בן ארצי - קרוסלה במהלך השבוע ייחשפו שירי האלבום החדש של בן ארצי. אתם מוזמנים לעקוב ולהגיב
H hilali1 New member 12/11/07 #1 ../images/Emo220.gif בן ארצי - קרוסלה ../images/Emo220.gif במהלך השבוע ייחשפו שירי האלבום החדש של בן ארצי. אתם מוזמנים לעקוב ולהגיב
../images/Emo220.gif בן ארצי - קרוסלה ../images/Emo220.gif במהלך השבוע ייחשפו שירי האלבום החדש של בן ארצי. אתם מוזמנים לעקוב ולהגיב
פ פרה של שוקולד New member 12/11/07 #8 חחחח איזה קטע היה לי עניתי על השרשור לפני שהלכתי להמשיך לישון עוד איזה שעתיים כזה... וחלמתי על בן ארצי....חחחחחחח....מה הוא עשה לי בחלום לעזעזל??
חחחח איזה קטע היה לי עניתי על השרשור לפני שהלכתי להמשיך לישון עוד איזה שעתיים כזה... וחלמתי על בן ארצי....חחחחחחח....מה הוא עשה לי בחלום לעזעזל??
S Sahar Sweet Girl New member 12/11/07 #7 אהבתי את השיר החדש יותר לא זוכרת איך קראו לו. יצא לו קליפ חדש
מ מור לבבב New member 19/11/07 #26 הקליפ שלו מלחיץ ../images/Emo5.gif אני אהבתי את קרוסלה ואת לחיות את החלום,ועוד כמה ישנים שלו..
פ פרה של שוקולד New member 13/11/07 #11 גם אני חח.... מחכה להוריד את האלבום באימיול (בלי הערות מיותרות....אני פשוט לא סובלת לקנות אלבומים,אני מרגישה שזה בזבוז כי אני לא שומעת מדיסקים)
גם אני חח.... מחכה להוריד את האלבום באימיול (בלי הערות מיותרות....אני פשוט לא סובלת לקנות אלבומים,אני מרגישה שזה בזבוז כי אני לא שומעת מדיסקים)
P perrinat New member 13/11/07 #12 אבל כן אעיר כי זה לא חוקי, ואנחנו לא נדבר, נמליץ ונצחק על זה בפורום. אנא כבדי זאת.
פ פרה של שוקולד New member 14/11/07 #15 ../images/Emo30.gif אני חושבת שהמנהלת של הפורום צודקת ולא צריך להעביר את זה על גבי הפורום ....
פ פרה של שוקולד New member 16/11/07 #22 טוב נו הבנתי חחחחחחח כל אחד עושה פרצופים וכותב כמה שזה לא בסדר.... אני חושבת שזאת הדעה שלי..אחרים יחשבו אחרת..וכן זה לא לעניין שכתבתי את זה בפורום הזה אבל בכל מקרה זאת הדעה שלי..לא שכנעתי אף אחד לא לקנות דיסקים...
טוב נו הבנתי חחחחחחח כל אחד עושה פרצופים וכותב כמה שזה לא בסדר.... אני חושבת שזאת הדעה שלי..אחרים יחשבו אחרת..וכן זה לא לעניין שכתבתי את זה בפורום הזה אבל בכל מקרה זאת הדעה שלי..לא שכנעתי אף אחד לא לקנות דיסקים...