אלבום על הכוונת
>Jar of Flies

shani judd

New member
../images/Emo220.gifאלבום על הכוונת../images/Emo220.gif >Jar of Flies

Jar of Flies הוא מיני-אלבום של הלהקה אליס אין צ'יינס. האלבום שוחרר ב-25 לינואר 1994 השם לקוח מניסוי מדעי שנערך בבית-ספרו של ג'רי קאנטרל, שבו הונחו שתי צנצנות שאליהן הוכנסו זבובים אחת ליד השנייה, באחת קיבלו הזבובים מזון ובשנייה הורעבו עד כדי קניבליזם. (מתוך ויקפדיה) שאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?
האם יש לך את הדיסק בבית?
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא:
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים?
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?
ציון לדיסק (מאחד עד עשר):
הערות לסיום:

everynormal

New member
וואי שנה יצאת מתואמת איתי חחח

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?אכן האם יש לך את הדיסק בבית?כן מקורי! קניתי אותו בצרפת לפני שנתיים אם לא, למה לא?ישיש השיר האהוב עלייך בדיסק:רוטן אפל, נאטשל, דונט פולאו ונו אקסקיוזס שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: איי סטיי אווי, סווינג און ד'יס השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: דונט פולאו, ואת האינסטרומנטל וואל אנד וואספ הייתי מתה לראות את ג'רי מנגן אותו האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים?בטח. זה דיסק מדהים. זה פשוט צד אחר של אליס למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר):10 הערות לסיום: זה אלבום מצויין, מצמרר מרגש, הרבה יותר טוב מסאפ ובאמת מרגישים שאליס השתפרו שמה, המקום הראשון בביליבורד רק מראה את זה

:)

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? יאפ האם יש לך את הדיסק בבית? יאפ:) אם לא, למה לא? - השיר האהוב עלייך בדיסק: נממ.. Nutshell וRotten Apple שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: סווינג און דיס.. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא: הכלללללללללל.
סתםסתם, I stay away האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים? ברור שכן! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ישלי:) ציון לדיסק (מאחד עד עשר): 10. הערות לסיום: אלבום מרגש. לכו על זה^^

G1988

New member
פעם ראשונה שאני עונה

1. ברור, אלבום קצר 2.ברור, יש לי את כל אלבומי האולפן של אליס 3. 4. נאטשל...שיר שהוא מעבר למדהים...מסוג השירים שפשוט חודרים ללב ומסרבים לצאת... 5. whale&whasp 6.rotten apple, רק מעצם העובדה שככל הידוע הם ניגנו את השיר רק פעם אחת לייב 7.בהחלט, לא דיסק קשה לעיכול, מה שלא גורע מאיכותו 8. 9. 9 10. הדבר היחיד שמעצבן בו זה העובדה שהוא EP, ומכאן שהוא קצר מדי...חוץ מזה פשוט דיסק אדיר, לא פחות מיצירת מופת.

למעלה