החוליה החלשה- המנצח הגדול

everynormal

New member
../images/Emo220.gifהחוליה החלשה- המנצח הגדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif

קבלו אותו......בתופים ובמחולות......המנצח הגדול של החולייה החלשה באלבום "פייסליפט" הוא......
NUTSHELL
אז כן,נאטשל הוא הזוכה בתואר השיר הטוב ביותר באלבום האנפלאגד של אליס לפי הצבעתכם, והנה כמה שאלות עליו: 1. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? האם מגיע לו לזכות בתואר זה? 2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף? 4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? 5.מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? 6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? שבת שלום

everynormal

New member
אוי ואבוי איזו טעות חמורה

באלבום האנפלאגד לא יודעת מאיפה הקרצתי פייסליפט אתכם הסליחה חברה

nothingman1

New member
Sludge factory

1. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? האם מגיע לו לזכות בתואר זה? לא ממש 2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? סלאדג' פקטורי או גאט מי רונג 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף? גאט מי רונג 4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? לא זוכר כבר מה העפתי... 5.מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? היו אומרים: "מגניב" 6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? פייסליפט

וייייהיהי

1. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? האם מגיע לו לזכות בתואר זה? בהחלט. 2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? נאטשל? 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף? דאון אין א הול. 4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? לא היה קשה, כי פעם אחר פעם העפתי את נו אסקיוזז הנורא והוא המשיך עד הסוף כך שהיה לי שיר הוצאה להתלות בו. 5.מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? אני מניחה שהם היו מסכימים
6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? Dirt.

=]

1. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? האם מגיע לו לזכות בתואר זה? בטח! 2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? שלושת המקומות הראשונים היו אחלה=] 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף? ממ.. down in a hole 4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? די השתתפתי רק בשלבים האחרונים, אז לא היה אחד שממש.. 5.מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? ממ. היו סבבה עם זה:) 6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? dirt.

mary06

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

1. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? האם מגיע לו לזכות בתואר זה? ביותר, אני מתה על המקורי אבל האנפלאגד לא נופל ממנו, לא נראה לי שאליס היו יכולים לבצע את נאטשל בצורה שלא תהיה מדהימה. 2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? סלאדג' פאקטורי, הרבה יותר טוב מהמקור. 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף? The Killer Is Me איי לייק איט, OVER NOW .. 4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? סלאדג'. 5.מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? מסכימים..וחוץ מזה אפשר לעשות סיאנס מהיר ולבדוק את זה.. 6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? דירט (לא יודעת אם עשיתם לפני הצטרפותי..) או פייסליפט.

SecondFace

New member
נא

. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? אני אישית לא תמכתי בזכייה למרות שזה באמת שיר טוב אני חושבת שיש שירים שראויים יותר לפחות זה מה שכרגע אני חושבת. האם מגיע לו לזכות בתואר זה? אתם בחרתם.. 2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? הייתי מעדיפה ששירים כמו סלאדג' או דאון אין אה הול או נו אקסיוזס יזכו בגלל שיש בהם משו שתמיד צובט את הלב ונאטשל גם אבל הוא די מיצה את עצמו כמו וולד..[חרישת יתר של השירים] 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף?כתבתי.. 4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? את כולם..זה אלבום מצויין אין בו שיר שאני לא אוהבת ולא מתחברת אליו.. 5.מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? שזה צפוי והיו מגחכים וממשיכים הלאה לעסקים שלהם.. 6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? שאלה טובה אני לא סוכרת מה היה עד עכשיו אבל אלבום שאני מכירה מספיק תשירים..

MiMiMor

New member
עונהעונהעונה.

1. מה דעתכם על הזכייה של נאטשל? בסופו של דבר השיר הכי טוב זכה. האם מגיע לו לזכות בתואר זה? כמובן.
2. איזה שיר הייתם רוצים שייזכה חוץ מנאטשל? או פרוגס או דאון אין אה הול. 3. האם היה שיר שרציתם שימשיך לגמר,אך הוא הועף? FROGS
4. איזה שיר היה הכי קשה לכם להעיף? פרוגססס.. ~מתייפחת~ 5. מה לדעתכם אליס היו חושבים על ההכתרה של נאטשל בתור השיר הטוב ביותר באנפלאגד? אני חושבת שהסכמה.
6. ולסיום- איזה אלבום של אליס תרצו לראות בפינה בשבוע הבא? תתפרעי. :)

למעלה