אלבום על הכוונת

RTur

New member
../images/Emo220.gifאלבום על הכוונת../images/Emo220.gif

דנע, אני גונב לך פינה
את מרשה לי נכון?
*נגנב באכזריות מפורום איגי וקסמן שגם חוגג היום יומולדת שנתיים.. ובגלל שאומרים "פעמיים כי טוב" אז דנע לא תכעס עליי..
(אין לי מושג מה הקשר..) בקיצור כל פעם נעלה על הכוונת את אחד האלבומים של דודו ואתם תענו על השאלות שיישאלו עליו.. והפעם נתחיל עם האלבום השלישי של דודו - "מתוך בחירה" האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : הערות לסיום:

RTur

New member
עונה:

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: בבדאי האם יש לך את הדיסק בבית: בבדאי אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: הממ.. פוג אל נאחל ואמרי לי שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: הרמיקס של פוג אל נאחל
השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:אף פעם לא שמעתי אותו עושה את "אמרי לי"... למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: "אמרי לי"... האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : 10 הערות לסיום: תענו על הפינה!!!!

A t z a

New member
חחחחחחח באמאשך מה הקשר../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אבל גנוב חופשי,תעשה חיים
תגיבו כבר
עצלנים.

nuna19

New member
עונה!

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:ברור! האם יש לך את הדיסק בבית:כן,הדיסק הראשון של דודו שקניתי אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:באת עם השקט שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:מתוך בחירה. השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:אני רץ למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:אמרי לי האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:בוודאי למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) :10 הערות לסיום:אולי תגיבו כבררררררררר?!!!!!

למעלה