החוליה החלשה - סיבוב 6

®NuLy®

New member
../images/Emo220.gifהחוליה החלשה - סיבוב 6../images/Emo220.gif

עידכנתי מקודם אבל כנראה שאני לא יודעת לספור ומיתר (Las Pirus Israel) העירה לי
אז: מתוך 15 הצבעות 6 מכם החליטו להעיף את
One In A Million
ולכן הוא מחזיר את התיק
והולך הבייתה GN'R Lies
Patience
Used To Love Her
You're Crazy
את השיר שאתם רוצים להעיף רשמו בכותרת - הצבעה שתירשם בתוכן ההודעה לא תיספר!
הסיבוב הבא יתעדכן ביום שני

Patience!

אל תשאירו אותו לסוף! תשאירו את USED TO LOVE HER:) טוב שלא עף עדיין YOU'RE CRAZY.. שלא יעוף גם:)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנמנמנמנמ

הכינוי שלך קשור איכושו לפירו מהמורדים?!

בהכחשה..

לפירו כן, למורדים חס וחלילה.. יש לו להקת רוק בשם DIECIS1E7E(שבע עשרה בתרגום לעברית) הם ממש טובים... הם גם עושים לפעמים קאברים לרולינג סטונס, ביטלס, ולווט ריבולבר ואפילו גאנז:)))

והוא גם חתיך על../images/Emo99.gif

לא ידעתי שיש לו להקת רוק שעושה קאברים לגאנז! איפה אני יכולה לשמוע אותם?

לאלאלא הם לא עושים קאברים לגאנז

לא ממש בעצם... בהופעות שלהם תמיד יש להם שניים שלושה קאברים.. בד"כ לא של גאנז אבל קרה שהיה... הקאברים הקבועים שלהם הם OH DARLING ו - YOUR MOTHER SHOULD KNOW של הביטלס במדליי, ו UNDER MY THUMB של הרולינג סטונס... אה ויש לי גם את סט מי פרי של וולווט ריבולבר אבל כשהיה להם את הזמר הקודם... בכל מקרה, תוסיפי אותי למסנג'ר אני אשלח לך שירים.. [email protected]

מאגנוב../images/Emo70.gif

הם שרים באנגלית כאלו
איך ניתן לשמוע אותם
פשוט להעתיק את השם של הלהקה ולהוריד שירים שלה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיאא מגניב..

בכיתה ז' שהייתי גרופית של המורדים וגם שלו
(כן מה לעשות הוא חתיך...) נמנמנמנמ אני אחפש קאברים שלהם לגאנס... נשמע מגניב

אל תחפשי, כי לא תמצאי

את האיפי החדש שלהם אפשר להוריד ב www.myspace.com/diecis1e7e אבל חוצמזה לא תמצאי ברשת שירים.. אצלי לעומת זאת, כן.. הם חברים קרובים והם שולחים לי הכל P:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאת זה דווקא הבנתי...

פשוט לא הבנתי מי הם החברים הקרובים חחח

הנגנים האחרים

בלהקה... במיוחד הגיטריסט... הם כנראה נוסעים בספטמבר להופיע בספרד, והוא(ספוט, הגיטריסט) היה אמור לבוא לפני החזרה לארגנטינה ליומיים-שלושה אליי אבל עכשיו בגלל המצב הוא מפחד:(

סיפור ארוך.. וקצת מסובך..

לא חושבת שזה מתאים לפה וגם אין לי כוח עכשיו לכתוב P: אם בא לך תוסיפי אותי גם ואני אספר לך... אבל בקיצור-היתה לו להקה אחרת, הוא הכיר לי את הגיטריסט של הלהקה ההיא, הגיטריסט ההוא הכיר לי את הלהקה הנוכחית ואז אחרי שנה בערך פירו הצטרף אליה.. מסובך נכון? האימייל שלי מופיע למעלה:))

למעלה