../images/Emo220.gifהאלבומים של קווין../images/Emo220.gif
היכונו היכונו... ל-The Miracle האלבום הוקלט בין החודשים ינואר 1988 - פברואר 1989 ויצא בחודש יוני 1989 (מממ... חבל שלא הביאו לי אותו כשיצאתי מהבטן, זאת הייתה יכולה להיות מתנה נהדרת
). האלבום החל להווצר כשנה וחצי לאחר סיום מסע ההופעות האחרון של קווין. בפועל - האירועים שקדמו לו היו משמעותיים ביותר לתחילת תהליך היצירה. לאחר הקלטות האלבום הקודם פנו שלושה מחברי הלהקה (בריאן, רוג'ר ופרדי) לפרויקטים אישיים, וחזרו להקלטות של אלבום זה רעננים ומחוזקים. עם זאת, קרו מספר מקרים מצערים - גירושיו של בריאן מאשתו הראשונה כריסי, פטירתו של אביו של בריאן מסרטן ב-1988, וכמובן התפרצות מחלתו של פרדי [כאן המקום שלי לשאול אתכם - האם בעת יצירת האלבום חברי הלהקה כבר ידעו שפרדי חולה?]. האלבום הגיע למקום הראשון במצעד הבריטי, למרות שהביקורות "התנדנדו". חשוב לציין כי לאחר שנים של מחלוקות וריבים בין חברי הלהקה אודות הצגת שמותיהם לצד השירים באלבומים - הסכימו החברים להציג את כל השירים באלבום זה כשירים שכתבו כולם יחד. עם זאת, ידוע מי כתב כל שיר, ורק חלקם הקטן נכתב באמת בשיתוף פעולה של כולם. השתדלתי מאוד מאוד שלא להסחף יותר מדי עם הרקע, אבל מעבר לעובדות ולפרטים ה"פיקנטיים", יש הרבה על מה לדבר בנושא האלבום הזה. אז... הגיע הזמן לאיזו "פריצת דרך"
: מכיר/ה את האלבום: יש לי את האלבום: אוהב/ת לא אוהב/ת (ולמה): שירים מועדפים: עובדות שידועות לכם על האלבום: כל דבר שתרצו להוסיף:
היכונו היכונו... ל-The Miracle האלבום הוקלט בין החודשים ינואר 1988 - פברואר 1989 ויצא בחודש יוני 1989 (מממ... חבל שלא הביאו לי אותו כשיצאתי מהבטן, זאת הייתה יכולה להיות מתנה נהדרת