הידעת?!

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
../images/Emo220.gifהידעת?!

פינה חדשה שתופיע מעכשיו כל שבועיים! בפינה, עליכם להביא עובדות על קורין, וכמספר העובדות על קורין- עובדות עליכם! והינה אני מתחילה!:
בשנת 1985 השתתפה קורין בקדם אירוויזיון, עם השיר "בכל יום" קורין הגיעה למקום ה-12.
בשנת 1989, השתתפה קורין בפסטיגל, עם השיר "אנני אוקלי", עם מילותיו של אהוד מנור, ולחנה. ועתה, שתי עובדות עליי:
עוד מימי ינקותי, נהגתי לחטוף רגבי אדמה ולאכלם בשביעות רצון, יום אחד, כשהייתי בת 3 אביבים, יצאו אבי ואחותי הבוגרת לטייל במושב, וראו אותי עם רגליים מבצבצות מפי, לא אמשיך את הסיפור, ואתן לדמיונכם להשלים את הפרטים.
מגיל 5 ועד שנה שעברה , הייתי מאוהבת בסתר בחנוך רוזן, בעקבות "פיטר פן המחזמר"- האהבה הזאת כללה- פוסטרים,תמונות, שירים, קלטות, ושערה.
שיר

חחח הנה אני מתחילה..

מישהו קרא את הספר במקרה? ועכשיו לשאלות... *1994 קורין הפיקה ללהקת המכשפות את האלבום הראשון שלה "עד העונג הבא",שמן הסתם סיפק הרבה עונג וזכה להצלחה גדולה. *1197 קורין מפיקה חלק מאלבום הבכורה של אביתר בנאי ,שלדדעתי הוא האלבום הטוב ביותר שלו,ומן הסתם עוזרת להפיק שלושה מן השירים היותר אהובים עלי,"מתי נתנשק","כלום לא עצוב" ו"תיאטרון רוסי". ועכשיו על עובדות שיש עלי *ביום שאמרו לי כשרן ונינט נפרדו אני בכיתי מעצב,ועכשיו זה ממש לא בצניות. *שהכלב שלי הגיע הביתה בפעם הראשונה הוא עשה לי פיפי על התיק של בצפר,והייתי צריכה לקנות מחדש חצי מהספרים.. (יש לציין שמאז הוא לא מעיז להתקרב לשום תיק שלי )

מגניב!

(סליחה שאני חצי מתה בזמן האחרון..)
הידעתם כי קורין הופיעה בקיבוץ בארי ביום העצמאות - 16.4.2002 ובאותו היום היה לחתול שלה יום הולדת?
קורין גם הופיעה עם ערן צור ואביתר בנאי בקיבוץ שלי (אה, בארי
) (אין לי עובדות על קורין
ושתיים עלי?
יש שיגידו שאני קצת פרפקציוניסטית אני טוענת שלא קצת.
אני רוצה לצייר את עומר בעירום|גומרת|

למעלה