המצעד השבועי+הודעה

Incubus Creep

New member
../images/Emo220.gifהמצעד השבועי+הודעה../images/Emo220.gif

בכל שבוע תקבלו רשימה של 10 שירים של אינקיובס שמדורגים לפי ההצבעות שלכם. תצטרכו לדרג את ה-5 שירים שאתם הכי אוהבים (חשוב לא יותר מ-5 גם אם ממש קשה לכם) ותסדרו אותם לפי מקום ראשון, שני וכך הלאה.. השבוע יצאו Dig שהגיע הכי גבוה למקום 6 ו- Southern Girl שלא קיבל מספיק קולות כדי להכנס למצעד. 1. Rogues
- נשאר במקום 2. Warning - עלה מקום 3. Anna Molly - עלה מקום 4. Privilege - כניסה חדשה 5. Make Yourself - ירד שלושה מקומות 6. Nice To Know You - ירד מקום אחד 7. The Warmth - ירד מקום אחד 8. Clean - עלה שני מקומות 9. Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) - ירד מקום אחד 10. Redefine - ירד שלושה מקומות והשירים לשיפוטכם: Mexico ו- Idiot Box כמובן שאתם מוזמנים להציע שירים למצעד. חשוב(!) ההודעה: אריאל (o pie) הציע שבמקום איך שהמצעד עכשיו, נעשה שרשור אחד שבו כל אחד יכתוב את 10 השירים המועדפים עליו, לפי הסדר (מקום ראשון 10 נק' מקום עשירי נקודה), ומשם נתחיל את המצעד רגיל... לפי דעתי אם נעשה את מה שהוא הציע יהיו את אותם שירים בכל שבוע והתוצאה תישאר בערך אותו הדבר.. פשוט לא תיהיה סיבה לפתוח את המצעד כל שבוע אבל אם זה מה שהרוב רוצים אין לי בעיה
אז כל מי שתומך ברעיון שיכתוב
בכותרת ההודעה שלו וכל מי שנגד שכמובן יכתוב

itzikch

New member
../images/Emo31.gif

ניקוד זה סתם מטומטם ... חמשת השירים: Rogues Privilege Make Yourself Warning Mexico

o pie

New member
../images/Emo45.gif

אין שום סיכוי בעולם שיהיו אותם שירים. לא יכול להיות שאין שם את ג'אסט א פייז או סיק סד ליטל וורלד. לדעתי, 2 מבין שלוש יצירות המופת של הלהקה (השלישי אנדר מיי אמברלה, שראיתי שאתם לא אוהבים) rogues privilege nice to know you idiot box summer rommance

Incubus Creep

New member
לא הבנת מה התכוונתי

השירים שהזכרת הם גם בין השירים האהובים עלי אבל התכוונתי שברגע שנעשה את המצעד בדרך שאמרת השירים שיבחרו במצעד לא יהיו שונים במיוחד מידי שבוע במתכונת מצעד שהצעת. לא התכוונתי שהמצעד יהיה אותו דבר כמו שהוא עכשיו כי הוא לא. פשוט השירים שאנשים אוהבים בדרך כלל לא משתנים הרבה לכן אם אנשים יצביעו מתוך מאגר של כל השירים כל שבוע התוצאה תיהיה אותה תוצאה בכל שבוע של המצעד ולכן הפינה תהפך ל"חד פעמית" כי לא יהיה טעם לפתוח אותה כל שבוע. מקווה שזה יותר ברור עכשיו
וד"א השירים שאמרת יכנסו בקרוב אם יוחלט להשאיר את המצעד איך שהוא
בסופו של דבר כל השירים יעמדו לבחירה אבל אני מכניסה רק 2 כל שבוע ככה שתיהיה הדרגתיות.

o pie

New member
הפינה אף פעם לא תהיה חד פעמית...

בעניינים כאלה שזה הטעם משנה אף פעם לא יקרה מצב שיש פה אחד על משהו. מהסתכלות במצעדים בפורומים אחרים זה תמיד משתנה... ההצבעות גם לא ישארו אותו דבר בגלל שזה סה"כ עניין של מצב רוח. לדוגמא לפני שבוע שמעתי מלא פעמים את mexico והיום כשאני שמעתי את האלבום פשוט דילגתי עליו. לפני שבוע הייתי מצביע לו בין המקומות הראשונים והיום מקום אחרון אם הייתי צריך.

fuckinGAL

New member
אני לא סגורה על עצמי:<

Anna Molly Warning summer romance Mexico Make Yourself

Incubus Creep

New member
ההצבעה שלי

Redefine Clean Idiot Box The Warmth Make Yourself (זה לא הכי משקף אבל רציתי "להציל" את השירים האלה) מצטערת שעוד לא פתחתי את הפינה אבל אני אפתח אותה ממש עכשיו.

למעלה