ביקורת אלבום

../images/Emo220.gif ביקורת אלבום ../images/Emo220.gif../images/Emo91.gif

הרבה זמן לא עשינו ביקורת אלבום. הפעם אני מצפה מכולם להגיב לפחות לחלק מהשירים|הא| אם לא, דילן תחסום את כולכם!
בכל אופן האלבום שעומד הפעם למבחן הוא אלבום האולפן השלישי של לוק בריאן: Tailgates & Tanlines אני יודעת שאנחנו פורום של לאסביינז ואנחנו אנטי גברים אבל את בלייק אנחנו אוהבות והאלבום הזה טוב יותר משל בלייק. לא תתנו לו האזנה? מדובר ב-13 שירים מעולים, כל אחד בפני עצמו. כמובן שיש כאלה עם פוטנציאל להיטי גבוה יותר וכאלה שכיף לשמוע באוטו בדרך ולצעוק בקולי קולות או כאלה שכיף לשמוע רק במצב רוח מסוים. אבל באופן כללי אני חושבת שיש שם הכל מהכל וכל אחד יוכל למצוא שם שיר בשבילו. בכל מקרה אני אשרשר לכאן קישורים לכל שיר, תאזינו למה שבא לכם ותכתבו את דעתכם. אני באופן אישי ממש ממליצה
שם האלבום: Tailgates & Tanlines
אמן: לוק בריאן
תאריך שחרור: 9 באוגוסט, 2011.
מס' רצועות: 13
ציון כולל לאלבום: 9/10

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר מטופש להחריד ששנאתי בהתחלה אבל אפילו אחי הקטן התמכר אליו. אין מה לעשות, זבל זה דבר ממכר

../images/Emo6.gif

אני מנסה לשמוע שוב,למרות שבפעמים הראשונות ממש לא אהבתי את השיר. אולי כי אני כזאת פמיניסטית
אחרי שמיעה שניה, השיר קצבי ומדבק, אבל המילים

Guncrazy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אוהבת

LeAnnDylan

Well-known member

שיר ממש טוב שלו, אהבתי מאוד

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יקח לי זמן להתרגל, אבל המילים

Guncrazy

New member

כבר יומיים ברציפות חורשת על השיר הזה

LeAnnDylan

Well-known member

מאוהבת לגמריי בשיר הזה

Guncrazy

New member

אין ספק שמדובר בשיר הטוב ביותר באלבום בפרט ושלו בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר 4 צריך להיות הכי טוב באלבום. סו פאר השירים האחרים ששמעתי מתאימים יותר למיקום של השיר הזה...

LeAnnDylan

Well-known member

חמוד מאוד וקליט

למעלה