אלבום\שיר השבוע שלכם

AeroTom

New member
../images/Emo220.gif אלבום\שיר השבוע שלכם

אלבום השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
אלבום השבוע כללי:
שיר השבוע כללי:
אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו?

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin IV שיר השבוע של זפלין: Since I've been loving you, שיר נדוש מה לעשות...כל השבוע לא יצא לי מהראש הגיטרה שבשיר... אלבום השבוע כללי: Led Zeppelin - Coda בגלל we're gonna groove שיר השבוע כללי: Pearl Jam - Crazy Mary
אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו? dazed and confused אבל לא שיהיה 20 דקות
ה-6 וחצי דקות מספיקות...שאלה מגניבה

Aeroguy

New member
תשובות

אלבום השבוע של זפלין: אין שיר השבוע של זפלין: How Many More Times אלבום השבוע כללי: Chris Robinson - This Magnificent Distance שיר השבוע כללי: Cheap Trick - Downed אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו? Dazed, ללא ספק

hkatsman

New member
מתייצב

אלבום השבוע של זפלין: אין=\ שיר השבוע של זפלין:Dazed אלבום השבוע כללי:The Who-Who's Next שיר השבוע כללי:the who-my wife אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו?Dazed

FuryUri

New member
וווויייייי

בס"ד. אלבום השבוע של זפלין: II שיר השבוע של זפלין:heartbreaker אלבום השבוע כללי: king crimson- in the court of the cimson king שיר השבוע כללי:king crimson-moonchild אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו?הממ. Since I've been loving you/what is and what should never be

AeroTom

New member
Mine

אלבום השבוע של זפלין: Non שיר השבוע של זפלין: In The Evening אלבום השבוע כללי: Black Crowes - 14/7/06 The Norva Instant Live שיר השבוע כללי: Black Crowes - Wyoming And Me אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו? לתקופה זו הייתי רוצה את The Wanton Song. נראה לי ש-Black Country Woman גם יוכל להיות ממש נחמד כיום.

Anuerysm

New member
שלי שלי שלי

אלבום השבוע של זפלין: 1 שיר השבוע של זפלין: גוד טיימז בד טיימז אלבום השבוע כללי: Sex Pistols - Never mind the bollocks, heres the sex pistols (בטח היו לי שגיאות בשם) שיר השבוע כללי: Lou Reed - Satellite of live ענק!!! אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו? אולי זה ישמע קצת מוזר, אבל תחשבו על זה קצת, לא יהיה ענק אם הם יעשו את Ramble on?

בוקר טוב וגם אני...

אלבום השבוע של זפלין: Led Zeppelin שיר השבוע של זפלין: Dazed And Confused אלבום השבוע כללי: לאונרד כהן- Various positions שיר השבוע כללי: Queen- These Are The Days Of Our Lives אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו? אני מניח שאת- Trampled Underfoot בגרסאה הנמתחת.

yotam882

New member
אלבום\שיר השבוע

אלבום השבוע של זפלין:לד זפלין 3 שיר השבוע של זפלין: how many more times אם רוברט ג'ימי וגו'נסי היו מתאחדים להופעה חד פעמית הייתי רוצה שיבצעו את: babe since i'm be loving you

AeroTom

New member
מה פשר השיר שרוברט וג'ימי יבצעו

בארץ? זה שילוב Combo חדש של שירי הלהקה?

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

אלבום השבוע של זפלין: Physical Graffiti שיר השבוע של זפלין: Custard Pie
אלבום השבוע כללי: The Black Crowes - By Your Side שיר השבוע כללי: The Black Crowes - HorseHead
אם ג'ימי, רוברט, וג'ונסי היו מתאחדים כיום להופעה חד-פעמית, איזה שיר הכי הייתם רוצים שהם יבצעו? שאלה קשה, אני חושב שאת When The Levee Breaks. לא בטוח...

למעלה