הדיסק באלבום ABL

AlmogiToMars

New member
../images/Emo220.gif הדיסק באלבום ABL ../images/Emo220.gif

ראיתי כל מיני דיונים בתוך הפורום ויצא לי להסתכל על הדיון שיש איזה משהו חרוט בתוך האלבום .. עכשיו, לא יכלתי להגיב לשם כי מי יסתכל על משהו שנכתב לפני חצי שנה ?
בקיצור .. אמרו שחרוט על הדיסק IFPI HHZ1 אני חושבת שזה הצירוףף שהיה כתוב (פשוט נסגר לי החלון *פרצופממורמר* ) וכשאני הסתכלתי על הדיסק שלי ראיתי שחרוט IFPI LW04 או שהדיסק שלי דפוק או שהוא מזויף למרות שלא נראה לי ... אבל בכל אופן... מי שיש לו את הדיסק שיבדוק רגע אותו ויגיד לי מה כתוב עליו.. תודה

זה לא שזה מזוייף..

זה כמו פס ייצור מסויים. לכל אחד יש מספר שונה אם אני לא טועה.

הממ.. יכול להיות

אני זוכרת שכל החפירה לתוך הדיסקים נעשתה בתוך דיון על הארגוס אפוקרפקס, אם את זה את מחפשת, עזבי את הדיסקים בצורה חומרית, תקשיבי להם, תיראי את הקליפים, את תמצאי את זה

AlmogiToMars

New member
מה מגניב

זה מפחיד חחחחחחחחח D: זאת'י ששרה הרסה את כל השיר חחח

ביורק זמרת מעולה../images/Emo47.gifעל מה את מדברת?

ושהיא שרה אותו זה עוד יותר יפה אפילו מ-30(כןכן אמרתי את זה)

לזאתי ששרה ../images/Emo9.gif

קוראםי ביורק, והיא אחת הזמרות היותר מוערכות ומוכשרות ומיוחדות כיום, והיא גם אומנית מעולה שנשואה לאמן מעולהההה (קרמסטרים ווהוו..).. ו.. והיא גם באה לארץ בחופש הגדול.

AlmogiToMars

New member
כן יכול להיות ...

פשוט כשהיא שרה יחד עם ג'ארד זה נשמע כאילו היא מזייפת X: והיא מפחידה אותי X:X:

AlmogiToMars

New member
חח זה מוזר D:

אחרי שאני אומרת "היא מפחידה" אוכל דבר אחר אני בסוף ימצא את עצמי נגררת אחרי חברות להופעה שלה חחח D: אממ.. אני צריכה קודם כל לשמוע אותה וכאלה.. לא ללכת ככה סתם ..

חחח נו בטח שלא תסלכי סתם להופעה שלה../images/Emo6.gif

ואולי לא תגררי,אולי תאהבי את השירים שלה:]

AlmogiToMars

New member
זה מגניב.. חחח

תראו איך הרסו את הקליפ של ABL אבל הקטע הכי מצחיק זה כשג'ארד מתחיל לשיר בדיוק על התמונה של ביל..שימו לב למילים חחחח (lie) http://www.youtube.com/watch?v=ZVcxltmoFy8&feature=related

chen krispin

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif שאלה...

ביום של המפגש קניתי את הדיסק הראשון של 30!
ושמתי לב שבסוף השיר year zero בדקה השישית בערך יש איזה קול אפל כזה..
מוזר כזה, שאומר כמה דברים לא ברורים. אולי מישהי יודעת/ הצליחה להבין מה אומרים שם?? אני ממש לא מצליחה להבין את זה. לא הצלחתי למצוא קישור לשיר הזה ששמו במלואו עד שזה הגיע לחלק הזה.....

למעלה