אנשים

../images/Emo220.gifאנשים

אומנם אני חדשה.. אבל זה לא קשה ליראות שהפורום הולך ומת!! אז בואו לא נתן לזה לקרות... תתחילו לפרסם את הפורום טיפה... ובגלל שלכולם חוץ מהמנהלים אסור לפרסם כי אחרי זה יחסמו אותם מתפוז... אז יאללה מנהלים... אלא אם יש לכם אישור מיוחד ואז אני מוכנה לפרסם!

../images/Emo220.gifאז בנתיים...

שרשור תמונות שלכם-/ ועם זה שאלון קצרצר...מין הכרות=/ שם: גיל: עיר מגורים: תאריך לידה: תמונה שלכם!

לוחשת תשובותי...

שם: לין גיל:19 ויום עיר מגורים: אור עקיבא CT תאריך לידה: 14.10.87 תמונה מצ''ב.
~לין~

../images/Emo220.gifאני יענה=/

שם:דורין גיל:בקרוב מאוד 14!!(אעע אני קטנה!!!) עיר מגורים:יבנה(חור בין רחובות לראשון לנס ציונה ותל אביב ניראה לי=/) תאריך לידה:1.1.93=] תמונה=/ ולא ככה השיער שלי... כאילו אני לא הכי זוכרת את הסיבה של זה ככה...=/ עם חברות שלי זה היה...=/

יאנגי

New member
אני יעשה אתצ שלי קצר

איתמר אליאסי בן 21 שורשים מאיראן ואת השאר אתם יודעים

kombinaizer

New member
טוב נו ../images/Emo6.gif

שם: אור גיל: 17 (בלי רישיון עדיין
) תאריך לידה 4.7.89 תמונה שלי?

chen010189

New member
בזמן שאני מכינה רשימת פלייליסט

שם: חן גיל: עוד חודש וחצי 18 עיר מגורים: חיפה תאריך לידה: 1.1.89 תמונות יש מספיק, זה בסדר

מורן 1986

New member
אני ואני

שם: מורן גיל: חודש הבא 20
עיר מגורים: בת ים
תאריך לידה: 3.11.86
תמונה שלכם! ומי אני בתמונה? עם האדום מביאה ביס לאיש שלג
.

S h A y K i

New member
עונה :]

שם: שי
גיל: 15 ו3 חודש עיר מגורים: מושב בין חיפה לכרמיאל [כןן כן נפלו אצלנו 3 קטיושות..כבוד! חח סתם..] תאריך לידה: 21.7.91 ועל תמונה בהחלט אפשר לוותר.......

kombinaizer

New member
למנהלים גם אסור לפרסם

אלא אם כן תוכן הפרסום הוא שווה זאת. מכיוון שכרגע כלא 6 בפעילות יותר מאחורי הקלעים אין לפורום נושאי שיחה. הפורום אינו מת בגלל שאין אנשים, הפורום לא פעיל בצורה משמעותית לא בגלל הקהילה.

אני אני אני../images/Emo152.gif

שם:צאלה גיל:15.. כיתה י'
עיר מגורים:זכרון יעקב תאריך לידה:4.10.91 יומטוב

למעלה