אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם ../images/Emo220.gif

היה לנו שבוע קצת רדום כאן. אז הנה הזמן לכתוב ולספר קצת על המוזיקה שעשתה לכם אותו.
אלבום השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
אלבום השבוע כללי:
שיר השבוע כללי:
והתוספת להפעם:
מהו מוצר המוזיקה העתידי שאתם הכי מחכים לו (אם יש כזה), או על איזה אלבום בכלל אתם מתכננים?

hkatsman

New member
יאדה

אלבום השבוע של זפלין: I שיר השבוע של זפלין: סטירוויי אלבום השבוע כללי: ביטלס-אבי רואד שיר השבוע כללי:Matisyahu-Youth

Aeroguy

New member
עונה

אלבום השבוע של זפלין: אין שיר השבוע של זפלין: Communication Breakdown אלבום השבוע כללי: Humble Pie שיר השבוע כללי: Allman Brothers Band - Revival והתוספת להפעם: מהו מוצר המוזיקה העתידי שאתם הכי מחכים לו (אם יש כזה), או על איזה אלבום בכלל אתם מתכננים? האלבום הכפול של הבלאק קרואוז, LOST CROWES, שכולל שירים משני סשנים של אלבומים שלעולם לא יצאו באופן רשמי. היה אמור לצאת עוד ארבע ימים, אך נדחה לעוד חודש...

FunkyMonk

New member
שלי

אלבום השבוע של זפלין: Physical Graffiti שיר השבוע של זפלין: לאדע, תאמת.. אלבום השבוע כללי: Radiohead - The Bends בהחלט. שיר השבוע כללי: אמממ אחד מהשירים שבאלבום שמוזכר לעיל. והתוספת להפעם: מהו מוצר המוזיקה העתידי שאתם הכי מחכים לו (אם יש כזה), או על איזה אלבום בכלל אתם מתכננים? מוסיקה? המממ אקפט לבס שלי נחשב? מצפה בקור רוח לקומפרסור/קיו-טרון שלי (מה שיהיה כסף בשבילו קודם)

FuryUri

New member
אני

אלבום השבוע של זפלין: אין שיר השבוע של זפלין: what is and what should never be אלבום השבוע כללי: הכבש השישה עשר. דיסק גאוני... כמה שזה דיסק שחושבים עליו כ"דיסק לילדים", אז תמיד כיף לחזור לילדות,הלחנים גאוניים, הביצועים טובים,הנגינה טובה, הכל פשוט מעולה...ומה עוד, שזה ישראלי, ובימינו קשה למצוא דיסק ישראלי נורמלי, וזו יצירת גאונות :p שיר השבוע כללי:הממ. בחירה קשה. מתלבט בין כמה שירים מהדיסק הגאוני הזה... הייתי הולך על הילדה הכי יפה בגן. והתוספת להפעם: מהו מוצר המוזיקה העתידי שאתם הכי מחכים לו (אם יש כזה), או על איזה אלבום בכלל אתם מתכננים? האמת היא שאין משהו מתוכנן...

שמישהו רק יעז להגיד משהו על הכבש!!!

ברצינות, יהיה לו חשבון אישי איתי... וכל מי שגדל עם הדיסק הזה (עדיף עם התקליט כי בסוף השיר "מי שמביט בי מאחור" אומרים "עכשיו תקחו את התקליט, תהפכו לצד שני") יסכים איתי שזו חוויה שחרוטה בזכרון מהילדות עד הסוף...

FuryUri

New member
../images/Emo45.gif !!!

אני מת על השורה הזאת :p מפתיעה שכזאת...

שלי גם. ואני כותב את זה בשבילכם!!!

***אתם חושבים שאני עושה את זה בשביל הנעתי הפרטית על חשבון הזמן שלי*** (וככה התחלתי לשנוא מורים) אלבום השבוע של זפלין: לא היה משהו מיוחד, אני חושב שהשני. שיר השבוע של זפלין: The Battle Of Evermore אלבום השבוע כללי: Queen- A Day At The Races שיר השבוע כללי: David Bowie- Quicksand מוצר המוזיקה העתידי שאתם הכי מחכים לו: אני ממש מת למצוא כבר את האלבום- Queen II, בפורמט של תקליט. כי המבנה שלו מאוד משמעותי בפורמט הזה, וגם כי מדובר באלבום הכי טוב של הלהקה (לפי דעתי לפחות).

ShikS

New member
שלהם

לא ממש שמעתי zeppelin אלבום השבוע כללי:kinks-somthing else שיר השבוע כללי:kinds-david watts והתוספת להפעם: מהו מוצר המוזיקה העתידי שאתם הכי מחכים לו (אם יש כזה), או על איזה אלבום בכלל אתם מתכננים? אני חייב לקנות משהו חייב של ה-kinks

IamAR

New member
אני ../images/Emo191.gif

אלבום השבוע של זפלין: LED ZEPPELIN 3 שיר השבוע של זפלין: since i've been loving you אלבום השבוע כללי: השבוע חרשתי בעקר על זפלין... אבל... pink floy-wish you were here שיר השבוע כללי: don't cry - Guns'N'Roses

למעלה