אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin II שיר השבוע של זפלין: Ramble On אלבום השבוע כללי: Hendrix - Are You Experienced שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Cursed Diamond התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא? בהחלט! ומקווה שכמה שיותר כאן יגיעו
אלבום השבוע של זפלין: אממ לא בדיוק שמעתי השבוע שיר השבוע של זפלין:כנ"ל אלבום השבוע כללי: Dark side of the moon שיר השבוע כללי:הממ brain damage- dsotm התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא? אני רוצה מאוד מאוד. תלוי הרבה בהורים שלי, ואם יהיה לי אם מי לבוא.
אלבום השבוע של זפלין: האוסס שיר השבוע של זפלין:דה סונג רימיינס דה סיימ אלבום השבוע כללי:יס-קלוס טו דה אג' שיר השבוע כללי: אנד יו אנד איי -יס התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא? לא..עבודה (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית, עימכם הסליחה)
אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin I שיר השבוע של זפלין: Moby Dick אלבום השבוע כללי: אין ממש. שיר השבוע כללי: איך לא, בשבוע שכזה - Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond התוספת - אני רוצה, השאלה אם יהיה לי עם מי לבוא...(אהמ גידי...רוצה?)
יהיו שם בטח לא מעט אנשים חובבי זפלין נחמדים, וגם אנשים מכאן. ככה שנוכל להיפגש, לדבר, להכיר והכל. זה יכול להיות מקום מפגש מאוד מתאים לחברי הפורום מפה ומי שיגיע בכלל.