אלבומים חדשים || 16/10/07

../images/Emo220.gif אלבומים חדשים || 16/10/07 ../images/Emo220.gif

סקירת אלבומים חדשים. מוזמנים להגיב. במידה ויש לכם אלבום חדש להוסיף אתם יותר ממוזמנים.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif (Bob Dylan - Dylan (Collection

(Bob Dylan - Dylan (Collection אוסף חדש יוצא לבוב דילן (כיום בן 66) היוצר האמריקאי המפורסם והותיק. לדילן יצאו בקריירה הארוכה שלו מספר אוספים והנוכחי מתווסף לרשימה. האוסף החדש כולל 3 דיסקים עם 51 משיריו של דילן מכל התקופות. רשימת השירים החלקית: 1. Blowin' In The Wind 2. 'The Times They Are A-Changin 3. Subterranean Homesick Blues 4. Mr. Tambourine Man 5. Like A Rolling Stone 6. Maggie's Farm 7. Positively 4th Street 8. Just Like A Woman 9. Rainy Day Women #12 & 35 10. All Along The Watchtower 11. Lay Lady Lay 12. Knockin' On Heaven's Door 13. Tangled Up In Blue 14. Hurricane 15. Make You Feel My Love 16. Things Have Changed 17. Someday Baby 18. Forever Young
מחיר: 59.90 ש"ח.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Alter Bridge - Blackbird

Alter Bridge - Blackbird אלבום חדש להרכב הרוק האמריקאי אלטר ברידג' הקיים כבר 4 שנים. זהו אלבומם השני סה"כ והוא יוצא כ-3 שנים לאחר האלבום הראשון. בדיסק החדש 13 שירים חדשים כולל הסינגל "Rise today". ההרכב מורכב מפליטי להקה מפורסמת אחרת - קרייד, שהתפרקה ב-2004. לשורות הלהקה הצטרף בשנה האחרונה הסולן Myles Kennedy. השירים באלבום: 1. Ties That Bind 2. Come To Life 3. Brand New Start 4. Buried Alive 5. Coming Home 6. Before Tomorrow Comes 7. Rise Today 8. Blackbird 9. One By One 10. Watch Over You 11. Break Me Down 12. White Knuckles 13. Wayward One
מחיר: 65 ש"ח.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif ארכדי דוכין - נקודת מבט

ארכדי דוכין - נקודת מבט אלבום חדש שמוציא ארכדי דוכין על טהרת החידושים (ושמופץ בארומה מיוזיק בר) מנקודת מבטו. עד כה, חטף האלבום החדש ביקורות לא מחמיאות במיוחד. השירים באלבום: 1.מרוב אהבה 2. איפה את אהובה 3. דמיון חופשי 4. אין מדינה לאהבה 5. אומרים שבלי 6. יצאנו אט 7. אפר ואבק 8. אב"מ (איש בודד מאוד) 9. מונסון 10. שלח לי מלאך 11. כשאור דולק בחלונך 12. שיר הדעיכה 13. את רק בוכה
מחיר: 59.90 ש"ח.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Babyshambles - Shotter's Nation

Babyshambles - Shotter's Nation האלבום החדש של בייבישאמבלס ראה אור בשבוע שעבר. השאמבלס, למי שפספס בערוצי המוזיקה, הם להקת רוק צעירה מלונדון המשלבת פאנק עם אינדי-רוק. הסינגל החדש שלהם "delivery" מושמע ללא הפסקה. אני לא יודע איך כל האלבום אבל הוא בהחלט מסקרן. הסולן אגב שותף גם להרכב אחר- הליברטינס. השירים באלבום: 1. Carry On Up The Morning 2. Delivery 3. You Talk 4. UnBiloTitled 5. Side Of The Road 6. Crumb Begging 7. Unstookie Titled 8. French Dog Blues 9. There She Goes 10. Baddies Boogie 11. Deft Left Hand 12. Lost Art Of Murder
מחיר: 79.90 ש"ח.

Chandler Rulz

New member
הליברטינס התפרקו.. ואלבום הזה מסקרן אותי..

האמת, איכשהו הלהקה הזאת עברה מתחת לרדאר שלי, ולא הכרתי אותם לפני Delivery (חוץ מאת The Blinding שהכרתי בהזדמנות שאני לא זוכר כרגע, אבל הוא שיר מדליק!)..

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Joni Mitchell - Shine

Joni Mitchell - Shine לאחר הפסקה של עשור חוזרת ג'וני מיטשל הותיקה עם אלבום אולפן חדש, 18 במספר מאז שנות ה-60. מיטשל עבדה על האלבום עם אותו הצוות שליווה אותה באלבומים הקודמים, לפני הפרישה שלה ב-2002. השירים באלבום: 1. One Week Last Summer 2. This Place 3. If I Had A Heart 4. Hana 5. Bad Dreams 6. Big Yellow Taxi 7. Night Of The Iguana 8. Strong And Wrong 9. Shine 10. If
המחיר: 79.90 ש"ח.

למעלה