עונה ../images/Emo13.gif
אוקי זה יהיה הפעם טיפלה קשה כי אני עדיין לא סגור לגבי הרבה דברים באלבום הזה כמו באלבומים הקודמים.. 1. The Truth Beneath the Rose- לגבי זה אין לי ספק
. עוד מהפעם הראשונה ששמעתי אותו כבר קבעתי שהוא ה-שיר של האלבום.. הוא ממש מזכיר את התקופה של ME (האורך שלו גם תורם..).. השירה הדי אופראית של שרון מדהימה, התזמורת פשוט..
.. והכי הכי- המקהלת גברים בסוף זה אחד הקטעים הכי טובים לדעתי ששמעתי בשירים של וויט'ין
2. Hand of Sorrow- בערך מה שאמרתי על TTBTR.. שיר מעולה לדעתי. אני במיוחד אוהב את ה-סוג-של-סולו באמצע השיר עם התזמורת ברקע (או יותר נכון- בפרונט
).. 3. Our Solemn Hour- אין ספק שזה אחד השירים הטובים באלבום.. הכניסה של המקהלה אחרי השירה השקטה של שרון זה קטע מדהים
..אני גם רואה את כל הקריאה ל- sanctus espiritus די צינית, שזה די מוצא חן בעיני חח.. מה שכן, אני רואה את השיר הזה כגרסה קודרת יותר לג'יליאן.. הוא נורא דומה לו. 4. The Heart of Everything- השיר הזה קצת אנדר-רייטד וחבל.. אני נורא התלהבתי דווקא מהשירה המאוד נמוכה של שרון פה. זה מראה רק שהיא יכולה לעשות כל דבר שבא לה עם הקול וזה ישמע טוב
וגם האורגן בהתחלת השיר ובאמצע ממש תורמים לאווירה.. גם מגניב שהם השתמשו בסוג-של-גראול בקטעים קצרצרים בשיר.. בקיצור אני אוהב אותו
5. The Howling- אם THOE הוא קצת אנדר-רייטד, דה האולינג הוא מאוד מאוד אנדר-רייטד מבחינתי
כבר כתבתי מה דעתי עליו בשרשורים קודמים אז אני רק אסכם שאני חושב שהוא שיר מעולה
6. The Cross- נמצא במקום חביב באמצע.. שיר מאוד יפה לדעתי, והשירה של שרון מדהימה כרגיל
(ולא, אני לא מתכוון ל-אהאההא למרות שגם אותם אני מחבב
) 7. Forgiven- חבל שהוא צריך להיות במקום כזה נמוך כי הוא באמת לדעתי ה-בלדה של וויט'ין.. ו-WT טובים בשירים שקטים.. 8. Frozen- אין לי הרבה מה להגיד עליו.. שיר חמוד מאוד.. אני במיוחד אוהב את הקטע מעבר -פרוווהוווזן..
9. Final Destination- מבחינתי השיר בקלות יכל להיכנס ל- TSF אם היו מוסיפים לו עוד קצת מהתזמורת.. אני לא הכי משוגע עליו אבל מצד שני גם אין לי הרבה נגדו..
אני במיוחד אוהב את הקטע מעבר האינסטרומנטלי 10. All I Need- בסה"כ, השיר הזה לא כל כךךךך נורא.. אבל הוא פשוט שיר שמתאים לסלין דיון ולא לוויט'ין! הצ'לו לקראת סוף השיר ממש יפה למרות זאת
11. What Have You Done - הכבשה השחורה של האלבום.. אין לי כבר מה להוסיף לגבי השיר הזה חוץ מזה שאני באמת לא מבין למה לעזאזל, וויט'ין עוללו כזה דבר
אכן הדירוג היה מהנה