אריק ברמן בתפוז
אנשים

../images/Emo220.gifאריק ברמן בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב, בשעה 20:00, הזמר והיוצר, אֶריק ברמן, יגיע לפורום הרשמי בתפוז
אנשים ויענה לשאלות גולשים. שרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1654&msgid=96385776
רועי גפן, גיטריסט וסולן להקת סינרגיה, יגיע לפורום בשעה 20:00 ויענה לשאלות שלכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1327&msgid=96495465

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif

הזכרתי את זה במפגש, והבטחתי להעלות לפה
*נגנב באכזריות מהפמ"ח
נו, הם לא חייבים לדעת
* רוצה זקנות מילים: פוטר ונטעק לחן: הונגרי משועמם רוצה זקנות רוצה את ברכה תרצה ובלהה וגם את ברוריה שיפרה ולאה ולא אכפת לי משינים תותבות כי מה שבא לי לעשות זה רק זקנות בבית אבות אני נכנס אל ריח נפטלין אני חושב אני נמצא בבית עלמין אני מתחיל עם ברוריה פה לרקוד אני קורא לאחות : "תביאי יוד!" פתאום קולט בצד את שיפרה היא נפלה מעניין אם את הירך היא כבר שברה היא מתקרבת אלי לאט לאט אך היא בקטע של הבריטים מהמנדט. תראו את שפרה איך היא רועדת כאן אני חושב שזה פרקינסון , זה מסוכן נראה לי שעכשיו זה סופי הרווחתי ירושה, מאוד רומן טיפשי נו איפה איפה, ברוריה כמובן היא עברה שלשום למשען אני לא נשאר למוות לחכות... מזל שאלוהים ברא בתי אבות קובר את ברכה תרצה ובלהה קובר את ברוריה שיפרה ולאה ולא אכפת לי כבר מכל ההלוויות כי מה שבא לי לעשות זה רק גופות בבית קברות קובר את ברכה תרצה ובלהה קובר את ברוריה שיפרה ולאה ולא אכפת לי שהמוות זה סופי כי בקרוב אני אקבור את חמותי

TheImpactBoy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענק!!!$%$^%$&*(543432!$#!$#@

Super Alonit

New member
איזה פלצנים../images/Emo3.gif

זה בדיוק מה שאמרתי לך במפגש... 'פורום מנהלים', מי ישמע...

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifהם בטח עושים "החוליה החלשה"

על מי יותר או פחות רודן.... אני מוכנה להתערב שאיתי מככב שם.

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הסלקטור עם הקשת הורודה
... כמה שחפרנו בבדיחה הזאת זה לא נמאס!

Amir Noy

New member
XD ענקקקקק

אני שר בהתלהבות את השיר תוך כדי צחקוק עז כל שורה XD אני חייב להביא את זה לחברים שלי XD

למעלה