אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם ../images/Emo220.gif

ספרו לנו איזו מוזיקה עשתה לכם את השבוע חולף? של זפלין ואחרים.
אלבום השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
אלבום השבוע כללי:
שיר השבוע כללי:
התוספת להשבוע-
האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא?

hkatsman

New member
אני

אלבום-אין שיר-בלאק דוג אלבום כללי-אינפקציה-בכיף. שיר כללי-Morning Bell-Radiohead

אני..

אלבום השבוע של זפלין: אין כזה. שיר השבוע של זפלין: Friends אלבום השבוע כללי: - By The Way שיר השבוע כללי: Red Hot Chili Peppers- Can't Stop

AeroTom

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin II שיר השבוע של זפלין: Ramble On אלבום השבוע כללי: Hendrix - Are You Experienced שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Cursed Diamond התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא? בהחלט! ומקווה שכמה שיותר כאן יגיעו

FuNky M0nK

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: אממ לא בדיוק שמעתי השבוע שיר השבוע של זפלין:כנ"ל אלבום השבוע כללי: Dark side of the moon שיר השבוע כללי:הממ brain damage- dsotm התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא? אני רוצה מאוד מאוד. תלוי הרבה בהורים שלי, ואם יהיה לי אם מי לבוא.

שמיקי

New member
יאללה

אלבום השבוע של זפלין: האוסס שיר השבוע של זפלין:דה סונג רימיינס דה סיימ אלבום השבוע כללי:יס-קלוס טו דה אג' שיר השבוע כללי: אנד יו אנד איי -יס התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא? לא..עבודה (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית, עימכם הסליחה)

ErezLahat7

New member
תשובותיי

אלבום השבוע של זפלין:
עדין עם How The West Was Won
שיר השבוע של זפלין:
Celebration Day
אלבום השבוע כללי:
Guns & Roses - Use Your Illusion II
שיר השבוע כללי:
Guns & Roses - Locomotive
התוספת להשבוע- האם אתם מתכננים ללכת לספיישל זפלין בסינמטק בחודש הבא?
יש מצב - אבל במצב של היום אי אפשר לדעת כלום..

AsafGur

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin I שיר השבוע של זפלין: Moby Dick אלבום השבוע כללי: אין ממש. שיר השבוע כללי: איך לא, בשבוע שכזה - Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond התוספת - אני רוצה, השאלה אם יהיה לי עם מי לבוא...(אהמ גידי...רוצה?)

AeroTom

New member
תבוא לבד

יהיו שם בטח לא מעט אנשים חובבי זפלין נחמדים, וגם אנשים מכאן. ככה שנוכל להיפגש, לדבר, להכיר והכל. זה יכול להיות מקום מפגש מאוד מתאים לחברי הפורום מפה ומי שיגיע בכלל.

hkatsman

New member
אין לי בעיה לבוא

אבל אין בראש פינה בעיה של קטיושות? להגיע זה החלק הקל...

למעלה