בובות האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ודאי
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 9 הערות לסיום: אני מתעוררת איתו הרבה מאד בקרים
חולה עליו

ירדן88

New member
../images/Emo99.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן האם יש לך את הדיסק בבית:כן אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:כולם שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:כשתחזור למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:להתעטף,הפכתי אבן,חלק מהאוויר,כשתחזור ואמן ויהיה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:בהחלט למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) :10 הערות לסיום:

מאיה911

New member
יאמיי../images/Emo99.gif!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: בוודאי האם יש לך את הדיסק בבית: חיובי אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: להתעטף
! ואמן ויהיה שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: ניראלי שדולי פרטון למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אמן ויהיה, הפכתי אבן, כשתחזור וחלק מהאוויר האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: מאודד למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 10 הערות לסיום:

למעלה