דירוג אלבומים

אזירפאל

New member
../images/Emo220.gif דירוג אלבומים ../images/Emo220.gif

וחזרנו בפעם האחרונה עם הפינה הזו, לאלבום היחיד שעדיין לא דורג והחדש יחסית...
The Heart of Everything
הדירוג ייעשה כך, שהשיר המועדף ביותר יהיה בראש הרשימה וכך הלאה. כדאי ואף רצוי להסביר מדוע בחרתם לדרג כך. בקיצור, לחפור והרבה. רשימת השירים: 1. The Howling 2. What Have You Done 3. Frozen 4. Our Solemn Hour 5. The Heart of Everything 6. Hand of Sorrow 7. The Cross 8. Final Destination 9. All I Need 10. The Truth Beneath the Rose 11. Forgiven דירוג מהנה.

עונה ../images/Emo13.gif

אוקי זה יהיה הפעם טיפלה קשה כי אני עדיין לא סגור לגבי הרבה דברים באלבום הזה כמו באלבומים הקודמים.. 1. The Truth Beneath the Rose- לגבי זה אין לי ספק
. עוד מהפעם הראשונה ששמעתי אותו כבר קבעתי שהוא ה-שיר של האלבום.. הוא ממש מזכיר את התקופה של ME (האורך שלו גם תורם..).. השירה הדי אופראית של שרון מדהימה, התזמורת פשוט..
.. והכי הכי- המקהלת גברים בסוף זה אחד הקטעים הכי טובים לדעתי ששמעתי בשירים של וויט'ין
2. Hand of Sorrow- בערך מה שאמרתי על TTBTR.. שיר מעולה לדעתי. אני במיוחד אוהב את ה-סוג-של-סולו באמצע השיר עם התזמורת ברקע (או יותר נכון- בפרונט
).. 3. Our Solemn Hour- אין ספק שזה אחד השירים הטובים באלבום.. הכניסה של המקהלה אחרי השירה השקטה של שרון זה קטע מדהים
..אני גם רואה את כל הקריאה ל- sanctus espiritus די צינית, שזה די מוצא חן בעיני חח.. מה שכן, אני רואה את השיר הזה כגרסה קודרת יותר לג'יליאן.. הוא נורא דומה לו. 4. The Heart of Everything- השיר הזה קצת אנדר-רייטד וחבל.. אני נורא התלהבתי דווקא מהשירה המאוד נמוכה של שרון פה. זה מראה רק שהיא יכולה לעשות כל דבר שבא לה עם הקול וזה ישמע טוב
וגם האורגן בהתחלת השיר ובאמצע ממש תורמים לאווירה.. גם מגניב שהם השתמשו בסוג-של-גראול בקטעים קצרצרים בשיר.. בקיצור אני אוהב אותו
5. The Howling- אם THOE הוא קצת אנדר-רייטד, דה האולינג הוא מאוד מאוד אנדר-רייטד מבחינתי
כבר כתבתי מה דעתי עליו בשרשורים קודמים אז אני רק אסכם שאני חושב שהוא שיר מעולה
6. The Cross- נמצא במקום חביב באמצע.. שיר מאוד יפה לדעתי, והשירה של שרון מדהימה כרגיל
(ולא, אני לא מתכוון ל-אהאההא למרות שגם אותם אני מחבב
) 7. Forgiven- חבל שהוא צריך להיות במקום כזה נמוך כי הוא באמת לדעתי ה-בלדה של וויט'ין.. ו-WT טובים בשירים שקטים.. 8. Frozen- אין לי הרבה מה להגיד עליו.. שיר חמוד מאוד.. אני במיוחד אוהב את הקטע מעבר -פרוווהוווזן..
9. Final Destination- מבחינתי השיר בקלות יכל להיכנס ל- TSF אם היו מוסיפים לו עוד קצת מהתזמורת.. אני לא הכי משוגע עליו אבל מצד שני גם אין לי הרבה נגדו..
אני במיוחד אוהב את הקטע מעבר האינסטרומנטלי 10. All I Need- בסה"כ, השיר הזה לא כל כךךךך נורא.. אבל הוא פשוט שיר שמתאים לסלין דיון ולא לוויט'ין! הצ'לו לקראת סוף השיר ממש יפה למרות זאת
11. What Have You Done - הכבשה השחורה של האלבום.. אין לי כבר מה להוסיף לגבי השיר הזה חוץ מזה שאני באמת לא מבין למה לעזאזל, וויט'ין עוללו כזה דבר
אכן הדירוג היה מהנה

