תקשיב אני אומר זאת בפעם אחרונה
וסוגרת את העניין,אני לא שולחת שירים מדיסקים לאנשים משתי סיבות: א.והעיקרית שבינהם-לא עוברת על חוק זכות היוצרים בכל הנוגע למוזיקה,לא משנה לי אם אתה מעביר את זה למישהו או לא זה העיקרון שלי שאני עומדת בו וככה אני נוהגת מאז ומעולם מלבד מספר מקרים בודדים מעטים שחרגתי מהנוהל הזה אך ורק בשביל אנשים שמאוד קרובים אליי חוץ מהם אף אחד לא יכול להזיז אותי מהעקרונות שלי ובטח שלא אנשים זרים. ב.לא כל אדם זר שפיתאום יראה את הנייק שלי ויראה שיש לי משהו שהוא רוצה אני אשב ולשלוח לו דברים יש לי המון מה לעשות ואין לי את הזמן הזה. אני לא מכירה אותך ואין לי שמץ של מושג מי אתה בכלל ובטח שלא חייבת לך כלום והתנהגות הילדותית הזו שלך לא מכבדת אותך וחבל תלמד גם לקבל לא. וטיפ חשוב בשבילך לחיים: אם אתה לא מכבד רצונות של אנשים אז כדאי מאוד שתתחיל לעבוד על זה כי בהמשך חייך כמו כולם תיתקל בסירובים על דברים הרבה יותר קשים וחשובים. מצטערת על התוקפנות אבל כמה שניסיתי להסביר את עצמי הכי ברור ובדרך מנומסת והכי טוב שאפשר בחרת לרדת נמוך(טוב לא כל כך נמוך אבל זה סוג של התחלה)ולא היתה לי כל ברירה להסביר את עצמי בדרך הקשה. על החתום רעות