הוכחה

שמיעה ראשונה לא אהבתי

אבל משמיעה שניה לומדת לאהוב. ברור לי שמאיה ב. מוכשרת. אהבתי שהשיר "מתחזק" מבחינת יכולות ווקאליות של מירי והקצב.שהביטים מתחזקים... ההתחלה של השיר מתה לי מדי, שקט לי מדי... אבל המילים...הו המילים...

shay keran21

New member
מסכים איתך מילה במילה...גם אני אהבתי

את השיר משמיעה שניה...זה מאוד מאוד אחר....נראה לי השיר הכי שונה ששמענו עד עכשיו..מבחינת עיבוד,מבחינת הליווי העצום..אני אוהב את זה...מדובר באמת באלבום מגוון מאוד...שמענו 6 שירים מתוך האלבום. אני מאמין שיש בין 11-13 שירים...6 שירים זה חצי אלבום...אני בטוח שהחצי השני הרבה הרבה יותר טוב..בגדול אני מאוד מרוצה..אבל עדיין את הלהיט...אין עדיין את "הלשם" הבא...כניראה כבר לא יהיה..נחכה ונראה....אני מאמין שבזכות הדיסק הזה מירי תקבל יעד חדש של קהל...

perrinat

New member
המילים בסדר, לחן משעמם ואיטי, שיר ארוך מדי

אהבתי את קטע הצ'לו, ואת הקטע של הקולות. Crurifragium, עוד שיר לחלק שלך מהדיסק שלנו... מה אמרת לגבי הסינגל?

I מ י ר ב I

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

אין דברים כמו מאיה,היא פשוט עושה את השיר הזה אחרי מירי. יש קטעים בשיר שמירי ממש סוחפת.

Crurifragium

New member
אני מחבב

בקיצור, אני קונה דיסק ומנסה לתרום למישהו את נטלי, ולך צריך לארגן סינגל של היי אחותי. אני אפילו טוב עם השיר הזה מהשמיעה הראשונה. הייתי אמנם שמח אם היו חוזרים קצת (או אפילו הרבה) פחות פעמים על הפזמון ("ואנשים..."), ואם המוזיקה בסוף לא הייתה מגיעה לווליום של השירה (או השירה הייתה עולה בהתאם), אבל חוץ מזה הוא טוב. האמת היא שאני דווקא פחות אוהב אותו בשמיעות חוזרות מאשר ישר אחרי השמיעה הראשונה, כי התחושה של בית אחד מאוד דומיננטי, במקום שיר שלם, מתחזקת. מבחינתי כרגע הייתי מחלק את השירים (לא כולל כתף, כי לא שמעתי גרסה סופית, אבל הייתי מהמר על טוב מאוד או טוב), בדרוג יורד: טובים מאוד: ולרגע נדמה, חדשות טובות טובים: יום ראשון, שתי גדות, פנינים בנהרות טובים אבל: הוכחה סתם: הי אחותי חבל על הזמן, מילולית: נטלי יש לי תחושה שיש עוד משהו מהדיסק שאני דווקא מכיר ושכחתי, אבל אני לא זוכר כרגע מה, אז כמובן שלא אדרג אותו.
וכמובן שיצאתי פרש, כי אחרי שרשמתי על שתי גדות שהוא טוב אבל לא בחמישיה הפותחת, כשאני עובר על השירים אני רואה שבעצם כרגע הוא כן... מירי ואורי, אני צריך שהשירים שעוד לא שמעתי מהדיסק יהיו טובים וטובים מאוד, בסדר?

סביר, נמרח ודיי מתיש..

רק בסוף השיר מקבל עוצמה מסוימת, העיבוד טוב, הווקאל של מירי עוצמתי ומעולה, אבל בזה , זה נגמר. צריך הרבה שמיעות כדי להתחבר ממש לשיר.

אחרי 7 שמיעות (כן, ספרתי ../images/Emo3.gif)

השיר גדל עליי בצורה נחמדה , אני עדיין חושב שהפתיחה ארוכה, איטית ומתישה מדיי, ועד שנכנס הקטע הסוחף של מירי "ואנשים חיים.." עובר יותר מדיי זמן. כמו כן, הסיום גם נמרח. אני הייתי חותך ב 5 דקות...יש גבול לכל תעלול.

אני דווקא אוהבת.

יותר "מנטלי"..
עוד כמה שעות והדיסק אצלי!! יששששששששששששש!!

pRimaVeriTaVIV

New member
לא נפלתי, אבל נחמד

בינתיים, אצלי זה מקום לפני אחרון (האחרון-שתי גדות)

המילים פשוט מדהימות!../images/Emo103.gif

זה כמו "שיר תקווה" של האלבום הזה.. מהדקה השלישית השיר מתחיל להשתפר מבחינת קצב ולחן.. מירי שרה מדהים והעיבוד היותר דרמטי ממש טוב!! אני אהבתי
"ואולי לא סתם הגענו ואולי דווקא אנחנו עוד נאהב עד שננוח ונהיה ההוכחה"

veredmp

New member
שיר שחייבים כמה שמיעות כדי לאהוב

אין כ"כ מה להרחיב, כולם רשמו הכל

אני לא יודעת מה איתכם../images/Emo42.gif

אבל חוץ מ"היי אחותי" לא שמעתי שום שיר שהתפרסם. ולא כי אין לי זמן להיות במחשב, טוב גם זה... אלא כי אני ממש רוצה לשמוע את השירים דרך הדיסק, ולא ככה. אז את תגובתי לכל השירים תקבלו אחרי שאני אקנה אותו

hilali1

New member
אחד השירים שיותר אהבתי מאלה ששמענו ../images/Emo9.gif

מי זה נועם חורב

perrinat

New member
מסתבר שזה נעם חורב, בן 26

פזמונאי וקופירייטר (למד ב"בצפר"). יש פה משהו שהוא כתב (ויש גם אימייל בסוף אם את רוצה לשלוח לו מייל ולהחמיא לו על השיר) וגם פייסבוק.

למעלה