Liquid Dreams

New member
~~~~>>

טוב אני חייבת לציין שאחרי המקום השני כל השירים ממש טובים וזה וקשה לי לדרג וזה בטח ישתנה או משהו. אה, וההסברים שלי יהיו בעיקר דברים כמו "שיר ממש טוב", "שיר מעולה" וכאלהXP 1. Hand of Sorrow- אחד השירים הכי טובים שהם עשו אי פעם... שיר פשוט מדהים. 2. Our Solemn Hour- שיר מדהים גם כן... אני כל כך אוהבת את הכל
ושארון שרה שם ממש טוב. 3. Forgiven- שיר פשוט... ארגגגג
4. The Howling- שיר מעולה, באמת. הוא קצת שונה לדעתי אבל הוא בהחלט מעולה. 5. Frozen- חולה על השיר הזה
שיר ממש טוב! 6. The Heart of Everything- שיר מעולה שמתמצת את כל האלבום. 7. All I Need- אני אוהבת את השיר הזה מאוד, ולא אכפת לי מה אתם אומרים@$$@^$^%#&$^* זה שיר יפה ומרגש. 8. The Truth Beneath the Rose- האכזבה היחידה שלי מהאלבום. לפני ששמעתי אותו, טל אמר לי שאני ממש אוהַב אותו ונורא התלהב ממנו, וציפיתי למשהו ממש ממש טוב, וקצת התאכזבתי. אבל עדיין- שיר טוב
9. Final Destination- אחרי שהתרגלתי אליו הוא די נחמד... סך הכל לא הכי משהו. 10. The Cross- טוב, אימא התעקשה לשים אותו בריפיט היום באוטו, אז הוא קצת נתקע לי במוח ונשמע בסדר ורק בגלל זה הוא מקום לפני אחרון. 11. What Have You Done- בכל סיטואציה אחרת הוא היה במקום 10
כי תכלס אני כן אוהבת את השיר הזה, אבל לא יודעת מה גרם לי לשים אותו עכשיו במקום האחרון[ולא, אתם לא צריכים לענות במקומיXP]

Liquid Dreams

New member
XDDD

כל פעם שאתה אומר עליה משהו ואני מספרת לה היא מחייכת ואומרת אותו דבר עלייךXDD

taroboy

New member
הנה זה בא

אוקי: 1)The Truth Beneath the Rose -השיר הזה,כל דקה,כל שנייה מדהימה בו,שיר מצוין,עם לחן מצוין הכל בו מצוין.
2)Our Solemn Hour -שיר מצוין,לחן מדהים,לירקס נחמד!
3)Hand of Sorrow -התלבטתי אם לשים אותו במקום ה2 או לא,הוא די במקום השני יחד עם Our Solemn Hour ,אחלה שיר! אחד השירים ששמעתי פעם ראשונה באלבום החדש ואהבתי ממש! 4)Heart of Everything -שיר הנושא מתוך האלבום,אחלה שיר,לחן משגע נחמד מאוד. 5)The Howling-אני נורא אוהב את דה האולינג,לחן נחמד,הכל סבבה. 6)The Cross -שיר מצוין! 7)Frozen-שיר מצוין,השיר השקט הכי טוב שלהם באלבום. 8)Final Destination-שיר נחמד,לא משהו. What Have You Done 9 -עם כל שנאתי לשיר בהתחלה,הוא סה"כ נחמד.(חוץ מהקליפ המזעזע) 10)Forgiven-לא התלהבתי. 11)All I Need -אוקי,איכס,לא אוהב . .

חילקתי את השירים לכמה קבוצות

קבוצה א: The Truth Beneath the Rose שיר מדהיםםםםםםםם הקול של שארון פשוט וואוו!!!!!!!!!!!!! הקול הרך שלה כל כך מקסים! למרות שהפזמון חוזר על עצמו די הרבה P: ולמרות שאני לא מתה על משמעות השיר. ו-Hand of Sorrow- שיר מדהיםם!!!!!!!!!!!!!! קשה להחליט! קבוצה ב: Our Solemn Hour-אחלה שיר!!!....אבל יש טובים יותר ממנו
The Heart of Everything-הפתיחה שלו כל כך יפה!!! סגנון השירה של שארון משתנה מכבד כזה לרך יותר וזה ממש מדהים! The Cross- הקולות בשירים כל כך מעצבנים "אה אה אה אה" משום מה הם מזכירים לי את אבריל לאבין XS אבל השיר הוצל בכך ששארון שרה אופרה P: קבוצה ג: Final Destination-אני יותר אוהבת את הפזמון...מאשר השיר עצמו... The Howling- חבל שהשיר ארוך כל כך כי זה חופר כזה P: ודי נמאס לי לשמוע אותו האמת..... קבוצה ד: Frozen- לא מתה על השיר....משום מה אני לא מצליחה להתחבר לשיר הזה מבחינת השיר עצמו אבל למילים ולמשמעות אני מתחברת יותר... זה לא ממש מתאים לווית'ין....שארון נשמעת שונה....השיר נשמע בכללי כמו כל שיר שאחרי כמה שמיעות זה יהיה מאוס ויאללה הביתה.
