אלבום על הכוונת

RTur

New member
../images/Emo220.gifאלבום על הכוונת../images/Emo220.gif

פינה חדשה שהחלטתי לגנוב באכזריות מפורום איגי וקסמן שבמקרה חוגג היום גם יומולדת שנתיים
דנע תסלח לי.
בקיצר, כל פעם נעלה על הכוונת אלבום כלשהו של בטי (חחח טוב שיש רק 2..) ואתם תענו על מספר שאלות הקשורות אליו.. ונתחיל באלבום הראשון של בטי - "פרפרים" האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: האם יש לך את הדיסק בבית: אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : הערות לסיום:

RTur

New member
עונה:

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: בבדאי! אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: חלק מחלק! שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: ממתי (חן..
) השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה: חלק מחלק! למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: חלק מחלק.. האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים: ברור! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל? ציון לדיסק (מאחד עד עשר) : אני אתן לו 8 בגלל שהאלבום טיפה בוסרי כזה.. חסר בו משהו מבחינת עיבודים והפקה. הערות לסיום: תענו על הפינה!!!

ADVAM4

New member
../images/Emo188.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כע:) האם יש לך את הדיסק בבית:כע:) אם לא, למה לא?- השיר האהוב עלייך בדיסק:נדנדה:) שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:ממתי\= השיר שהכי תרצו לשמוע בהופעה חיה:פרפרים..אני אוהבת שהיא מנגנת אותו בפסנתר:) למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:ממתי האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:כמובן!:) למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב או בכלל?- ציון לדיסק (מאחד עד עשר) :9 הערות לסיום:אתה רואה ארתור.. אני משתפת פעולה...:)

למעלה