דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo220.gifדבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-ראשון

חופש
אני עייף ><

The Cat Woman

New member
../images/Emo7.gif

אין לי חבר. "קשה לי עם כל הידידים האלה שלך..." אז go fuck yourself כי זה מה יש !!!
יש לי טון חומר ללמוד

Prophet Of God

New member
זה לא קשור.

הוא יכול נורא לסמוך עלייך, אבל גם לחפש את היותר צומי. אני לא מבין מה כולכם "כועסים" עליו, ומאשימים אותו, תנסו לראות דרך הראש שלו, שיש לכן חבר, שיש לו מלא ידידות. אנחנו לא מכירים את הקשר שלהם מבפנים, ולא את החבר שלה, אז במקום ישר להאשים, אפשר לנחם אותה גם אחרת, שכנראה זה לא הסתדר ולא נורא, זה לא סוף החיים.

Amir Noy

New member
איך זה

שבדיוק הגבנו בתגובה דומה,באותה דקה... רק כמה שניות הפרידו בין התגובות שלנו? ><

Amir Noy

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

ו....
יהיה יותר טוב...ואם זה קרה..כנראה שעדיף ככה... העיקר שתרגישי טוב עכשיו

The Cat Woman

New member
תודה לכולכםםםם... אני כבר יותר טוב

אכן כולכם צודקים כל אחד בדרכו- כן, הוא קצת שמוק. לא בגלל שהוא לא יכל להתמודד עם זה, כי בסה"כ אני הצבתי לו את הבחירה- או שאתה מתבגר ומתמודד או שביי ביי... אלא בגלל שהוא לא דיבר איתי על זה ב4 עיניים כשהוא היה אצלי ובחר דווקא לדבר איתי על זה אח"כ במסנג'ר- הדבר הכי לא בוגר שאפשר לעשות. נו מילא, הבחור הבא שלי יהיה בן 24 לכל הפחות. לא מתכוונת להתפשר שוב... גברים פשוט לא בוגרים.

Super Alonit

New member
לדעתי זה לא עניין של גיל,

זה משהו באופי. את יכולה לצאת עם מישהו בן 90 (בהגזמה אה?) והוא יתנהג כמו ילד קטן וקנאי, זה ממש לא עניין של גיל אז אל תציבי לעצמך מגבלות כאלה. מצטערת שהפעם זה לא הלך אבל אל תשללי אנשים להבא רק בגלל הגיל שלהם
בהצלחה מותק

The Cat Woman

New member
זה כן עניין של גיל...

אבל לא בגלל משהו בשכל, אלא בגלל השלבים בחיים. פשוט הצבא עוצר את ההתבגרות שלנו. הוא תוקע אותנו בערך בגיל 18... תמיד אמרתי שהחיים מתחלקים ל"לפני הצבא" ו-"אחרי הצבא". אין אמצע כי האמצע זה צבא וזו תקופה תקועה. בכל אופן, היום בחורה בגיל שלי צריכה מישהו בן 25+ שהחיים שלו כבר מסודרים- שיש לו אוטו, אין הורים בין הרגליים, שיש לו דירה משלו... מישהו שכבר מסודר. גם מנטלית. שרק חסר שאני אבוא ואשתבץ לו שם בחיים... כי אחרת זה פשוט קשה מדי. גברים הם תינוקות. טוב, נרחיב על זה מחר

Kezia

New member
שמעי בחורה

התיאוריה שלך על הצבא נשמעת לי קלושה, וחבל שתעשי את הבחירות שלך על פי דברים כאלו. בכל זאת, אם כבר החלטת - אז בהצלחה !

למעלה