כנסו, השקעתי פה מחשבה...
אלבום השבוע של זפלין: לא היה. שיר השבוע של זפלין: גם לא אלבום השבוע כללי: David Bowie- Hunky Dory שיר השבוע כללי: David Bowie- Life On Mars תוספת השבוע: מכיון שרוב הלהקות שאני אוהב, או שהן מפרפרות בפתטיות או שהן כבר כמה שנים בקבר אני אלך על שתיים מתקופת השיא שלהם. הראשונה תהיה לד זפלין כמובן. השניה תהיה קווין. עכשיו, די מעניין לשמוע את רוברט פלאנט ופרדי מרקורי בדואט, כנ"ל לגבי ג'ימי ובריאן מיי, אז אני אבחר שני שירים שמתאימים לשתי הלהקות. השיר הראשון שהם יבצעו ביחד יהיה של זפלין, וזה יהיה- Kashmir. גם כי סגנון הגיטרה של ג'ימי ובריאן מאוד טועמים שם, במיוחד עם הדסטורשנים המיוחדים של בריאן, וגם כי בריאן ופרדי יוכלו להגיע לטונים גבוהים ופרדי בכלל יוסיף גוון מאוד צלול לקול המחוספס של פלאנט. השיר השני של קווין, וזה יהיה- Ogre Battle. מי שמכיר את השיר, ודאי יודע עד כמה יש דמיון ללד זפלין (במיוחד לאור העובדה שהם מאוד השפיעו על קווין בתחילת הדרך), ויש את האנרגיות הדרושות משתי הלהקות, ובמיוחד רוברט יכול להוסיף אחלה צרחות לקטעים השונים בשיר.. מי שלא מכיר את השיר יש כן ביצוע שלו מההופעה של קווין בארל'ס קורט (הופעה מעולה אגב), ואז תבינו את כוונתי. כנסו תקשיבו, על תתביישו!