"דנה לפידות"

../images/Emo220.gif"דנה לפידות"../images/Emo220.gif

איזה שיר באלבום הכי אהבתם, ולמה?
מה הוא השיר שהכי פחות התחברתם אליו?
מה דעתכם על האלבום? מאכזב, משמח? ציפיות?
'מוניות', 'משוגעת' ו-'בובת קברט' הם הסינגלים שיצאו לרדיו. מה דעתכם על החלטה זו?
מה השיר הבא שצריך לדעתכם לצאת כסינגל ולמה?
ולסיכום, מה אתם מאחלים לדנה לכבוד צאת הדיסק(בכורה!)?
מוזמנים להוסיף דברים נוספים וחוות דעת אם יש:)

ישיוש

New member
לשאלון...

סתם רציתי להביע את דעתי על האלבום של דנה... אחד האלבומים הכי מרגשים, חזקים, נוגעים...וכו' קול מדהים, שונה ומיוחד!!! ולשאלון: **השירים שהכי אהבתי הם: אין על "משוגעת" ו"מרחב אחר" וכמובן יש עוד מלא... **השיר שהכי הזדהתי איתו הוא בובט קברט...שיר כל כך אמיתי ונכון... **השיר שהכי פחות אהבתי הוא מוניות...ולדעתי הוא שונה מכל השירים באלבום!!! **אלבום מדהים...הכי כיף בעולם להקשיב לו!! **ולבסוף לציין את השיר המדהים שכתבה והלחינה למאיה בוסקילה "ימי אתמול" שיר מושלם!!! אז תודה לדנה לפידות על הנשמה שהכניסה לאלבום ולחיים של כולם!!! לובבבבב ישי

I מ י ר ב I

New member
מאוד מאוד אוהבת את "הפוכים"

וחייבת לציין שנדבקתי קשות בסופ"ש ל"חצות"!

טוב, יאללה גם אני עונה (-:

איזה שיר באלבום הכי אהבתם, ולמה? בעקרון את הפוכים אבל האמת היא שלכל זמן בחיים אני פתאום מתחברת לשיר אחר. 12 בלילה, מוצ"ש, מילים קטנות ... לפי המוד שלי. מה הוא השיר שהכי פחות התחברתם אליו? מוניות מה דעתכם על האלבום? מאכזב, משמח? ציפיות? מדהים ביופיו לדעתי צריך שמיעה שניה ושלישית כדי "להתפס" ולא לעזוב. 'מוניות', 'משוגעת' ו-'בובת קברט' הם הסינגלים שיצאו לרדיו. מה דעתכם על החלטה זו? אני באופן אישי הייתי בוחרת אחרת. לדעתי הפוכים הוא השיר שיביא את האטרף. מה השיר הבא שצריך לדעתכם לצאת כסינגל ולמה? הפוכים. הליריקה שלו יחסית יותר קלה מהשירים האחרים והוא נוגע בעיני בכל אחד. אין אחד שלא חווה כאב של פרידה וקושי של שונות בין אנשים ולכן לדעתי הוא ידבר ליותר אנשים. ולסיכום, מה אתם מאחלים לדנה לכבוד צאת הדיסק(בכורה!)? אני מאחלת לה גם לכבוד האלבום וגם בכלל שלא תדע רגע אחד של כאב ועצבות וקושי בחייה. ושתמיד תהיה שלמה עם כל בחירה שהיא עושה. מוזמנים להוסיף דברים נוספים וחוות דעת אם יש:)

שי קרן19

New member
היי קודם כל נעים מאוד

אני שי.אני רואה שיש פה כמה אנשים אהובים שגם פה.אז ככה: שלושת הסינגלים מצוינים יפה מכולם בובט קברט.הסינגל הבא ללא ספק צריך להיות מוצאש.שיר שפשוט הצטמררתי.אשמח לדעת אם דנה מצוינת גם בלייב.מקווה שהיא לא מאכזבת

שי קרן19

New member
תודה מותק.אני כרגע

כותב מהפלא.אז אני לא אפציץ בהודעות.קבלתי את המסר

למעלה