אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם ../images/Emo220.gif

עוד שבוע חלף, איזו מוזיקה עשתה לכם אותו?
שיר השבוע של זפלין:
אלבו םהשבוע של זפלין:
שיר השבוע לא של זפלין:
אלבום השבוע לא של זפלין:
והתוספת להשבוע:
מהי רצועת הלייב של השבוע שלכם?

AeroTom

New member
שלי -

שיר השבוע של זפלין: The Lemon Song אלבום השבוע של זפלין: לא היה כזה. אבל שמעתי את ה-Greek שזה קרוב... שיר השבוע לא של זפלין: Chris Robinson - Train Robbers אלבום השבוע לא של זפלין: Lynyrd Skynyrd - Gimme Back My Bullets Deluxe Edition והתוספת להשבוע: מהי רצועת הלייב של השבוע שלכם? Machine Gun של ג'ימי מ-Band of Gypsys.

FuNky M0nK

New member
שלי

שיר השבוע של זפלין: Your time is gonna come אלבום השבוע של זפלין: Physical-disc 2 שיר השבוע לא של זפלין: אין משהו ספציפי... אלבום השבוע לא של זפלין: גם. אין משהו אחד. והתוספת להשבוע: מהי רצועת הלייב של השבוע שלכם? לא יודע... :\

שלי שלי אך ורק שלי!

שיר השבוע של זפלין: אתפשר על- Night Flight. מוזר, די הרבה זמן לא האזנתי אליהם לעומק חוץ מלשיר הזה אתמול... אלבום השבוע של זפלין: אין. שיר השבוע לא של זפלין:Bad Company- Rock N' Roll Fantasy אלבום השבוע לא של זפלין: Bad Company- Desolation Angels רצועת הלייב של השבוע: Queen- Ogre Battle אגב, אני ממליץ בחום על האלבום של באד קומפני. הלהקה הזו ממש טובה, מזכירה מאוד את זפלין (בהתחשב שהם גם תחת אותה חברת תקליטים), ופול רוג'רס הזה תותח על...

שמיקי

New member
אני אני

שיר השבוע של זפלין:your time is gonnw come אלבו םהשבוע של זפלין:ה-3 שיר השבוע לא של זפלין:אקדח-אביתר בנאי אלבום השבוע לא של זפלין: wish you were here-pink folyd והתוספת להשבוע: מהי רצועת הלייב של השבוע שלכם?אממ ההופעה של ווטרס נחשבת?:)

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע זפלין- גם אני..your time is gonna come אלבום השבוע זפלין- הראשון שיר השבוע לא של זפלין- alice in chains - would אלבום השבוע לא של זפלין- mad season - above רצועת לייב- היחיד ששמעתי זה Hedonism בהופעה של סקאנק אנאנסי

ErezLahat7

New member
Oh Yes

שיר השבוע של זפלין: Friends
אלבום םהשבוע של זפלין: HOW THE WEST WAS WON
שיר השבוע לא של זפלין: CIVIL WAR - GUNS & ROSES
אלבום השבוע לא של זפלין: USE YOUR ILLUSION II
והתוספת להשבוע: מהי רצועת הלייב של השבוע שלכם? HEARTBREAKER - HOW THE WEST WAS WON

למעלה