אני והשיר:"רואים עלי"

../images/Emo220.gifאני והשיר:"רואים עלי"../images/Emo220.gif

שיר שבארץ יצא כסינגל שחולק רק למשדרים בתחנות הרדיו בארץ, הסינגל לא יצא לחנויות,אך למרות זאת-יצא לשיר הזה קליפ ששודר בערוץ 24. בגרמניה,לשיר יש שלוש גרסאות [באנגלית] והוא יצא שם כסינגל... 1.מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר
2.איפה זה היה-רדיו,טלויזיה
3.ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל
4.מה הייתם רוצים לשנות בשיר
5.האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק
6.אתם מתחברים לשיר
7. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם
8. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר
9. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר
10. למי הייתם מקדישים את השיר
המילים[של הגרסא בעברית]: "אני אוהבת את השתיקה שתיקה רועמת בי ומתוקה ועוד יותר חשוב להקשיב לך תבין אותי, אני פה בשבילך הכל הפוך, אתה ישן ביום ובלילות אתה יכול לחלום אני רוקדת, אתה צוחק הלב שלי נפתח אבל אתה מתחמק מחליפה צבעים ברגע מסמיקה ומחווירה מתקרבת ונשאבת למרכז הסערה הוא - קסם, הוא שירת חיי אני לו, כך אומרות עיני הוא פלא שנגלה אלי אני לו, ורואים עלי... מביט בי, כל מה שבפנים אצלי רואים ישר על הפנים אפילו רגשות הכי כמוסים סודות, סופי משפט וכעסים מחליפה צבעים ברגע מסמיקה ומחווירה מתקרבת ונשאבת למרכז הסערה מי ששקוף, מי שרגיש מי שעטוף, מי שאדיש מי שאוהב, מי שאהוב מה שבלב - זה מה שחשוב הוא - קסם, הוא שירת חיי אני לו, כך אומרות עיני הוא פלא שנגלה אלי אני לו, ורואים עלי..."

עונה

1.מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר?לא זוכר 2.איפה זה היה-רדיו,טלויזיה ?טלויזיה 3.ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל ?אהבתי מיד 4.מה הייתם רוצים לשנות בשיר?כלום 5.האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק ?סינגל 6.אתם מתחברים לשיר ?כן 7. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם ?ברור 8. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר ?שירי מימון 9. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר ?הוא - קסם, הוא שירת חיי אני לו, כך אומרות עיני הוא פלא שנגלה אלי אני לו, ורואים עלי..." 10. למי הייתם מקדישים את השיר?למשהיא שאני מאוהב בא

אוישכחתי!בקשר לשאלה מס' 5..

הכוונה היא: במידה והשיר היה באלבום "בת כינרת", עדיף שיצא רק באלבום,או שהוא היה מצליח גם כסינגל

../images/Emo210.gifעונה

1.זה היה כלכך מזמן...אנ זוכרת ששמעתי אותו ממש במקרה
2.טלויזיה 3.ישרישרישר!
4.כלום
5.אני חושבת שהוא היה מצליח מאד גם כסינגל,הוא מדבר אל המון בני נוער.. 6.בכל הקשור לליאל,'אין עליה ורואים עליה'
7.כןכןכןכןכן.
8.נינט טייב,מתאים לה
9.
מה שבלב זה מה שחשוב
10.לידיד הכי הכי טוב שלי...

°°NaTaLi°°

New member
עונה...

1.מתי היתה הפעם הראשונה ששמעת את השיר: אני לא זוכרת... 2.איפה זה היה-רדיו,טלויזיה: אני לא זוכרת... 3.ישר אהבתם את השיר-או לא אהבת בכלל : כן!! 4.מה הייתם רוצים לשנות בשיר? לא 5.האם השיר מתאים לצאת כסינגל או שהיה עדיף שישאר רק בדיסק: כן מתאים 6.אתם מתחברים לשיר ? ברור 7. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם? לא.. אבל אני מתה עליו 8. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר : לירון כרקוקלי אולי חח 9. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר: אין לי משפט מיוחד! אני מתחברת לכל השיר 10. למי הייתם מקדישים את השיר: למשפחה

nitzan111

New member
מה לירון כרקוקלי עושה?

היא זמרת? אני זוכרת אותה מבראבו ומהפסטיגל והאמת ששנאתי אותה רצח. יש לך תמונה עדכנית שלה? את יכולה להעלות לפורום?

ששששששש....

נכבד האדם את חברו
מעולם לא ראיתי אותה משחקת או שרה, אבל אני יודעת שהיא אדם טוב, אכפת לה מנטלי, ונטלי בקשר ממש טוב איתה.. ולא פעם שמעתי עליה מנטלי... בקיצור,אם נטלי אוהבת לירון-גמאני אוהבת לירון.

nitzan111

New member
היי לא אמרתי שום דבר רע

בפסטיגל לא אהבתי אותה. אבל היא הייתה קטנה. זה לא אומר כלום. לא התכוונתי להעליב או משהו
פשוט חשבתי שהיא משחקת באייזו סדרה, או משהו (זומזום?), או שרה... מאיפה נטלי מכירה אותה?

