דיסק פסטיבל שירי ילדים 2009 למכירה|דיסק

../images/Emo220.gifדיסק פסטיבל שירי ילדים 2009 למכירה|דיסק

כולל את השיר שאמיר כתב יחד עם ניר ממון והלחין לטל מוסרי "כולם גדולים כולם קטנים" מחיר הCD 29 ש"ח.עכשיו בחנויות המוזיקה המובחרות

shay08

New member
וואי בבקשה יש אפשרות שאתה שולחת לי בבקשה בבקש

את המחרוזת של ערוץ הילדים ואת המחרוזת של תוכניות טלויזיה בבקשה זה מאוד חשוב לי...... שלחתי לך את המסנג'ר שלי במסר...או שתעלי בבקשה לפליקס או יוטיוב תודה רבה מקרב לב

לצערי לא

אני לא נוהגת לעשות דברים כאלו רק בלעיתים נדירות. אני לא רוצה לפגוע בזכויות יוצרים של אומנים בכל דרך שהיא. מקווה שאתה מבין.....

shay08

New member
לשלוח לי למסנג'ר רק את המחרוזת?בבקשה

אני לא מעביר את זה...באמת שזה חשוב לי ואין לי אפשרות כרגע לקנות את הדיסק...

shay08

New member
יואו מה הקטע לשלוח..כולה מחרוזת...אני לא הולך

לפרסם אותם להורדה בכל העולם כולה לשלוח לי בפרטי מחרוזת ערוץ הילדים אחת

תקשיב אני אומר זאת בפעם אחרונה

וסוגרת את העניין,אני לא שולחת שירים מדיסקים לאנשים משתי סיבות: א.והעיקרית שבינהם-לא עוברת על חוק זכות היוצרים בכל הנוגע למוזיקה,לא משנה לי אם אתה מעביר את זה למישהו או לא זה העיקרון שלי שאני עומדת בו וככה אני נוהגת מאז ומעולם מלבד מספר מקרים בודדים מעטים שחרגתי מהנוהל הזה אך ורק בשביל אנשים שמאוד קרובים אליי חוץ מהם אף אחד לא יכול להזיז אותי מהעקרונות שלי ובטח שלא אנשים זרים. ב.לא כל אדם זר שפיתאום יראה את הנייק שלי ויראה שיש לי משהו שהוא רוצה אני אשב ולשלוח לו דברים יש לי המון מה לעשות ואין לי את הזמן הזה. אני לא מכירה אותך ואין לי שמץ של מושג מי אתה בכלל ובטח שלא חייבת לך כלום והתנהגות הילדותית הזו שלך לא מכבדת אותך וחבל תלמד גם לקבל לא. וטיפ חשוב בשבילך לחיים: אם אתה לא מכבד רצונות של אנשים אז כדאי מאוד שתתחיל לעבוד על זה כי בהמשך חייך כמו כולם תיתקל בסירובים על דברים הרבה יותר קשים וחשובים. מצטערת על התוקפנות אבל כמה שניסיתי להסביר את עצמי הכי ברור ובדרך מנומסת והכי טוב שאפשר בחרת לרדת נמוך(טוב לא כל כך נמוך אבל זה סוג של התחלה)ולא היתה לי כל ברירה להסביר את עצמי בדרך הקשה. על החתום רעות

למעלה