"אם אלה החיים" ברדיו

../images/Emo220.gif"אם אלה החיים" ברדיו../images/Emo202.gif

תשרשרו לכאן מתי שמעתם את אם אלה החיים ברדיו.. אני קצת בהלם כרגע אני מודה.. לפני איזה 3 שעות חיכיתי בתור איפשהו אז פתחתי את הרדיו בסלולרי (לא היה לי כח להוציא את הMP).. בקיצור, לא עברו 5 דקות והשמיעו את "אם אלה החיים" והקריין אמר בסוף השיר "קרן מראה שהיא גם יודעת להיות דרמטית וקברטית".. אחרי איזה חצי שעה עליתי לאוטובוס והפלא ופלא ברדיו מתנגן "אם אלה החיים" והקריינית אומרת בסוף השיר "קרן פלס מוציאה סינגל שני ומשאירה אותנו בלי נשימה"
ודידי הררי כבר הבנו שמשמיע אותה כל יום, אז הקשבתי עכשיו רק כי רציתי לדעת מה הוא יגיד עליה אז.. "סינגל החדש והמצויין שלה, כמה גדול השיר הזה, כמה עוצמתי.. תענוג, תענוג עילאי".... איזה כיף.. אני ממש מתרגשת...

אני שמעתי...../images/Emo105.gif

לפני יומיים אצל דידי כמובן וואי אני חייב לציין שהיא בשיר הזה מזכירה לי את מירי מסיקה

שגעוגי

New member
עדיין לא שמעתי את השיר במלואו,

אבל אין ספק שהשיר הזה הוא צד חדש לגמרי של קרן. ואני אוהב את הצד הזה
. הרבה יותר בוגר וכנה מ'איתי'. אחלה שיר, ואני שמעתי רק את הטעימה שבאתר...

razpg

New member
מי שרוצה לשמוע את ``אם אלה החיים``...

שיקשיב בשעה הקרובה לגלגל``צ. הם אמרו בתחילת התוכנית שהם ישמיעו את השיר.

ג ב ש ו ש

New member
עדיין לא שמעתי אותו../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

בתקווה שבקרוב אוכל לשמוע את השיר

איזה אושר!!

עשה טוב על הלבבבב... אני כבר לא עוקבת חחחחחחחחחחח שמחה שגלגל"צ קיבלו ת'שכל.. שרק ימשיכו ככה.

razpg

New member
כמה מחמאות דידי חילק..

הוא אמר בערך ככה: ``כמה שהשיר הזה גדול, איזו זמרת גדולה קרן! ‏כמה שהשיר הזה מרגש ומציאותי. איזה יופי של שיר!`` היה ממש כיף לשמוע גם את השיר המדהים הזה וגם את המחמאות על קרן. מה שנותן לי חשק יותר גדול לזכות בסינגל. ה ל ו ו אי ואני אזכה בסינגל!

gilishai

New member
היה בהופעה של קרן ומשם הכל התחיל

הוא היה בהופעה שלה בצוותא והתלהב, דיבר איתנו אחר כך בבית קפה ושאל אם אנחנו מכירות אותה וכמה זמן יודעות על קיומה ואמר כבר בהופעה שהיא מדהימה , הגיעה יחד עם שלשת הבנות שלו שגם מאוד אהבו את ההופעה האחרונה בצוותא

למעלה