אלבום על הכוונת
> Sap

shani judd

New member
../images/Emo220.gifאלבום על הכוונת../images/Emo220.gif> Sap

האלבום לחודש זה הוא Sap סאפ הוא המיני אלבום הראשון של אליס איין צ'יינס. הוא הוקלט ב-1991 באולפני לונדון ברידג', שבסיאטל ושוחר ב21 למרץ 1992. הפיקו אותו אליס אין צ'יינס, דייב ג'רדן וריק פרשאר השאלות:
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?
האם יש לך את הדיסק בבית?
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא:
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים?
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?
ציון לדיסק (מאחד עד עשר):
הערות לסיום? בהצלחה

shirbowie

New member
../images/Emo3.gif יה בייבי יה (סורי נגמרו לי הכותרות..)

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?כן,חוץ מהבונוס טראק הביזארי האם יש לך את הדיסק בבית?לא אם לא, למה לא?אני זוכרת שהייתה איזושהי התלבטות בחנות אם לקנות את צנצנת של זבובים שכולל גם אותו,ובסוף ההחלטה נפלה על לא.. השיר האהוב עלייך בדיסק:brother שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:ושוב אאלץ לבחור בבונוס טראק הביזארי השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא:אחשלי האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים?לא..אני לא חושבת שהוא נחוץ חוץ מלמעריצים שרופים כי יש את כל השירים שלו בדיסקים אחרים למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?מניחה שכן..בלעדיו האוסף לא שלם.. ציון לדיסק (מאחד עד עשר):7.5 הערות לסיום?נתראה בבצפר

everynormal

New member
אחלה אלבום, אבל ג'אר אוף פליז טוב יותר

השאלות: האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?כן האם יש לך את הדיסק בבית? כן, את המקורי, קניתי בצרפת לפני שנה וחצי אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:בראדר וגאט מי רונג שיר/ים שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אם איי אינסייד השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה מתוך האלבום הוא:רייט טורן, הכי שווה לראות את אליס- ליין, קורנל ומרק ארם על במה אחת האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים? בוודאי למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר):9.5 כי יש בו מעט מידי שירים יכלו להוסיף לפחות עוד 2 אפילו שזה מיני אלבום הערות לסיום?אחלה דיסק, הצד הרגוע יותר של אליס, מי שאהב את זה סביר להניח גם יאהב את ג'אר אוף פלייז, שלדעתי הרבה יותר טוב

למעלה