What Have You Done- אותו דבר P: אבל שארון נשמעת כמו עצמה אבל בכל זה אי אפשר להכחיש את העובדה שהם רצו להיות קצת "ידועים" לא נעים לי להגיד שהם התמסחרו
All I Need-אף פעם לא אהבתי אותו...
Forgiven- אני לא אוהבת שירים שקטים של ווי'תין משום מה XS מילא השירים השקטים מהתקופה שלפני TSF הם עוד משו....
זהו

אזירפאל

New member
טוב, האמת שזה קל

הכי קל עד כה, וזה לא דבר טוב.
הבעיה באלבום הזה היא שאין שירים ממש טובים. כלומר, אין פה שירים שנכנסים מבחינתי לטובים ביותר של ווית'ין. הטובים: 1. Our Solemn Hour - זה באמת שיר טוב, והוא מקבל את המקום הראשון כי הוא השיר היחיד מהאלבום שבאמת באמת ריצה אותי. המקהלה והמבנה של השיר עושים אותו טוב, אבל משהו בלטינית לא מתחבר לי עם הלהקה. 2. Hand of Sorrow - זה גם שיר טוב, אבל מרגיש לי קצת מזוייף. לא נראה לי ששרון באמת מתחברת למה שהיא שרה. בסך הכל שיר מצויין, הסולו באמצע טוב מאוד, למרות שהיה יכול להיות יותר מעניין. 3. The Heart of Everything - אכן שיר אנדרייטד, דווקא אחד האהובים עלי באלבום. התזמורת באמצע יחד עם הסולו המזערי ללא ספק עושה את השיר. מה גם ששרון נשמעת מצויין. 4. The Truth Beneath the Rose - בהתחלה התלהבתי מאוד, ולאט לאט שככה ההתלהבות. הפתיחה והבתים מדהימים, הבעיה היא בפזמון החלש ובכך שבמשך שבע דקות (!) אין שום התפתחות יותר מדי מעניינת. 5. Forgiven - ללא ספק הבלדה הטובה של האלבום (זה לא ממש קשה האמת). קצת בכיינית מדי לטעמי, אבל עושה את העבודה. כמובן שסוף סוף שרון נשמעת מצויין, אבל בסך הכל לא התלהבתי יותר מדי. הסבירים: 6. The Cross - זה היה יכול להיות ממש טוב בלי הריפיט המעצבן של שרון. בסך הכל שיר טוב. 7. The Howling - מתחיל מעניין, אבל נמשך ונמשך ולא קורה כלום. מה גם ששרון די מעצבנת. 8. Frozen - בהתחלה ממש לא אהבתי, אבל אני מחבב את זה עם הזמן. שרון נשמעת זוועה בשיר הזה. הרעים: 9. Final Destination - חוץ מהגיטרות שנשמעות מעולה אין בו שום דבר. 10. What Have You Done - פיכס. 11. All I Need - הבלדה הנוראית ביותר של ווית'ין ללא ספק. שרון נשמעת גרוע.

smady by

New member
עונה...

1. Our Solemn Hour -
שיר מדהים! אחד החזקים שלהם מכל האלבומים! השירה של שרון באה מהלב שם, לא יודעת איך להסביר את עצמי.. וחוץ מזה אני מתה על לטינית בשירי גות'
2. Hand of Sorrow - שוב, אחד השירים הטובים באלבום, גם הליריקה, גם המנגינה (במיוחד בהתחלה), הוא שבה אותי... 3. The Truth Beneath the Rose - כמובן, שיר ארוך אבל בכלל לא מיגע... שוב השילוב המנצח של המנגינה והליקירס, והקול של שרון כמובן... שלושת אלו גרמו לי להבין שהאלבום לא נורא כמו שתיארו אותו, והוא אפילו טוב (חוץ מכמה "גורמים" מפריעים") 4. Forgiven - אין לי מושג איך אפשר להגיע לקול כזה, אבל זה הדבר הכי יפה ששמעתי בעולם! השיר הזה כל כך ריגש אותי שאני לא יכולה לתאר בכלל.... שיר מעולה! מגיע לו להיות בחמישייה הפותחת! 5. The Cross - הקול שלה פה מזכיר לי את הקול ששולט באלבום של ME - קול מכושף כזה, "צעקני" אבל לא... השיר היה יכול להיות מושלם אם לא היו את הריפים המעצבנים האלה שהיא צועקת עלק בהם...
חבל... כאילו הטעם שלהם נדפק, או שהיה יותר מידי לחץ מהאמרגן של בריטני ספירס להכניס איזה משהו פופי כחלק מקנוניה ענקית שאני לא יודעת עליה...