הייהיי ../images/Emo8.gif

לא התכוונתי שעשית משהו רע, פשוט אמרתי שנכבד אחד את השני..
ואני חושבת שעל השאלה הזאת היא תענה לך בעצמה כשהיא תתחבר... Love you

°°NaTaLi°°

New member
כן בטח שיש לי

תאמת לאחרונה גיליתי שלירון שרה עם ליאל בבראבו... כי יש לי זיכרון שבשנה שליאל היתה אהבתי את ליאל ואהבתי ילדה יותר מימנה ואמא שלי מתה על ליאל ובהצבעה היא הצביעה הפוך וזה הרגיז אותי... ולא ידעתי שזה לירון... כי מלירון יש לי זיכרון אחר.. אז אמא של לירון שאלה אותי איזה שיר הילדה שרה אמרתי לה לעולם בעקבות השמש אז היא אמרה לי זאת היתה לירון חח לא האמנתי לה חח... והיא זמרת היא שרה בעיקר בקלטות ילדים.. אבל שהיא לא שרה בקלטות יש לה קול מדהים.. כי בקלטות מבקשים שהיא תשיר עם קול ילדותי ושהלכתי למחזמר שהיא שיחקה בו תפקיד ראשי! כל כך התמקדתי בה ובקול שלה היתי בשוק הוא היה כל כך יפה וננקי כמו שבחיים לא שמעתי אותה שרה. הינה ובאתרים האלה תוכלי למצוא תמונות שלה.. ובאתר שלה לבד יש תמונה שלה איתי בתמונת השבוע חח מצלמה סתומה יש לי. שניהם שלי חח http://www.lironc.tipo.co.il http://www.lironi2000.area.co.il/

°°NaTaLi°°

New member
אני מכירה אותה מ...

אני מעריצה שלה מפסטיגל 99 שהיתי בת 8! לפני שלוש שנים פגשתי אתה באילת... והיא היתה נורא מוכרת לי... ושראיתי אותה הלב שלי פעם.. ולא הבנתי למה... ורוב החופש ביליתי בבית מלון... כי קיבלתי באותו יום "מכה"... ולא הכרתי הרבה חברות, ביום רביעי אמא שלי הכירה לי חברה... וכך שהיתי איתה מיום חמישי כי חברות שלי עזבו את הבית מלון באותו יום. והלכנו להכין שרשראות.. ולירון ואחותה ישבו(לא הבנתי מאיפה לירון מוכרת לי כי שניסיתי להבין חשבתי עליהן ביחד ואת אחותה לא ראיתי אף פעם בטלווזיה) והן נורא דומות, ועזרתי אומץ דיברתי איתן וקלטתי שזאת היא.. ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי... ולקראת זומזום עזרתי אומץ והתקשרתי עליה... מאז אני מתקשרת כל יום חח מדברת שעות עם אמא שלה חח עם לירון אני חוטפת בלאקים חח!! ואני מדברת גם עם אחותה,ואבא שלה... והיא משחקת בזומזום נכון תפקיד ראשי!! רק שיתחילו הצילומים אני מתנחלת באולפן ולא יוצאת חח... בקיצור אני מעריצה שלה 6 שנים! אה ודרך אגב תודי שרוב מי ששנא אותה באותה תקופה שנא גם את רוני נדלר נכון? שגם אותה אני מעריצה אבל לא כמו לירון חח. וניצן בלי להעליב... כל מי שדיברתי איתו ואמר שהוא שונא אותה בסוף הוא הודה שהוא מקנא בה... אני לא טוענת שאת כזאת.. אבל זה מה שיצא עד עכשיו חח! ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח נכון הדרי חח? אשר צופה ברדיו 04 בלי להודיע ומתנחלת לי בקומונה אחר כך חח חולה עלייך חח!

nitzan111

New member
אני ממש לא מקנאה בה

היא אמנם נראית ממש ממש טוב. אבל הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות זה לשחק. פשוט כי זה לא מעניין אותי. אייזה מגניב שפגשת אותה באילת... את באמת מדברת עם אמא שלה כל יום?וואו

nitzan111

New member
../images/Emo2.gif וואו אייזה יפה היא

הרבה יותר מאשר כשהיא הייתה בבראבו. א. את רוני נדלר ממש ממש אהבתי- יש לה פרצוף חמוד כזה
היא יפה. אני דווקא זכרתי שהיא שרה עם ליאל בבראבו. הייתה לה שמלה כזאת עם פסים אדום ולבן.

°°NaTaLi°°

New member
נכון!

תיראי גם לירון אישית הילדה הכי עסוקה שאני מכירה! היא בקושי בבית... היא גם בחוגים,גם בלהקת בית ספר,גם משחקת במחזות זמר,גם בהקלטות זה קדה.. זה מזכיר את ליאל גם היא מאוד עסוקה... אבל הן נהנות מכל רגע וזה מה שחשוב! וכן אני מדברת עם אמא שלה כל יום.. למרות שבשבוע האחרון לא כי היא חולה וגם אבא של לירון וגם אחותה אז אני מנסה לדבר קצת חח

../images/Emo210.gif מנסה..../images/Emo6.gif

השאלה אם את באמת מצליחה..
ואני חושבת שאני הקרצייה הכי גדולה בעולם..[והמבין יבין]

°°NaTaLi°°

New member
חח

חחח תאמת אני לא ממש מצליחה! אבל אני לא מדברת עם לירון כל יום רק שהיא בבית... אני כל הזמן מדברת עם אמא שלה... כי עם אחותה אני שוחכת על מה אני רוצה לדבר וגם עם לירון חח! עם אבא שלה אני מדברת שהוא עונה... או שהוא מנסה לשלוח לי תשירים חח... אבל אני מתקשרת פחות אני לא התקשרתי כמה ימים... כי סבא שלה היה חלה ולא רציתי להפריע! חוץ מי זה הם כמעט ולא בבית אז לרוב שאני מתקשרת לא עונים חח

למעלה