האלבום השלישי של בלאקפילד:

../images/Emo220.gifהאלבום השלישי של בלאקפילד:

מה אתם חושבים שיהיה הסגנון שלו? אם הם ישנו כיוון קצת או שישארו בסגנון דומה לאלבום השני...? (אולי יהיו בו יותר מעשרה שירים?) הייתם רוצים עוד תרגומים של שירים של אביב? למרת שיש עוד זמן עד שהאלבום הזה יצא, יש לכם כבר ציפיות לגביו? איך הוא יהיה, או איך הייתם רוצים שהוא יהיה?

handlessman

New member
אממממ

חח כבר חשבתי מהכותרת שאתה מודיע על הכרזה לגבי יציאה עתידית שלו... טוב, יפה שפתחת שרשור על בלאקפילד. אז ככה - אפילו שקצת זנחתי אותם בזמן האחרון, עדיין יש לי מקום בלב אליהם (**כולם מזילים דמעה**), ואני אקנה אותו רוב הסיכויים כי בכל זאת הם טובים בכיוון שלהם, ואני לא מאמין שיהיה שינוי דרסטי בסגנון... אני מאמין שיהיה יותר טוב, כי סטיבן לפי דעתי הוא אחד שלומד מטעויות. הייתי מצפה לכמה ריפים טובים, לא אומר בהכרח כבדים (למרות שהיה יכול להיות נחמד D:). מה שכן, שאם הם ייבחרו ללכת יותר בכיוון של אחד משני האלבומים, אז שילכו בכיוון של השני. כמובן אני רוצה שיהיו יותר מעשרה שירים, או שירים יותר ארוכים (שימלא לפחות שעה). תרגומים לשירים של אביב - ל-א!!! חרשו... זהו... טוב אני חוזר לווילסון (לא סטיבן... כדברי חכמים - המבין יבין)(ודור - כבר עברתי אותו, זה רק בשביל הבדיחה)

LightbuIb sun

New member
וודרו ווילסון

נשיא ארה"ב שיחרר לאחר מלחמת העולם הראשונה את 14 הנקודות של ווילסון, שהעולם אמור לנהוג לפיהם. כמה אמריקאי מצידו לחשוב שהוא יכול לקבוע איך יתנהג העולם

LightbuIb sun

New member
כמה שאני יכול....

אני עושה כל מאמץ שאני יכול לעשות בשביל לעבור בהצלחה את הבחינה הזו. כל מה שיקרה בהמשך הוא כבר לא בשליטתי..לפחות אני אדע שנתתי את המקסימום.

handlessman

New member
הלוואי שזה היה המצב אצלי...

אני המרחן זמן מספר 1 ואני פשוט לא מצליח להושיב את עצמי ללמוד, חסרה לי משמעת עצמית ברמות... בסדר אבל אני לא דואג יותר מדי, הגישו אותי על ציון מעולה ואם הציון הסופי יהיה מעל 70 אני אהיה מאושר, ז'תומרת אפילו בגרות עם 60. טוב אני אנסה עכשיו להחזיר את עצמי לפוקוס.

../images/Emo45.gif

כל שרשור הופך לשרשור על הבגרויות. אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות, אז בואו פושט נשאיר את הדיבורים על המבחנים בשרשור האוף שדור פתחה.

Benn Is Kane

New member
למה שישנו סגנון?

הקהל שלהם אוהב אותם ככה, ואין סיבה שהם יחליפו סגנון... אלבום קליל, דיי פשוט, אבל עדיין "סטיבן ווילסוני". אין לי צפיות לגביו... בלאקפילד לא ממש מעניינים אותי. ואני לא חושב שיהיו בו יותר מ-10 שירים. יש איזו הסכמה עם חברות התקליטים בכל העולם שהלהקה מקבלת תמלוגים רק על 10 שירים באלבום, ושכל שיר מעבר ל-10 שירים הם בונוס של הלהקה והם לא מקבלים עליהם כסף (כל עוד האלבום מוכרז כאלבום כפול), או משהו בסגנון. אני מאמין שסטיבן ואביב יתנו עוד אלבום סולידי עם 10 שירים, השירים ינועו בין 3-6 דקות, ובשורה התחתונה נקבל עוד אלבום בלאקפילדי, שיהיה מתאים לקרוא לו בלאקפילד III (אחרי הכל, המוזיקה לא תשתנה, ולא יהיה שום ריענון, אז בשביל מה לשנות את השם של האלבום?).

InnocenceLost

New member
אוהה

בוא נגיד ש.. לדעתי לא יהיה שינוי דרמטי והם פתחו במסורת של לתרגם 2-3 שירים של אביב בכל אלבום אז ימשיכו עם זה וודאית לדעתי, ותאמת שאני לא מתנגדת יש שירים שתירגמו ממש יפה כמו זוהרים, מגיפה או אלפי אנשים אבל 'קלאסיקות' שלו, כמו עכשיו מעונן או סוף העולם שתירגמו זה זוועה , זה שירים מיוחדים בעברית אונלי וחוצמזה , כל אלבום שסטיבן משתתף בו יוצא מעולה אז על זה אני סומכת :)

Tin Doll

New member
רק אני שונאת

שאביב שר את השירים שלו באנגלית במסגרת 'בלאקפילד'? חלאס, יש את המוזיקה שלו ויש את המוזיקה של בלאקפילד. למה לערבב? זה כמו שסטיבן לא מכניס שירים שלו חוץ מזה שממש לא אהבתי את הביצוע באנגלית.

כמה דברים...

סטיבן כן הכניס שיר שלו: Christenings דבר שני, זאת החלטה של סטיבן גם, והוא נראה מרוצה מזה. בראיון שראיתי סטיבן אמר שהוא אהב את השיר "אלפי אנשים" את הלחן ואת המילים שאביב הסביר לו כמובן. ומי יודע עם איזה עוד מהתרגומים זה ככה... (אל תראי במה שרשמתי עד כאן כמעין קטילה כזאת... כן? אני סתם מבהיר דברים...) את באמת לא אהבת אף אחד מהתרגומים? גם אני חשבתי ככה בהתחלה... את Cloudy Now האמת שאני עדיין לא אוהב... את שאר התרגומים אני ממש אוהב, רק את End of the world קצת פחות...

Tin Doll

New member
האמת שהכי אהבתי את אלפי אנשים

אבל זהו פחות או יותר.. לא התלהבתי בכלל.. זה נשמע מוזר באנגלית אחרי שמכירים את זה בעברית. לדעתי זה מיותר. וידעתי שאני טועה בקשר לסטיבן.. תודה על ההארה :)

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

אני מקווה שישנו, שיחדשו.. משהו חדש.. לא יודעת איך.. אבל האלבום הראשון היה טוב, אפילו מעולה.. והשני? כשלון בעיניי.. לא אהבתי. אני מחכה שבלאקפילד יחדשו לי.. לא בקאבר של אביב, אולי בקאבר של מישהו אחר בכלל.. שיהיה משהו מעניין, חדש.. משהו שיסחוף אותי.. שאני אשמע את הדיסק יותר מ-3 פעמים=]

:)

את "חושך" של אביב אני אשמח לשמוע בגרסת בלקפילדתת והייתי רוצה שהמוזיקה שלהם תהיה בגוון קצת יותר אפל, אבל עדיין לא פורקיופיין. לדעתי הדיסק השני היה טוב, לא הבנתי למה אמרתם שהוא כישלון... once, someday. christenings,ובכלל הוא מלא בשירים מעולים!

למעלה