אתם שומעים מוזיקה?

hag70

New member
../images/Emo220.gifאתם שומעים מוזיקה?../images/Emo79.gif

משמיעים לילדים מוזיקה שאתם אוהבים? כשאתם נוסעים אתם למוזיקה של "גדולים" או שאתם טוחנים את טיף וטף כל הדרך
. (אנחנו בנסיעה אחת של 50 דקות שמענו את מונטיפיורי של יהורם גאון כל הנסיעה
. זה היה הלהיט שלנו באותה תקופה).

איימי ויינהאוס, ריטה, שרית חדד,

אסף אבידן והמוג'וס, שלמה ארצי. תמיד יש מריבות באוטו מה לשמוע.

MrCheff

New member
שאנחנו ברכב ו/או סתם בבית

הקטנה שומעת מה שאנחנו שומעים שזה בעיקר מוזיקה עברית. בד"כ גם שומעים ביטלס או סיימון וגרפונקל אם אנחנו ממש במצב-רוח אז שומעים גאז... ביום שני בערב, התחיל גשם בחוץ, והיה סגריר ורעמים.. שמנו גאז ברקע היה מה זה חמים ונעים
הקטנה נהנתה..

MrCheff

New member
האמת שגם

אנחנו שומעים איתה דיסק של 30 שירי ילדים. 50 דקות של עונג

ronnm

New member
אנחנו מגוונים

לפעמים שומעים שירי ילדים, בעיקר כדי לרקוד איתו ולשמוח איתו לרוב ברקע, בבית או בנסיעה, תהיה מוסיקה של גדולים לי היה חסך של מוסיקה איכותית, לימדתי את עצמי מוסיקה כשגדלתי, אני מנסה לחסוך את זה מהילדים שלי

rubber duck

New member
שומעים הרבה מוסיקה

מוסיקה ישראלית בכלל עם גש על אומנים כמו יוני רכטר , שמטוב לוי , יזהר אשדות , דני רובס , שלום חנוך , עידן רייכל ועוד כמה בלועזית , אצלי ה בעיקר דיוויד גילמור בתקופה האחרונה אם כי בכלל רוק של שנות ה 70 וה80 הולך טוב אצליינו שרון

AlonPe

New member
נגעת בנקודה!.....

אצלנו הצאצאים ביצעו השתלטות מוחלטת על הפלייליסט, לוח השידורים, זמן מחשב (עכשיו ת'מבין למה אני פה ב-"שעות כאלו"??!!!
) כן, כן. אני יודע. זה הכול באשמתנו. הורים רכרוכיים, חסרי חוליות! אחד הפתרונות הוא ברוח: איפ יו קאנט ביט דם, ג'וין דם!" אז בשבוע האחרון (כולל יום הבחירות) חרשנו את "האי" ב-VOD! (ודפקא אני ניינתי!) לפני זה ראינו את כל הפרקים, של כל העונות של "הפיג'מות" (גמני מעריץ של קובי פרג'!) כשהדיסק באוטו עוד היה תקין (מעניין מה קרה לו?!
) כל נסיעה היתה מלחמה בלתי פוסקת! בסוף הגענו לאיזו נוסחה - שניים שלושה שירים "שלנו" ושניים שלושה, "שלהם". לכבוד אחת הנסיעות לאילת, הכנתי להם כמה דיסקים.... עד היום יש לי טראומות מזה! לנסיעות הבאות השגנו להם כזה DVD שאפשר לתלות על המשענת של הכיסא, את הסרט "בוב ספוג הסרט" שמעתי כבר איזה שלושים פעם! (יודע את כל הפס קול בע"פ!) דווקא לקטן (כלומר האמצעי) יש קטע כזה, שמדי פעם נדבק בשירים "שלנו", צריך לעודד יותר ת'מגמה הזו! הקטנטונת נורא אוהבת (בינתיים!) שאני שר לה. בעיקר באמבטיה, עושים ביחד פסטיגל שלם! ותגיד, בלי קשר, סתם
היתה איזו הודעה על איזשהו סקר/מחקר - לאן היא נעלמה? דווקא היה מעניין...

למעלה