החוליה החלשה- המנצח הוא....

everynormal

New member
../images/Emo220.gifהחוליה החלשה- המנצח הוא....../images/Emo220.gif

והמנצח שלנו בחוליה החלשה לאלבום "טריפוד", הוא:
God Am
האם זהו השיר שרציתם שיזכה?
אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות?
איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים?
הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה?
איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא? יאללה שבוע טוב אנשים

Sanguine Sky

New member
ייאי!../images/Emo13.gif../images/Emo106.gif

האם זהו השיר שרציתם שיזכה?כן!!! האמת שאני אוהבת ממש את שני השירים ככה שזה לא היה משנה כל כך אבל אני שמחה שהוא ניצח אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות?Head Creeps או Sludge factory או Grind איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים?את כל השיר!! הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה?אממ.. אני לא מעריצה גדולה של קאברים וקשה לי לחשוב על מישהו שהייתי אוהבת לשמוע את השיר הזה בביצוע שלו... אז לא חושבת איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא?אין לי מושג... כל אלבום!

everynormal

New member
אני מרוצה מהתוצאה

למרות שהצבעתי רק בסיבוב האחרון אני בכל זאת אענה... האם זהו השיר שרציתם שיזכה? כן כמובן אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות? אגיין, אובר נאו, פרוגס, גריינד, סלודג' פקטורי [לדעתי סלודג' היה צריך לזכות] ולא זוכרת את כל הרשימה איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים? הפזמון השני הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה? לא הייתי רוצה לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה, אבל יש כל מיני שירים של אליס שלפעמים אני שומעת וחושבת שיהיה מעניין לשמוע איך קורנל היה מבצע אותם איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא? בגלל שעברנו כמעט על הכל, אני כנראה אעשה את הלייב, או אחד מהבוטלגים נראה

ווו וווווו

האם זהו השיר שרציתם שיזכה? היו מלא טובים.. אבל אני מרוצה אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות? again, sludge factory, grind, frogs, shame in you איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים? הכל.. אבל "invite you in my heart then when done my sin forgiven?" תפס אותי הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה? לא! איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא? כל הנדירים!

בדנתמ

New member
|כלב עם שלוש רגליים|

האם זהו השיר שרציתם שיזכה? לא היה לי כזה איכפת איזה שיר יזכה. אני אוהב את כל השירים באלבום. אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות? כמו שאמרתי, אני אוהב את כולם... אבל אם את מתעקשת, אז over now heaven beside you grind god am again אבל שוב... אני מתחיל להיסחף פה ללכתוב את כל האלבום
איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים? לא יודע. כולו כמכלול ממש אחלה. ויש לו גם פזמון מגניב
הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה? אליס אין צ'יינס. אבל כמו שאליס צריכים להיות, עם ליין סטאלי שם רגל על המגבר ונשען על המוט של המיקרופון... ואם את מתעקשת, אז בגלל שזה כבר לא יהיה אפשרי, אני מוכן גם לכריס קורנל שחובר לשאר חברי אליס אין צ'יינס... איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא? אני לא סגור איזה כבר היו או מה, אבל dirt ו jar of flies הם מעולים. והאלבום הוא לא self titled בעיקרון?

everynormal

New member
בעיקרון זה סלף טייטלד

אבל בגלל התמונה של הכלב עם שלוש רגליים חלק היו קוראים לו Tripod

Kneeling Roses

New member
אחלה שיר!

האם זהו השיר שרציתם שיזכה? בין היתר
אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות? Over now, Heaven beside you, Again איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים? "Invite you in my heart then when done my sins forgiven? This god of mine relaxes, world dies I still pay taxes" היה גם בחתימה שלי לא מזמן הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה? כריס קורנל אולי.. איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא? שכחתי כבר איזה היו XD

niroxman

New member
../images/Emo47.gif

האם זהו השיר שרציתם שיזכה? לא!
אילו שירים אחרים באלבום אתם אוהבים, וחושבים שגם להם היה מגיע לזכות? Heaven beside you, Sludge Factory
איזה קטע בשיר אתם הכי אוהבים? לא מת על השיר. אבל הפזמון חביב.
הייתם רוצים לשמוע אמן אחר מבצע את השיר הזה? אם כן איזה? לא יודע נוו, אני חושב שאולי Opeth, הקול של מיקאל יכול להיות מעניין בהתאם לשיר. שאגב הוא עשה קאבר ל Would?
איזה אלבום אחר הייתם רוצים לראות בפינה בשבוע הבא? אמממ Sap, Unplugged

למעלה