המצעד השבועי

Incubus Creep

New member
../images/Emo220.gifהמצעד השבועי../images/Emo220.gif

מצטערת שפתחתי את הפינה באיחור.. אבל ביום כיפור לא יצא. הודעה:הרוב לא הסכים להצעה של אריאל (o pie) אז המצעד ישאר במתכונתו הרגילה. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בכל שבוע תקבלו רשימה של 10 שירים של אינקיובס שמדורגים לפי ההצבעות שלכם. תצטרכו לדרג את ה-5 שירים שאתם הכי אוהבים (חשוב לא יותר מ-5 גם אם ממש קשה לכם) ותסדרו אותם לפי מקום ראשון, שני וכך הלאה.. השבוע יצאו (Summer Romance (Anti-Gravity Love Song שהגיע הכי גבוה למקום 6 ו- Mexico שלא קיבל מספיק קולות כדי להכנס למצעד. 1. Rogues
- נשאר במקום 2. Warning - נשאר במקום 3. Anna Molly - נשאר במקום 4. Privilege - נשאר במקום 5. Make Yourself - נשאר במקום 6. Nice To Know You - נשאר במקום 7. The Warmth -נשאר במקום 8. Clean - נשאר במקום 9. Redefine - עלה מקום אחד 10. Idiot Box - כניסה חדשה השבוע כמו שראיתם לא היו הרבה תזוזות, אז בהתאם השירים לשיפוטכם השבוע: Pardon Me ו- Wish You Where Here כדי לנסות להפוך את הטבלה
כמובן שאתם מוזמנים להציע שירים למצעד.

Musedol

New member
יום ארוך ../images/Emo178.gif

Rogues The Warmth Warning Pardon me Wish u were here

RayGun

New member
שלום לכולם וברוכים הבאים לעצמי...:] + דירוג

אהלן, אני דניאל (20), מעריץ שרוף/מחוק/טרוף של אינק כבר המוני שנים, לא מאמין שרק עכשיו גיליתי שיש להם פאקינג פורום בתפוז.... אז אחרי תקופה ארוכה שזנחתי את תפוז, שמח לחזור... :] להן הדירוג שלי: 1. Pardon Me 2. Warning 3. Nice To Know You 4. Anna Molly 5. Make Yourself

RayGun

New member
כן, הקומונה... היו זמנים... :p

בואנה זאת הייתה אחת הקומונות העזובות.... :p היו שם אולי 3 אנשים ו2 טופיקים שרצו בחצי שנה.. ואז הם הגיעו לארץ אז המצב השתפר-- פתאום נהיו אלפי הודעות של "מחפש כרטיס להופעה" וכאלה...

Incubus Creep

New member
להצביע עד היום ב-9

ובאותה ההזדמנות ההצבעה שלי: Pardon Me Anna Molly Wish You Where Here Warning The Warmth

למעלה