המון המון מוזיקה חדשה בחנויות

hilali1

New member
../images/Emo220.gif המון המון מוזיקה חדשה בחנויות ../images/Emo9.gif

איזה אלבומים קניתם
למי אתם ממש מחכים
על מי אתם ממליצים ועל כדאי לוותר
שתפו את כולם

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

איזה אלבומים קניתם?בעז בנאי אהבת איש הפח קוואמי מלחמת פופ ויעל נחשון פניך למי אתם ממש מחכים?איה כורם איתי פרל על מי אתם ממליצים ועל כדאי לוותר?בעז בנאי ממליצה וקוואמי ויעל נחשון בינוני

hilali1

New member
עונה גם ../images/Emo26.gif

האחרונים שקנינו - יעל נחשון ובועז בנאי. עוד לא דמעתי לעומק האמת. מחכה ומצפה לאלבום של ריטה ששיוצא ביום שלישי, לאלבום של איה כורם שייצא מתיישהו בפברואר ואומרים שייצא בקרוב גם אלבום לגלי עטרי. מעניין לשמוע אותו
זהו.

עונה../images/Emo9.gif

איזה אלבומים קניתם לא זוכר, אבל האלבום האחרון שקיבלתי הוא אלבום הבכורה של קובי אפללו
למי אתם ממש מחכים בראש ובראשונה, לאלבום של ריטה שייצא ביום שלישי. אני מתכוון לקנות את האלבום של לוס כפרוס, את האלבום של ג'קו אייזנברג ואת האלבומים של שירי מימון. אם יהיו עוד אלבומים מעניינים, אקנה. על מי אתם ממליצים ועל כדאי לוותר את כל האלבומים שקניתי וקיבלתי בתקופה האחרונה אהבתי, אז אני לא יודע על מה כדאי לוותר.

hilali1

New member
לוס כפרוס../images/Emo35.gif אלה שהיו בעמ"י../images/Emo35.gif ../images/Emo122.gif

אושRתי

New member
עונה

איזה אלבומים קניתם- יעל נחשון ובעז בנאי למי אתם ממש(ממש, ממש) מחכים- איה כורם ואיתי פרל על מי אתם ממליצים ועל כדאי לוותר - ממליצה על אהבת הפח של בעז בנאי- מומלץ!!!

עונה....

הגעתי למסקנה שבהחלט כדאי יותר לקנות דיסקים של אומנים ישראלים...זה הרבה יותר נחמד.... כשיהיה לי כסף אקנה את של כפיר אפשטיין,אלבום מקסים....אני מחכה לאלבום נוסף של ריהאנה ואלבומים מומלצים זה של ריהאנה כפיר אפשטיין,לאלו שאוהבים ראפ מומלץ האלבום של יפתי ואני גם חושבת שהאלבום של בית הבובות נחמד...וכמובן של כנסיית השכל....פשוט מדהימים... מהאלבומים שיש לי אני הכי ממליצה על הדיסק של דנידין,אומנם הוא יצא מזמן אבל הוא דיסק נורא יפה,שווה כל אגורה..... אה כן ושל עידן יניב.....

perrinat

New member
../images/Emo108.gif

איזה אלבומים קניתם- האחרון שקניתי: קובי אפללו
למי אתם ממש מחכים- שירי, ריטה

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

איזה אלבומים קניתם-האחרון שקניתי הוא של ג'קו
למי אתם ממש מחכים-של ריטה
על מי אתם ממליצים ועל כדאי לוותר-ממליץ מאוד על של ג'קו..

למעלה