המצעד השבועי

Incubus Creep

New member
../images/Emo220.gifהמצעד השבועי../images/Emo220.gif

בכל שבוע תקבלו רשימה של 10 שירים של אינקיובס שמדורגים לפי ההצבעות שלכם. תצטרכו לדרג את ה-5 שירים שאתם הכי אוהבים. (חשוב לא יותר מ-5 גם אם ממש קשה לכם) אז נתחיל?
1. Warning
2. Nice To Know You 3. Make Yourself 4. Anna-Molly 5. The Warmth 6. Dig 7. Redefine 8. Priceless 9. Talk Shows On Mute 10. Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) והשירים לשיפוטכם: Rogues ו-Clean כל שבוע יצאו שני השירים שקיבלו הכי פחות הצבעות ויכנסו שני שירים במקומם. כמובן שאתם מוזמנים להציע שירים למצעד

itzikch

New member
אללה איזה שירים !!

Rogues !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warning Make Yourself Dig The Warmth

רגע ם:

Talk on mute וSummer Romance יצאו מהמצעד?? הדירוג שלי: 1.Nice to know you 2.Redfine 3.Clean 4.Rogues 5.Make yourself D:

Incubus Creep

New member
אתה צודק

הייתי אמורה כבר שבוע שעבר להביא שירים בפינה לשיפוטכם אבל זה נראה לי קצת תמוהה שעוד לפני שמדרגים שירים כבר יש בנוסף עוד שירים לבחירה אז יצא שהשבוע לא יצא שום דבר. פאשלה שלי:\ אבל שבוע הבא יצאו שני שירים והכל יהיה כמו שצריך

fuckinGAL

New member
מקווה שהצבעתי נכון.

Anna-Molly Warning Nice To Know You Talk Shows On Mute Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) אני חייבת לבחור מבין השניים האלו?

Incubus Creep

New member
הצבעת נכון../images/Emo13.gif

ואת לא חייבת להצביע לשני השירים האלה. פשוט כדי שיהיה מגוון גדול של שירים כל שבוע אני שמה שני שירים חדשים להצבעה ואם הם יקבלו מספיק הצבעות הם יכנסו למצעד.

AeroFan

New member
אוקי

Make Yourself Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) Anna-Molly Priceless Rogues

למעלה