6. The Heart of Everything - מפה אני כבר מתחילה אם כל השירים שהם כאילו, לא מעולים, אבל גם לא גרועים... הם ממלאי מקום באלבום... 7. The Howling - כנ"ל 6 8. Frozen- כנ"ל 6,7 9. Final Destination - כנ"ל 6,7,8 All I Need .10 - משום מה הרבה לא אוהבים אותו.. אני חושבת שהוא יפה.. זה שהוא לא ווית'אין זה משהו אחד, אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להיות יפה גם ככה... What Have You Done. 11- ואחרון מן הסתם.... אין מה להגיד, יותר מידי דיונים כבר היו עליו...

ZuLi90

New member
באמת מה זה אומר החירבוש הזה

בOSH בנטוב אספיריטוס או מה שזה לא יהיה חח?!

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הקפצה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה נסגר אנשים? חשבתי שדווקא לאלבום הזה יהיו הכי הרבה תגובות, הוא הכי מוכר בפורום אחרי הכל... יאללה, אל תתעצלו ותדרגו. הפורום לא יהיה פעיל יותר מעצמו.

ZuLi90

New member
הייתי מדרג אבל..

בסדר אני מודה אני עדיין לא מכיר אותו לעומר אני עדיין נהנה מהשניים הראשונים אבל מהיכרות ראשונית זה נראה ככה: WHYD - השיר הראשון ששמעתי מהאלבום ולא עשה לי ממש חשק להמשיך... שיר נורא אני חושב שלכל הדעות פה בפורום.. סמל ההתמסחרות נקודה. frozen- בלדה משעממת . עד כאן הגרועים ביותר. AIN,FD,HOS- אני מודה---> לא שמעתי! TH- יש בו משו מעניין אבל יחד עם זאת הכל נורא חוזר על עצמו וביצוע סה"כ נורא משעמם אבל עדיין טוב יותר מהשניים הראשונים! TC,THOE- שירים נחמדים.. אהבתי את THOE בגלל הביצוע הקולי אבל ללא בפק הלחן דורש יותר מקוריות. OSH- שיר מעולהההההה!! :) עשיתי עליו חריששש ובמקרה הוא גם השיר שפועל :) TTBTR- השיר הכי טוב באלבום... אין מילים מזכיר את התקופה הטובה של הלהקה לדעתי...

Euterpe

New member
נמ..

אבל אני צריכה לשמוע עוד כמה פעמים את האלבום כדי לגבש עליו דעה סופית
בנתיים: 1. Forgiven- הוא הוכתר אצלי כשיר הטוב ביותרשל האלבום כי הוא מצליח להרגש אותי כל פעם מחדש. וכן, יש בו גאונות מוזיקלית אחרי הכל.
2. Our Solemn Hour- ללא ספק השיר הכמעט הכי טוב של האלבום. המקהלה ושרון ביחד זה...
עשוי היטב והוא אחד השירים הראשונים שתפסו אותי. 3. The Howling- תגידו מה שתגידו, זה שיר מעולה. אני דווקא כן רואה בו בתפתחות. (למרות שבסוף הוא כבר מתחיל לחזור על עצמו קצת...) אני נהנית לשמוע אותו כל פעם. וההתחלה של שרון עם הפסנתר פשוט מושלמת. 4. Hand of Sorrow- אין לי ממש מה לכתוב עליו חוץ מזה שהשימוש בפסנתר נעשה פה טוב מאד
5. The Cross- בהתחלה זה היה שיר בשבילי ממש מוזר ובפעם הראשונה ששמעתי אותו לא ידעתי ממש איך להגיב. אבל עם הזמן התחלתי לחבב אותו ועכשיו הוא נמצא ברשימת ההשמעה שלי המון פעמים. שיר מצוין שרק ה-אה אה אה של שרון הורס אותו. אם רק היה כלי כלשהו שעושה את זה ולא היא ;[ 6. The Heart of Everything- אני דווקא אוהבת את הקול של שרון פה ואני חושבת שהיא מפגינה כאן יכולות ווקאליות שלא נחשפנו אליהן עד כה. זה נחמד ואני אוהבת את זה
7. The Truth Beneath the Rose- שיר נהדר. (וזה שהוא ממוקם במקום 7 לא אומר שהוא לא טוב ><) 8. All I Need- שתקו, אני אוהבת אותו.
9. במקום האחרון שמתי את 3 אלה שהכי אכזבו אותי באלבום. הם מדורגים לפי רמת החיבה שלי אליהם. Final Destination Frozen What Have You Done הדעה שלי יכולה עוד להשתנות מאה פעמים מעכשיו ><

Amir Noy

New member
אממ...אוקייי

The Truth Beneath the Rose Our Solemn Hour Forgiven Hand of Sorrow Frozen The Howling The Heart of Everything The Cross All I Need Final Destination What Have You Done

למעלה