אני מחבב
בקיצור, אני קונה דיסק ומנסה לתרום למישהו את נטלי, ולך צריך לארגן סינגל של היי אחותי. אני אפילו טוב עם השיר הזה מהשמיעה הראשונה. הייתי אמנם שמח אם היו חוזרים קצת (או אפילו הרבה) פחות פעמים על הפזמון ("ואנשים..."), ואם המוזיקה בסוף לא הייתה מגיעה לווליום של השירה (או השירה הייתה עולה בהתאם), אבל חוץ מזה הוא טוב. האמת היא שאני דווקא פחות אוהב אותו בשמיעות חוזרות מאשר ישר אחרי השמיעה הראשונה, כי התחושה של בית אחד מאוד דומיננטי, במקום שיר שלם, מתחזקת. מבחינתי כרגע הייתי מחלק את השירים (לא כולל כתף, כי לא שמעתי גרסה סופית, אבל הייתי מהמר על טוב מאוד או טוב), בדרוג יורד: טובים מאוד: ולרגע נדמה, חדשות טובות טובים: יום ראשון, שתי גדות, פנינים בנהרות טובים אבל: הוכחה סתם: הי אחותי חבל על הזמן, מילולית: נטלי יש לי תחושה שיש עוד משהו מהדיסק שאני דווקא מכיר ושכחתי, אבל אני לא זוכר כרגע מה, אז כמובן שלא אדרג אותו.
וכמובן שיצאתי פרש, כי אחרי שרשמתי על שתי גדות שהוא טוב אבל לא בחמישיה הפותחת, כשאני עובר על השירים אני רואה שבעצם כרגע הוא כן... מירי ואורי, אני צריך שהשירים שעוד לא שמעתי מהדיסק יהיו טובים וטובים מאוד, בסדר?